Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gizmo wrote:Oddaje Ci zloty penis przechodni dostany od flaminga
Mnie Kuźwa nikt podglądać nie chce buuu
To jak Tii przyjedzie to kamerę włącz.. Będziesz podglądana.. He heMargaretka89, zapachmalin lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Ehhh.. Mam wrażenie, że leżę w łóżku, a obok mnie jest Wieeeelka Dudniąca Lokomotywa
Co faceci mają z tym chrapaniem! O Jaaaa..
Idę normalnie spać, procesor mi się odzwyczaił od takiego pisania, straciłam formę. Jeszcze męczy mnie taaaaki suchy kaszel w nocy, że ewentualny Groszek, ma niezłą jazdę jak mi cały czas brzuch podskakuje
Dobranoc
Marzyłam ostatnio aby to napisać: "Nie naskrobcie zbyt wiele"!!!!!!Margaretka89, zapachmalin, WaldhauzerM, Gizmo, Sylwia91, 91patka91 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Małz mi kiedyś opowiadał że jak się kochaliśmy któregoś razu to nasza suczka stanęła na łóżku i paczyła co robimy..
zapachmalin, czekoladowamufinka, rozowyflaming lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Małz mi kiedyś opowiadał że jak się kochaliśmy któregoś razu to nasza suczka stanęła na łóżku i paczyła co robimy..
Tii ostatnio naszego psa w łazience zamknal bo mu doope zaczynal lizacWaldhauzerM, zapachmalin, 91patka91, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
Ja uciekam spać
A w pt mam wyniki TSH, prolaktyny, IgM i IgG i morfologi, gin kazal zrobic przed zajściem ale wtedy bralam antybiotyki na ucho, więc zrobiłam teraz.
A i dziewczyny kiedyś czytalam, czy jedzac antybiotkyi mozna sie starac o dzidzie to laski na jakims innym forum pisaly, ze im sie nie udawalo a na/lub po antybiotykach od razu i rodziły zdrowe dzieci:) Także nie bójcie się chorób:Pzapachmalin lubi tę wiadomość
cant't wait