Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szuflada wrote:
    A ból w pachwinach? Miałaś?
    Też mnie kłuło w pachwinie dziś....a teraz doszło takie dziwne pulsowanie delikatne w podbrzuszu

• sandrula Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna123 wrote:
    Czy moj sie sprawdzi to zobacze koncem marca przy becie. Ale czy sny sie sprawdzaja to tez w to do konca nie wierze

No lepiej żeby te dobre sie sprawdzaly :) moja mama ma tak, ze jak się jej sni ze leci woda z kranu to w najbliższych dniach ktos z najbliższych lub z otoczenia umiera :o i to juz w 3 przypadkach tak miała :/

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

il5hxzdv1dlz2zbx.png

02.02.2017 - Błażejek <3 3080 g i 54 cm do kochania <3
  • sandrula Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Mnie dziś pobolewa lewy jajnik i w krzyżu bóle mam no ale to dobry znak ;) czekam na owulkę, więc dziś mimo negatywa trza swojego zgwałcić ;)

No to DO DZIEŁA!!! :D i życzę owocnych <3 :D

il5hxzdv1dlz2zbx.png

• Duśka;) Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szuflada wrote:
    A ból w pachwinach? Miałaś?

Teraz mnie ciągnie, ale wczesniej nie ... :)

Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g <3
    24.01.2017r - 5500g i 60 cm <3
    07.02.2017r.- 5800g i 62cm XD
    04.03.2017r. - 6300g i 67cm :P
    21.03.17 6600g i 70cm XD
    07.04.17 7kg i 71cm <3 09.05.17- 8kg i 73cm :D
    relgg7rfs0712hy9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandrula wrote:
    No lepiej żeby te dobre sie sprawdzaly :) moja mama ma tak, ze jak się jej sni ze leci woda z kranu to w najbliższych dniach ktos z najbliższych lub z otoczenia umiera :o i to juz w 3 przypadkach tak miała :/

Woda z kranu? U nas jak śni się węgiel to jest że źle bardzo. Kiedyś jak byłam mała mojemu dziadkowi śnił się węgiel przykryty czerwoną płachtą (mówią że krew i czerwony mają coś wspólnego) i na drugi dzień okazało się że mam posocznicę czyli zakażenie krwi teraz to się nazywa sepsa, miałam wtedy jakieś 18 miesięcy. Także w sny wierzę i nie wierzę można powiedzieć po połowie

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandrula wrote:
    No to DO DZIEŁA!!! :D i życzę owocnych <3 :D

A jak :D hehe i nie dziękuję ;)

Co do snów to zapomniałam dopisać że ta krew albo czerwony kolor oznacza krewnych lub rodzinę o tak miało być ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 17:23

• sandrula Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Woda z kranu? U nas jak śni się węgiel to jest że źle bardzo. Kiedyś jak byłam mała mojemu dziadkowi śnił się węgiel przykryty czerwoną płachtą (mówią że krew i czerwony mają coś wspólnego) i na drugi dzień okazało się że mam posocznicę czyli zakażenie krwi teraz to się nazywa sepsa, miałam wtedy jakieś 18 miesięcy. Także w sny wierzę i nie wierzę można powiedzieć po połowie

No woda z kranu nie wiem czemu..ale sama jakos nie sprawdzam sennikow itp. Kiedys mi się snilo ze strasznie wypadaly mi włosy,przeczytałam w senniku ze to na śmierć jakiejś osoby z otoczenia czy rodziny,pare dni później męża kuzyn sie powiesil... Od tej pory juz senników nie czytam.

il5hxzdv1dlz2zbx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandrula wrote:
    No woda z kranu nie wiem czemu..ale sama jakos nie sprawdzam sennikow itp. Kiedys mi się snilo ze strasznie wypadaly mi włosy,przeczytałam w senniku ze to na śmierć jakiejś osoby z otoczenia czy rodziny,pare dni później męża kuzyn sie powiesil... Od tej pory juz senników nie czytam.

Kuźwa aż mi ciarki po plecach przeszły brrrr.... czasem to straszne się robi jak w jakimś horrorze.

• sandrula Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Kuźwa aż mi ciarki po plecach przeszły brrrr.... czasem to straszne się robi jak w jakimś horrorze.

Dokladnie :/ dlatego wole juz nie grzebać w sennikach:D

il5hxzdv1dlz2zbx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandrula wrote:
    Dokladnie :/ dlatego wole juz nie grzebać w sennikach:D

Aż takich tragicznych snów jeszcze nie miałam co do przepowiedni ale jak teraz napisałaś i to co kiedyś mojemu dziadkowi się śniło to ja dziękuję się w to zagłębiać. Niech tam już będzie sobie bez wnikania ten sen

sandrula lubi tę wiadomość

• czekoladowamufinka Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo;)
    Nadrobię Was wieczorkiem, a teraz sie chwale ze poszłam jednak na betę i od razu na przeciwciała przeciwko różyczce i ospie, sprawdzić czy jeszcze mam.
    Wieczorem moze bedzie wynik betki także czekajcie ;)))
    Buski, uwielbiam Was i moj groszek tez ma do Was słabość ;)
    Całujemy

nick nieaktualny, szuflada, sandrula, 91patka91, Caro, nick nieaktualny, Tuliska, WaldhauzerM, Anula1986, zapachmalin lubią tę wiadomość

cant't wait <3
    g4vadcimhk2szxr0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekoladowamufinka wrote:
    Hejo;)
    Nadrobię Was wieczorkiem, a teraz sie chwale ze poszłam jednak na betę i od razu na przeciwciała przeciwko różyczce i ospie, sprawdzić czy jeszcze mam.
    Wieczorem moze bedzie wynik betki także czekajcie ;)))
    Buski, uwielbiam Was i moj groszek tez ma do Was słabość ;)
    Całujemy

Supcio! czekamy z niecierpliwością kochana i jak tylko będziesz coś wiedziała to pisaj nam :D My Was też uwielbiamy (do mamy i dzidzi się tyczy) ;)

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki :D Co tam dziś ciekawego? Ja cały dzień na mieście więc nawet nie miałam kiedy zajrzeć.

Sandrula z tego co kiedyś widziałam mieszkasz koło mnie :D Dzieli nas tylko 17km ;)

• sandrula Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka89 wrote:
    Witam dziewczynki :D Co tam dziś ciekawego? Ja cały dzień na mieście więc nawet nie miałam kiedy zajrzeć.

Sandrula z tego co kiedyś widziałam mieszkasz koło mnie :D Dzieli nas tylko 17km ;)

A ty skąd jesteś?:D

il5hxzdv1dlz2zbx.png

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandrula wrote:
    A ty skąd jesteś?:D

Z Wolbromia :D W Miechowie syna rodziłam ;)

• sandrula Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa no co tyy?:D w Wolbromiu mój mąż pracuje, w TRI Poland :)

Margaretka89 lubi tę wiadomość

il5hxzdv1dlz2zbx.png

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandrula wrote:
    Aaaa no co tyy?:D w Wolbromiu mój mąż pracuje, w TRI Poland :)

hehehe No widzisz jaki ten świat mały ;) Kiedyś jak przeczytałam to aż w szoku byłam, nie spodziewałam się że spotkam tu kogoś kto tak blisko mieszka :D

• sandrula Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka89 wrote:
    hehehe No widzisz jaki ten świat mały ;) Kiedyś jak przeczytałam to aż w szoku byłam, nie spodziewałam się że spotkam tu kogoś kto tak blisko mieszka :D

Hahah no ja to samo bo dla mnie to takie tereny o których Malo co słychać :D a tu taka niespodziewanka!!:D

il5hxzdv1dlz2zbx.png

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandrula wrote:
    Hahah no ja to samo bo dla mnie to takie tereny o których Malo co słychać :D a tu taka niespodziewanka!!:D

Życie lubi nas zaskakiwać ;) A do jakiego lekarza chodzisz? Do Miechowa, Wolbromia?

• sandrula Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedys chodziłam do Miechowa, w szpitalu dr. Ziomek bodajże ale potem na jakimś odwyku byl i sie zniechecilam. Teraz do Chodowa chodzę do dr. Łonaka,wspanialy lekarz!!:)

il5hxzdv1dlz2zbx.png

‹‹ 830 831 832 833 834 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowy rok - Nowy plan na świadomą ciążę. Kluczowe 90 dni przed poczęciem czyli jak świadomie przygotować organizm.

Nowy Rok sprzyja planom, nowym początkom i drobnym decyzjom, które z czasem mają realne znaczenie. To także dobry moment, by świadomie przygotować organizm do ciąży - spokojnie, bez presji i krok po kroku. Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników zaleca suplementację folianów co najmniej 12 tygodni przed planowaną koncepcją1, aby umożliwić osiągnięcie ich optymalnego poziomu w organizmie. Dlatego wspólnie z Partnerem Akcji Femibion zachęcamy do rozpoczęcia 90-dniowego planu przygotowania organizmu przed poczęciem. Twoje codzienne wybory dziś mogą mieć znaczenie dla prawidłowego rozwoju dziecka w przyszłości.2 Sprawdź naszą noworoczną checklistę i zobacz, jak świadomie przygotować się do ciąży jeszcze przed pojawieniem się dwóch kresek.

CZYTAJ WIĘCEJ