Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej!
U mnie też poranek dobry, słoneczny... Po wczorajszym fatalnym dniu dzisiaj przyszło słońce.. Wczoraj nie było za fajnie nie tylko z powodu zalania mieszkaia, ale dodatkowo strasznie pokłóciliśmy się z mężem wieczorem... Same katastrofy i to wszystko przy naszej 10 rocznicy. Płakałam na maxa do poduszki i o dziwo on ustapił i przyszedł mnie utulić na koniec. Dzięki Bogu, ze wykonał ten gest, bo pogrążyłabym się w rozpaczy... A dodam, że on rzadko 1 wyciąga rękę.. Dzisiaj już ok.
W Warszawie słonecznie... Niech to będzie dobry znak na ten dzień, na weekend i na pozytywne zielone zakończenie tego cyklu Ale się rozmarzyłam... Tempka u mnie fajna, ale ja dopiero ledwo po owu... więc wiecie.. daleka droga i nic nie wiadomo w tym momencie..
28 lat, 3 csMargaretka89, Allmita lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Patkaaa wrote:Hejka ! Cieszę się że u Was pozytywnie. Ja mam przeczucie że jednak @ chociaż jeszcze 11 dni ale jakoś tak czuje po śluzie i objawach.
Ja też dzisiaj czuje że małpa przyjdzie, dobrze że testu nie robiłam
Ale mam nadzieje że chodziarz jednej z nas uda się w tym miesiącu :* -
KlaudyŚ wrote:Spokojnie napewno ci kupi róże:)
Mi kolezanki mowily ze po ślubie wszystko sie zmieni:p ja tam nie wierze moj P. Nie bedzie mial wyjścia bo urodziny sa w pobliżu.
W tamtym roku mopa chcial mi kupic
HAHAHAHAHAHA dobre Mi mój M kupił kiedyś kwiatka ale w doniczce i teraz mi wypomina jak mówię że mi kwiatków nie kupuje to mówi że już dostałam, w doniczceKasia1987, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nikt nie pobije mojego męża!
Słuchajcie, jak mieliśmy 5 lat chodzenia, to marzyłam bardzo o pierścionku zaręczynowym... Na maxa się na to nastawiałam. Tymczasem... mąż kupił mi zdalnie sterowany helikopter, coś jak dzisiejsze drony i był zachwycony i pewny, że mi się spodoba... Doznałam szoku. I nie słyszałam do tej pory o gorszym prezencie dla kobiety
Pół roku później zaręczyliśmy się
Margaretka89, KlaudyŚ, kozamonia, Allmita lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualny