Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Klaudys dobranoc!
Waldhauzer fajnie byle by sie nie zniechecił, ja bylam taka hop do przodu a potem tak sie strasznie nudziłam w szkole ze hej.
Zreszta tak jak moja 9latka, poszła w wieku 6 lat i ciagle była przed dzieciakami tylko emocjonalnie koszmar. -
Nutka-koloru wrote:Witam dziewczyny mam pytanie może wy mi pomożecie szukam przyczyny straty mojego maleństwa . dzisiaj odebrałam wyniki i nie zabardzo je rozumiem może wy mi pomożecie :
Toxoplazmoza IgG <0,130
Toxoplazmoza IgM 0,24
Cytomegaliowirus IgG 346,100
Cytomegaliowirus IgM 0,260Fabian Cyprian Tymuś -
Heh, czuję się trochę jak często chorujący uczeń. Co tylko wchodzę, to nadrabianie mnie czeka...
Melduję, ze jestem na bieżąco, ale tym razem nic nie skomentuję Heh
Ja też się powoli kładę. Jeszcze czekam na mężulka, bo z psem poszedł. Leżę sobie z telefonem w ręku i luteiną pod językiem..
Życzę słodkich snów i superowego humorku od rana
-
nick nieaktualnyo.n.a. wrote:Heh, czuję się trochę jak często chorujący uczeń. Co tylko wchodzę, to nadrabianie mnie czeka...
Melduję, ze jestem na bieżąco, ale tym razem nic nie skomentuję Heh
Ja też się powoli kładę. Jeszcze czekam na mężulka, bo z psem poszedł. Leżę sobie z telefonem w ręku i luteiną pod językiem..
Życzę słodkich snów i superowego humorku od rana
Ona, to tak apropos meza ktory z psem poszedl http://demotywatory.pl/1218298/Kochanie/KochanieKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO no to super zazdraszczam u mnie pochmurno i deszczowo, ale jak na razie jeszcze nie pada. A najważniejsze, że dziś piąteczek weekendu począteczek hehe jakieś plany? Ja dalej myślę co z tymi walentynkami hmm.. do kina chyba się nie ruszymy bo za dużo ludu będzie.
-
nick nieaktualny