Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Caro wrote:Noo mówię Ci, siedziałam godzinę! Teraz siedzę w kolejce do pulmonologa
U mnie czystoTylko 1 przedemną i nikogo za mną
91patka91, Kasia1987, Caro lubią tę wiadomość
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
Karolina2787 wrote:Poza tym Kasia masz nas a my nigdy Cię nie wyśmiejemy i nigdy nie powiemy że nas to nie dotyczy. Zawsze stoimy na straży by pomóc, doradzić czy wesprzeć możesz na nas liczyć zawsze i ze wszystkim, z każdym nawet najmniejszym problemem
Nic dodać nic ująćKarolina2787, Kasia1987 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina17007 wrote:Czytalam ze można zbadac nasienie w domu sa podobno jakies testy do tego dlatego pytam czy któraś sie spotkala z czymś takim
Ja pierwsze słysze yyy ''czytam''coś takiego nic mi nie wiadomo, ale jeśli o mnie chodzi to wolę jednak w klinice
-
nick nieaktualnyAnula1986 wrote:Szczerze to w ogóle o tym nie myślałam
, pewnie dlatego, że widzę krew w śluzie...
Hihi czyli zielona wiosna u Ciebie będzie
Ewelina mój robił juz dawno ale niedługo idziemy i zrobimy na świeżo. Nie ma się czego obawiać krzywda mu nie grozito tylko chwilka jego roboty
-
Hej dziewczynki, trochę mnie tu nie było, dostałam @ i złapałam doła..
Największe problemy to mam chyba z głową, ciągle o tym myślę, dwie bratowe w ciąży, jutro jedna ma rodzić, druga na jesień. Dzisiaj dowiedziałam się, że mój kolega też zostanie tatą a ja dalej nic..Masakra
Mówiłam, że w tym cyklu odpuszczam, że to koniec starań i w ogóle, ale.....nie wytrzymałam w postanowieniu, jak to mówicie "nowy cykl nowe szanse" więc teraz postawiłam na wiesiołka i zamówiłam żel Conceive Plus...Mam nadzieje, że ten cykl zakończy się sukcesem, czego i Wam wszystkim życzę...Karolina2787, Duśka;), Nats, 91patka91 lubią tę wiadomość
28lat
Mama aniołka 3.10.2016 (*)
29.10.2017 (*)
3 rok starań -
nick nieaktualnyEwelina17007 wrote:Ja czytałam ze na zbadajnasienie.pl sa takie testy ok 100 zl kosztują
A ja myślę że szkoda kasy na to i najlepiej iść i normalne badanie zrobić przecież to tylko sperme do badania biorą i tyle jego kroić nie będąDuśka;), 91patka91, Ewelina17007 lubią tę wiadomość
-
Tez kupilam ten żel a ten wiesiolek to co daje?smerfetkaaa wrote:Hej dziewczynki, trochę mnie tu nie było, dostałam @ i złapałam doła..
Największe problemy to mam chyba z głową, ciągle o tym myślę, dwie bratowe w ciąży, jutro jedna ma rodzić, druga na jesień. Dzisiaj dowiedziałam się, że mój kolega też zostanie tatą a ja dalej nic..Masakra
Mówiłam, że w tym cyklu odpuszczam, że to koniec starań i w ogóle, ale.....nie wytrzymałam w postanowieniu, jak to mówicie "nowy cykl nowe szanse" więc teraz postawiłam na wiesiołka i zamówiłam żel Conceive Plus...Mam nadzieje, że ten cykl zakończy się sukcesem, czego i Wam wszystkim życzę...Ewelina -
nick nieaktualnysmerfetkaaa wrote:Hej dziewczynki, trochę mnie tu nie było, dostałam @ i złapałam doła..
Mówiłam, że w tym cyklu odpuszczam, że to koniec starań i w ogóle, ale.....nie wytrzymałam w postanowieniu, jak to mówicie "nowy cykl nowe szanse" więc teraz postawiłam na wiesiołka i zamówiłam żel Conceive Plus...Mam nadzieje, że ten cykl zakończy się sukcesem, czego i Wam wszystkim życzę...
Kochana doskonale Cię rozumiem. Miałam takiego doła w piątek że masakra. Mój mi oznajmił że jego siostra zaszła w ciąże to się poryczałami cały dzień miałam do dupy chodziłam jak beksa oczy czerwone od łez normalnie żal patrzeć, ale jakoś się uporałam i wstałam że tak powiem z tego dołka i idę dalej
mojego kuzyna żona też w ciąży... nie smutaj będziemy i my