Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
O matko dziewczyny ! Myślałam że przed pracą was nadrobię ale nie ma bata
Spróbuje po
ale wtedy to bite 4 h
:D
A tak wogóle to dzieńdoberek :*rozowyflaming lubi tę wiadomość
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
nick nieaktualnyDzień dobry:-)
Cieżko was nadrobić tyle wczoraj sie tu działo.
Dzisi powinnam dostać @, powtórzyłam test, niestety negatywny:(
Tylko czekać na wredną i liczyć ze sie uda w nowym cyklu!
Miłego dzionka wszystkim życzę, w końcu wiosna przyszła:-)))Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 07:47
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry;)
Ja dzis troche z innej beczki, powiem Wam tak, zatrudnia mnie znajomy, od kwietnia ma mi dac umowę o prace, ale on za 3 miesiące zawiesza działalność i jedynym wyjściem jest dla mnie wyprawa na L4, powiedzcie mi czy mozna byc na L4 cała ciąże? Bo na chorobowym mozna byc 180 dnicant't wait
-
nick nieaktualnyczekoladowamufinka wrote:Dzien dobry;)
Ja dzis troche z innej beczki, powiem Wam tak, zatrudnia mnie znajomy, od kwietnia ma mi dac umowę o prace, ale on za 3 miesiące zawiesza działalność i jedynym wyjściem jest dla mnie wyprawa na L4, powiedzcie mi czy mozna byc na L4 cała ciąże? Bo na chorobowym mozna byc 180 dni
Można bez problemu. Wystarczy ze np wykazie obowiązków masz jakąś minimalnie pracę fizyczną, rozpakowywanie towaru albo noszenie pudełek to każdy lekarz jak ponarzekasz na złe samopoczucie L4 Ci wystawi, tylko pewnie na miesiąc i będziesz musiała chodzić przedłużać. A no i musisz przepracować przynajmniej 30 dni aby przysługiwało Ci świadczenie. Chyba że nie miałaś przerwy w stosunku pracy więcej niż 3 miesiące -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny