Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
ojej.. to i trzymam kciuki za mame.. oby pomyślnie wszystko przebiegło..
Kasia1987 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny!!1
jak tam leci? albo nie lecie?
ktos dzisiaj testuje?
Kasia trzymam kciuki za mame i za dwie kreseczkizacny wykres, zacny!
Gaduaaa - nie wiem co powiedziec, nieskonczona historia jakas czy co? Chcialabym zeby to byl groszek co sie nie chce ujawnic bo jeszcze za wczesnie..trzymam kciuki...
Gaduaaa, Kasia1987 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNats - daj znac co i jak z tsh
Anula - kurde ladny masz ten wykres, ustalo ci plamienie?
Duska - ojaaaa, kreseczka jest mocniejszadawaj znac jaka beta dzisiaj
bedzie piekna beta
wszystkim po owulce zycze cierpliwosci w czekaniu, wszystkim w okresie zycze milego spozywania drineczkow i przygotowywan do owulkiKasia1987 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCaro wrote:Aktualnie nic, bo wyszło to dopiero w zeszłym cyklu. Razem z tsh. Narazie endo stwierdziła, że przez miesiąc mam brać Letrox bo może tsh pójdzie razem z prl w dół, a jak nie to dołoży coś na prl. Wizytę mam 6 kwietnia. A Ty coś bierzesz?
hej, mi tez kazano brac tylko to na tsh - bo prolaktyna powinna sie sama zbic
ale dalej byla powyzej normy i dostalam dostinex na zbicie
jakie mialas tsh ?Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
rozowyflaming wrote:hej, mi tez kazano brac tylko to na tsh - bo prolaktyna powinna sie sama zbic
jakie mialas tsh ?FabianCyprian
Tymuś
-
rozowyflaming wrote:Nats - daj znac co i jak z tsh
No właśnie nie ustało, wręcz się rozkręcadalej mam ciemny beż z krwią... Nie wiem, czy się rozcieknę, czy nie. Męczące jest takie czekanie i życie w niepewności
-
rozowyflaming wrote:Nats - daj znac co i jak z tsh
No właśnie nie ustało, wręcz się rozkręcadalej mam ciemny beż z krwią... Nie wiem, czy się rozcieknę, czy nie. Męczące jest takie czekanie i życie w niepewności
-
nick nieaktualny
-
Witam. U mnie temp trochę w górę ale to dopiero początek cyklu..
6 dni już minęło i nie wiem jak dziś ale wczoraj jeszcze ze mnie leciało..
Dziś odbieram morfologię żelazo i tsh.. I zobaczymy co dalej.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Anula nie lubię
myślałam, że jednej z nas dwóch się uda!
U mnie dzisiaj 4 dzień @, raczej ostatni. I postanowiłam sobie w tym cyklu odpuścić. Nie rozmawiam na ten temat z mężem, nie będę robić testów owu, tylko mierzenie temperatury. Na forum też może być mnie mniej.
Zobaczymy co z tego wyjdzie. Zresztą idą święta to głowa będzie zajęta czym innymKasia1987 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki! Mam pytanko
w środę mam wizytę u gina bo będzie wynik z cytologii. To będzie mój 24 dc przy 28-29 cyklach . Pytanie moje- czy gin będzie wtedy juz mogl sprawdzić czy cos sie szykuje na dzidziusia?
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
Duśka;) wrote:A ja właśnie się zbieram jechać na bete
Ciekawe czy też taki zlot
Noo mówię Ci, siedziałam godzinę! Teraz siedzę w kolejce do pulmonologapoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
rozowyflaming wrote:hej, mi tez kazano brac tylko to na tsh - bo prolaktyna powinna sie sama zbic
jakie mialas tsh ?
Jak robiłam badania miesiąc temu to TSH miałam 4,9 a prl 49.początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
kozamonia wrote:Anula nie lubię
myślałam, że jednej z nas dwóch się uda!
U mnie dzisiaj 4 dzień @, raczej ostatni. I postanowiłam sobie w tym cyklu odpuścić. Nie rozmawiam na ten temat z mężem, nie będę robić testów owu, tylko mierzenie temperatury. Na forum też może być mnie mniej.
Zobaczymy co z tego wyjdzie. Zresztą idą święta to głowa będzie zajęta czym innym
Rozumiem Cię.
Zawsze jak się narobi nadziei, to potem trzeba odpocząć od tego tematu. Ponoć dobrze jest o tym nie myśleć właśnie za dużo, a wiem, że forum niestety nakreca głowę tylko na te sprawy
Czasem po prostu trzeba złapać dystans.
Wszystkiego dobrego Monia.kozamonia lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Zrobiło mi się przykro strasznie....
Powiedziałam przyjaciółce o objawach jakie mam i mnie wyśmiała. Na maxa.
Ona wpadła, nie wiedziała o ciąży do 6 tyg bo nie miała żadnych objawów i teraz mi mówi, że głupoty wygaduję. Ech............33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane