Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
anna123 wrote:Czy moj sie sprawdzi to zobacze koncem marca przy becie. Ale czy sny sie sprawdzaja to tez w to do konca nie wierze
No lepiej żeby te dobre sie sprawdzalymoja mama ma tak, ze jak się jej sni ze leci woda z kranu to w najbliższych dniach ktos z najbliższych lub z otoczenia umiera :o i to juz w 3 przypadkach tak miała
Karolina2787 lubi tę wiadomość
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
Karolina2787 wrote:Mnie dziś pobolewa lewy jajnik i w krzyżu bóle mam no ale to dobry znak
czekam na owulkę, więc dziś mimo negatywa trza swojego zgwałcić
No to DO DZIEŁA!!!i życzę owocnych
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
szuflada wrote:A ból w pachwinach? Miałaś?
Teraz mnie ciągnie, ale wczesniej nie ...Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
nick nieaktualnysandrula wrote:No lepiej żeby te dobre sie sprawdzaly
moja mama ma tak, ze jak się jej sni ze leci woda z kranu to w najbliższych dniach ktos z najbliższych lub z otoczenia umiera :o i to juz w 3 przypadkach tak miała
Woda z kranu? U nas jak śni się węgiel to jest że źle bardzo. Kiedyś jak byłam mała mojemu dziadkowi śnił się węgiel przykryty czerwoną płachtą (mówią że krew i czerwony mają coś wspólnego) i na drugi dzień okazało się że mam posocznicę czyli zakażenie krwi teraz to się nazywa sepsa, miałam wtedy jakieś 18 miesięcy. Także w sny wierzę i nie wierzę można powiedzieć po połowie -
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Woda z kranu? U nas jak śni się węgiel to jest że źle bardzo. Kiedyś jak byłam mała mojemu dziadkowi śnił się węgiel przykryty czerwoną płachtą (mówią że krew i czerwony mają coś wspólnego) i na drugi dzień okazało się że mam posocznicę czyli zakażenie krwi teraz to się nazywa sepsa, miałam wtedy jakieś 18 miesięcy. Także w sny wierzę i nie wierzę można powiedzieć po połowie
No woda z kranu nie wiem czemu..ale sama jakos nie sprawdzam sennikow itp. Kiedys mi się snilo ze strasznie wypadaly mi włosy,przeczytałam w senniku ze to na śmierć jakiejś osoby z otoczenia czy rodziny,pare dni później męża kuzyn sie powiesil... Od tej pory juz senników nie czytam.Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysandrula wrote:No woda z kranu nie wiem czemu..ale sama jakos nie sprawdzam sennikow itp. Kiedys mi się snilo ze strasznie wypadaly mi włosy,przeczytałam w senniku ze to na śmierć jakiejś osoby z otoczenia czy rodziny,pare dni później męża kuzyn sie powiesil... Od tej pory juz senników nie czytam.
Kuźwa aż mi ciarki po plecach przeszły brrrr.... czasem to straszne się robi jak w jakimś horrorze. -
nick nieaktualnysandrula wrote:Dokladnie
dlatego wole juz nie grzebać w sennikach:D
Aż takich tragicznych snów jeszcze nie miałam co do przepowiedni ale jak teraz napisałaś i to co kiedyś mojemu dziadkowi się śniło to ja dziękuję się w to zagłębiać. Niech tam już będzie sobie bez wnikania ten sensandrula lubi tę wiadomość
-
Hejo;)
Nadrobię Was wieczorkiem, a teraz sie chwale ze poszłam jednak na betę i od razu na przeciwciała przeciwko różyczce i ospie, sprawdzić czy jeszcze mam.
Wieczorem moze bedzie wynik betki także czekajcie))
Buski, uwielbiam Was i moj groszek tez ma do Was słabość
CałujemyKarolina2787, szuflada, sandrula, 91patka91, Caro, Elunia, Tuliska, WaldhauzerM, Anula1986, zapachmalin lubią tę wiadomość
cant't wait
-
nick nieaktualnyczekoladowamufinka wrote:Hejo;)
Nadrobię Was wieczorkiem, a teraz sie chwale ze poszłam jednak na betę i od razu na przeciwciała przeciwko różyczce i ospie, sprawdzić czy jeszcze mam.
Wieczorem moze bedzie wynik betki także czekajcie))
Buski, uwielbiam Was i moj groszek tez ma do Was słabość
Całujemy
Supcio! czekamy z niecierpliwością kochana i jak tylko będziesz coś wiedziała to pisaj namMy Was też uwielbiamy (do mamy i dzidzi się tyczy)
-
Margaretka89 wrote:Witam dziewczynki
Co tam dziś ciekawego? Ja cały dzień na mieście więc nawet nie miałam kiedy zajrzeć.
Sandrula z tego co kiedyś widziałam mieszkasz koło mnieDzieli nas tylko 17km
A ty skąd jesteś?
-
Margaretka89 wrote:hehehe No widzisz jaki ten świat mały
Kiedyś jak przeczytałam to aż w szoku byłam, nie spodziewałam się że spotkam tu kogoś kto tak blisko mieszka
Hahah no ja to samo bo dla mnie to takie tereny o których Malo co słychaća tu taka niespodziewanka!!
Margaretka89 lubi tę wiadomość