Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Margaretka89 wrote:hehehe jak nadrobisz to daj znać
oks już wiemto czeba częściej żeby plemniory nie zmieniły się w mutanty
jakiś czas temu była tu dyskusja na ten temat, że po tygodniu pauzy to się bardzo źle dzieje
Ale zawsze są wersje oralne, analne i ręczne jakby to Gizmo powiedziała
Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zapachmalin wrote:oks już wiem
to czeba częściej żeby plemniory nie zmieniły się w mutanty
jakiś czas temu była tu dyskusja na ten temat, że po tygodniu pauzy to się bardzo źle dzieje
Ale zawsze są wersje oralne, analne i ręczne jakby to Gizmo powiedziała
Ale że co 2 dzień to za mało? Ty się tam nie sugeruj że nie ma serduszek po owu bo stwierdziłam że nie ma sensu zaznaczaćrozowyflaming, zapachmalin, Gizmo lubią tę wiadomość
-
rozowyflaming wrote:ahahahha jak wroci Tii to zaprosisz nas na skejpa i bedziemy kibicowac
wszystkie hahaha
tzn. podgladac
a "nuż fidelec" się czegoś nauczymyBędzie zbiorowy wykład (z ilustrowaniem) a potem zajęcia praktyczne z małżami
Margaretka89, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
no z psami to nie bezpiecznie jest chociaz my ja mamy niedlugo i chuba sie juz przyzwyczaiła ale na poczatku to wskoczyla na lozko patrzec co sie dzieje a jakis czas temu to podczas
zaczela mojego po stopie lizac Komedia z tymi zwierzakami
zapachmalin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
rozowyflaming wrote:ahahahha jak wroci Tii to zaprosisz nas na skejpa i bedziemy kibicowac
wszystkie hahaha
tzn. podgladac
Noooo było by bosko.Margaretka89 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Margaretka89 wrote:Ale że co 2 dzień to za mało? Ty się tam nie sugeruj że nie ma serduszek po owu bo stwierdziłam że nie ma sensu zaznaczać
ja też to mnie Waldi zrypała. I sumiennie nadrabiałamhahhahahahaha.
rozowyflaming, Margaretka89 lubią tę wiadomość
-
rozowyflaming wrote:WaldhauzerM - masz chyba najdziwniejszy nick na tym forum, ale zostaw - fajny jest! wyjatkowy! oryginalny!
i do tego ten awatar31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny