Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia1987 wrote:Gaduaaa zajrzałam na Twój wykres.... to już 39 dzień?.....Boże biedactwo!
Ciężko wytrzymac w takiej niepewności, a jeszcze u Ciebie tyle to trwa
Mi się zdarzył cykl 52 dniowy, ale po odstawieniu pigułek bardzo dawno temu. Już wtedy zaczęłam myśleć że to ciąża, ale malpica przylazła zaraz dzień po zrobieniu testu ciązowego- @ ma to do siebie, wariactwo..
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyDuska serdeczne gratulacje!!!! Oby groszek zdrowo rósł:-***
Gaduaaa nie wiem jak dajesz rade w takiej niepewności ale może akurat wredota sie nie pojawi i będzie zielono:-)))
Z drugiej strony jeśli niestety nie to mi gin zawsze Luteinę dawał na wywołanie bo przez tarczyce i po 6 miesięcy nie miałam @
Witam serdecznie nowe staraczki:-) -
Ewelinka - podobno moze tak byc, niejedna o takich przypadkach slyszala ale ja nie znam zadnej takiej kobiety... Wiec ciezko powiedziec. Moim zd temp moze spasc spkojnie w trakcie @, nie musi spadac przed (u mnie nigdy nie spada przed @)
Gaduaaa - ile Ty dni po tej poznej owulce jestes?
Ja wlasnie polecialam do lazienki bo poczulam chlusniecie przy przebieraniu poscieli - sluz rozciagliwy... Eeee w 26 dc? Ktos mial takie cudo?33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
ELunia no właśnie zdarzyło się kilka razy że przez tarczycę miałam opóźnienie.. ale wtedy właśnie wpadałam w nadczynność... tylko ja badałam TSH i FTeki tydzień temu i ja mam wyniki w normie... więc nie wiem co się dzieje...
a mój detektor przestał mi dodawać punkty ... jaja jak berety
FabianCyprian
Tymuś
-
Kasia1987 wrote:Ewelinka - podobno moze tak byc, niejedna o takich przypadkach slyszala ale ja nie znam zadnej takiej kobiety... Wiec ciezko powiedziec. Moim zd temp moze spasc spkojnie w trakcie @, nie musi spadac przed (u mnie nigdy nie spada przed @)
Gaduaaa - ile Ty dni po tej poznej owulce jestes?
Ja wlasnie polecialam do lazienki bo poczulam chlusniecie przy przebieraniu poscieli - sluz rozciagliwy... Eeee w 26 dc? Ktos mial takie cudo?
wg systemu faz... temperatur wyższych to 10... tak mi wyliczyła dziewczyny na npr...
a wg moich cykli z ostatnich lat... to tydzień po temrinie @ hahaha
więc wybierz sobie opcję która Ci odpowiada..
dziwne cooo??
ja mam takie sluzowe czopy... i miałam tak wlaśnie w okolicach tejże owulacji... i nawet jeszcze kilka dni temu miałam takie chlusty sluzuFabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:ELunia no właśnie zdarzyło się kilka razy że przez tarczycę miałam opóźnienie.. ale wtedy właśnie wpadałam w nadczynność... tylko ja badałam TSH i FTeki tydzień temu i ja mam wyniki w normie... więc nie wiem co się dzieje...
a mój detektor przestał mi dodawać punkty ... jaja jak berety
Gaduaa ale Ty juz testowałas w tym cyklu czy nadal twardo sie trzymasz?
No niestety tarczyca robi duże zamieszanie z @ -
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:testowałam wczoraj... i 1 krecha była..
Widzę ze przegapiłam przez ten Kołobrzegprzykro mi
Najgorsze ze w takich momentach człowiek ma nadzieje z tu lipa
Musisz sie do gin po progesteron sie wybrać skoro tarczyca ok. Mi na wywołanie jeszcze solarium pomaga. Nie wiem jak ale zawsze gdy mi sie spóźnia kilka dni, wygrzeje mnie troszkę i często juz nie zdarze do domu wrócić jak przychodzi @ -
Elunia wrote:Widzę ze przegapiłam przez ten Kołobrzeg
przykro mi
Najgorsze ze w takich momentach człowiek ma nadzieje z tu lipa
Musisz sie do gin po progesteron sie wybrać skoro tarczyca ok. Mi na wywołanie jeszcze solarium pomaga. Nie wiem jak ale zawsze gdy mi sie spóźnia kilka dni, wygrzeje mnie troszkę i często juz nie zdarze do domu wrócić jak przychodzi @FabianCyprian
Tymuś
-
wrzucam wykopane
Quote:Nie każda jednak wie, że notowanie temperatury może być dobrym pomysłem także wtedy, gdy istnieje podejrzenie ciąży. Jeśli temperatura ciała jest wyższa przez 18 dni, gdy kobieta spodziewa się miesiączki, być może jest w ciąży. Wzrost temperatury nie musi być spektakularny – nawet pół stopnia może wskazywać na ciążę. Zwiększenie temperatury ciała u ciężarnych jest spowodowane podwyższeniem poziomu progesteronu w organizmie.Ewelina17007 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Czekać na upragnione Dwie Kreseczki będą
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9ea876fddd97.jpg
21 marca sikańca robi Mysia89
20 marca sikańca zrobi Eveli_na
22 marca zatestuje Elunia
24 marca siknie na test Kasia1987
27 marca na test siknie Caro i Szuflada i Ana1122
31 marca zakończy testowanie Tissaia
Wszystkim przyszłym mamom życzymy powodzenia i trzymamy kciuki &&
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 07:14
Gaduaaa, Kasia1987, Elunia, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
Dziekujemy za update Gizmo
Ja bylam z mezowym i psem na spacerze choc pogoda kiepska.
Trzeba bedzie teraz obiad ogarnac a nie objawow sie doszukiwacGizmo lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Cześć kochane:) nareszcie jestem, bo weekend dość pracowity:)
Duśka bardzo sie ciesze, i jutro to tylko ostateczne potwierdzenie cie czeka:) nic tylko sie cieszyc:)
Ewelina spójrz na mój wykres, tez pierwsze 3 dc miałam po 37, teraz dopiero spadła więc to normalne, tak mi się wydaje przynajmniej:)