Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnystaram się już 8 cykl... i nic.. ale ten jest jakiś wyjątkowy i nie wiem co o tym myśleć
otóż to...
za 4 dni powinnam mieć @ a moja szyjka uciekła do góry i nawet się obróciła.
Dostałam jakiejś infekcji... piecze cholernie ale to akurat mniej ciekawy objaw.
Moje piersi... hm bolą od dołu aż promieniuje do sutek.
a temp 36,8 i 36.9 różnie dość niska.. ja wiwm to jak wróżenie z fusów ale nie o to chodzi
powiedzcie jak to bywa u was? kiedy szyjka się opuszcza przed @? -
Margaretka89 wrote:heheheh dobre
A nie chciał się przyłączyć ?
dwóch ich było, i dzięki bogu nie, najbardziej się bałam że będą kazali nam wysiąść. ja bez majtek, w tunice naciągniętej na doopie, jeansy na siedzeniu z tył, a mój położył sobie spodnie na nogach tylko, bo nic więcej nie zdążył zrobićhahahahaha. i też naked.
Caro, rozowyflaming, Margaretka89, WaldhauzerM, 91patka91 lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Kiedys sprobowalam za gowniarza raz z dziewczyna. Od tamtej pory myślałam czasem o niej aż doszlam,do,wniosku ze jestem biseksualna.
Po wielu próbach namowilam w koncu Tii ma trójkącik z kobieta. Poznaliśmy ja w necie. W wakacje wynajęliśmy mieszkanie w stolicy na 3dni,i sie dzialo. Jak studenci sie czuliśmy. Luz blues i alkohol
Nadal mamy z nia kontakt a ja czasem tesknie do tego co bylo.
Poza tym dobrze sie czuje w klimacie BDSMGizmo lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Kiedys sprobowalam za gowniarza raz z dziewczyna. Od tamtej pory myślałam czasem o niej aż doszlam,do,wniosku ze jestem biseksualna.
Po wielu próbach namowilam w koncu Tii ma trójkącik z kobieta. Poznaliśmy ja w necie. W wakacje wynajęliśmy mieszkanie w stolicy na 3dni,i sie dzialo. Jak studenci sie czuliśmy. Luz blues i alkohol
Poza tym dobrze sie czuje w klimacie BDSM
Też miałam epizod z siostrą cioteczna i też gówniara byłam..rozowyflaming, Tuliska, Margaretka89, zapachmalin, Gizmo lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Poza tym dobrze sie czuje w klimacie BDSM
hmmm, zajebista fantazja. +++Margaretka89, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ana1122 wrote:Musze się wtrącić. Czy twój Tii bzykał ta 2? jaka była jej rola? Nie byłaś zazdrosna? Nie chciał kolejnego razu bo mu się spodobało
Z poczatku nie bardzo chcial. Wstydzili sie siebie nawzajem. Ale ja jak to ja cala sytuacje rozkrecilam
Strasznie mnie jaralo jak on ją bzykal
Zastanawiamy sie nad kolejnym spotkaniem z N. Tylko odległość jest przeszkoda. Nie jestem zazdrosna o Tii. Mysle ze taka szczerość i otwartość miedzy nami daje nam sile i umacnia nasz związek.rozowyflaming, Margaretka89, amartio, 91patka91 lubią tę wiadomość
-
ana1122 wrote:Musze się wtrącić. Czy twój Tii bzykał ta 2? jaka była jej rola? Nie byłaś zazdrosna? Nie chciał kolejnego razu bo mu się spodobało
Pisała że 3 dni szaleli..Margaretka89 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
Gizmo wrote:Z poczatku nie bardzo chcial. Wstydzili sie siebie nawzajem. Ale ja jak to ja cala sytuacje rozkrecilam
Strasznie mnie jaralo jak on ją bzykal
Zastanawiamy sie nad kolejnym spotkaniem z N. Tylko odległość jest przeszkoda. Nie jestem zazdrosna o Tii. Mysle ze taka szczerość i otwartość miedzy nami daje nam sile i umacnia nasz związek. -
Gizmo wrote:Malina zazdroszczę
tez bym tak chciała. Tylko mnie jeszcze nikt nie nakryl. Prędzej slyszal na okolice bo drę sie ponoc niesamowicie
powiem szczerze, że w tamtej chwili myślałam, że ducha wyzionę, ja grzeczna, nigdy nic takiego a tu taka akcja, normalnie hard. Ale potem, jak odjechali to śmialiśmy się do łez, że będzie co dzieciom opowiadaćCaro, rozowyflaming, Margaretka89, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargaretka89 wrote:Dziewczyny po prostu jesteście The Best
Ja przy Was to szara myszka
Ale po waszych opowiastkach zacznę nadrabiać
Już się zastanawiam jaką miejscówkę wybrać
no ja z moja piwnica to tez jak szara myszka
Margaretka - z tego co widze na topie sa krzaczory, auta i .... szpitale
to chyba trzeba bedzie karetka do lasu jechaczapachmalin, Margaretka89, Tuliska, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
rozowyflaming wrote:Gizmo a to ogloszenie daliscie w internecie na tzw. allegro czy sa jakies specjalne strony do tego?
-
ana1122 wrote:A on Nie chce Z innymi? Nie boisz się że Z inną Będzie mu lepiej?
Facet nie zdradzi baby tylko,dlatego,ze mu zupe przesolila. Pojdzie do innej szukac tego co,w domu w łóżku nie ma. Takie moje zdanie.Margaretka89 lubi tę wiadomość