Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Zauważyłam, że osoby które zaliczyły wpadkę uważają, że ciąża to bardzo prosta sprawa i mają się za specjalistów....
kozamonia, sandrula, 91patka91, Duśka;), Tuliska lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Nats wrote:Mam wyniki Tsh 2,17. Niby w normie, ale chyba trochę za dużo? Jak myślicie?
Morfologie też zrobiłem to wszystko idealnieNats lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Ja chyba umieram po mału bo jestem już po @ a tempka spada mi co raz niżejnawet w @ nie miałam tak niskiej. Nie wiem co się dzieje a jutro mam robić pierwszy teścior na owu co jest grane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 11:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kozamonia wrote:Anula nie lubię
myślałam, że jednej z nas dwóch się uda!
U mnie dzisiaj 4 dzień @, raczej ostatni. I postanowiłam sobie w tym cyklu odpuścić. Nie rozmawiam na ten temat z mężem, nie będę robić testów owu, tylko mierzenie temperatury. Na forum też może być mnie mniej.
Zobaczymy co z tego wyjdzie. Zresztą idą święta to głowa będzie zajęta czym innym
Jak na razie to mam śluz wymieszany z krwią, czekam na ciąg dalszy o ile takowy nastąpi... Wyjdzie w praniuNa pewno nie omieszkam Was poinformować o tym co tam niżej słychać
Jednym słowem mówiąc zluzowałaśMoże to i lepiej, bo Twoja psychika sobie odpocznie
-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Karolina jak tak spada, to na bank jutro odbije
Mam nadzieję kochanaa powiedzcie dziewczynki tak z ciekawości pytam. Jak długo zawsze mierzycie temperaturę jeśli chodzi o elektroniczne termometry. To do momentu aż piknie czy trzymacie jeszcze dłużej?
-
Kasia1987 wrote:Zrobiło mi się przykro strasznie....
Powiedziałam przyjaciółce o objawach jakie mam i mnie wyśmiała. Na maxa.
Ona wpadła, nie wiedziała o ciąży do 6 tyg bo nie miała żadnych objawów i teraz mi mówi, że głupoty wygaduję. Ech............
Ładna mi przyjaciółka...Taka osoba nie zrozumie ile to trzeba naprawdę się starać by w końcu mieć swoje upragnione dziecko. Kasiu, nie przejmuj się nią! Nie warto
Karolina2787, Gaduaaa, Kasia1987, Duśka;), Tuliska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnulka ciekawie u Ciebie
Kasia współczuję takiej przyjaciółkibo zamiast wspierać to jeszcze wyśmiewa. Jak jej łatwo poszło to nie znaczy że wszystkim poza tym Ty kochana przynajmniej będziesz miała bardzo planowane i upragnione dziecko
Przytulam :*
Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
Dzięki kochane...
Jak ja coś mówię o temperaturze albo coś, to ona ironicznie- ja się tam nie znam na tym i macha ręką... Mam nauczkę, żeby nie mówić o tym, nie pokazywać emocji w ogole bo takie osoby nie rozumieją tego. Ciekawa tylko będę jak zdecydują się na 2 dziecko i np. cykl czy dwa nie zajdzie, czy zacznie się wtedy interesować temperaturą i wyczekiwać objawów...
Karolina2787, Nats lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualnyTeż mi przyjaciółka po prostu się wypięła na Ciebie i Twoje ( dla Ciebie bardzo ważne) starania, no bo jak ma się znać jak nie musiała tego stosować, ale zobaczysz kochana że jeszcze się karta odwróci. Bóg nie rychliwy ale sprawiedliwy jak to mówią
91patka91, Duśka;) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPoza tym Kasia masz nas a my nigdy Cię nie wyśmiejemy i nigdy nie powiemy że nas to nie dotyczy. Zawsze stoimy na straży by pomóc, doradzić czy wesprzeć możesz na nas liczyć zawsze i ze wszystkim, z każdym nawet najmniejszym problemem
Kasia1987, Elunia lubią tę wiadomość