Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki! Troche mnie tu nie bylo chyba te przygotowania do świąt mnie tak pochłonęły:D i witam nowe koleżanki!
dziewczynki proszę o poradę
dzis w nocy zlapal mnie skurcz brzucha taki jak na okres,trwalo to może z 5-10 min. Tyyyle ze dzis jest 23 dc przy 28-29 cyklach. Z obserwacji moich wynika ze owu byla 15 dc. Czy to moglo być np. Zagnieżdżenie? Nigdy mi sie nie zdarzyło żebym miała skurcze tak wcześnie zawsze w dniu @ ...
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
Zafasolkowane laski, pytanko do Was: jak Wyglądała u Was kwestia charakterystycznego bólu podbrzusza przed spodziewaną @ kiedy już bylyscie w ciąży? Bolało mniej, bardziej niż zwykle? Może w jakiś inny sposób? Jak byście to opisaly?
Elunia lubi tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
nick nieaktualnyNats wrote:Karolina, ja ostatnio też tak miałem jak owulacyjny robiłam :p jak mi wyszedł pozytyw to przez godzine później go z każdej strony oglądałam.
hehe dokładnienormalnie odbija nam, no ale jutro będzie jeszcze gorzej pewnie
Sandrula może być że się mości ziarenkoElunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszuflada wrote:Zafasolkowane laski, pytanko do Was: jak Wyglądała u Was kwestia charakterystycznego bólu podbrzusza przed spodziewaną @ kiedy już bylyscie w ciąży? Bolało mniej, bardziej niż zwykle? Może w jakiś inny sposób? Jak byście to opisaly?
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:hehe dokładnie
normalnie odbija nam, no ale jutro będzie jeszcze gorzej pewnie
Sandrula może być że się mości ziarenko
Nie żebym juz sie doszukiwala jakichś objawów bo na to stanowczo za wcześnieno tylko mnie to zastanowilo, bo dzis juz nic mi się nie dzieje a w nocy aż się obudziłam :o na cuda nie liczę no ale jak by cos bylo to bym się nie pogniewala
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysandrula wrote:Nie żebym juz sie doszukiwala jakichś objawów bo na to stanowczo za wcześnie
no tylko mnie to zastanowilo, bo dzis juz nic mi się nie dzieje a w nocy aż się obudziłam :o na cuda nie liczę no ale jak by cos bylo to bym się nie pogniewala
Nigdy nie wiadomo kochana każdy organizm jest inny i inaczej reaguje także może się dziać wszystko i nic i też byćtrza poczekać troszku i zatestować 3 mam kciuki za Ciebie i by to było na fasolkę
-
Tym bardziej ze to taki cykl na luzie i raczej podeszlam do tego tak ,,będzie co ma być"
wiec tym bardziej na nic nie liczę. Ale wole skonsultować to z kimś ,im więcej wiedzy na ten temat tym lepiej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 16:55
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDettaWalker wrote:A kłucie w pachwinie i nawet drobne 2 ukłucia w pochwie miałam, czemu to przypisywać? @ ?
Ja czasem nawet miewałam skurcze bólowe w pochwie i też nie mam pojęcia co to mogło być albo czym spowodowane takie uczucie kłucia w miejscach intymnych.
Gaduaaa co to wgl miało być z tym adminem to ja nie wiem ktoś chyba zły humor ma -
Karolina2787 wrote:Nigdy nie wiadomo kochana każdy organizm jest inny i inaczej reaguje także może się dziać wszystko i nic i też być
trza poczekać troszku i zatestować 3 mam kciuki za Ciebie i by to było na fasolkę
Aaa dzieki bardzo kochana :* no zobaczymy co to z tego będzie:DKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:Heheh nie miałam wczoraj i dziś za bardzo humoru żeby pisać.. ale jak przed chwilą podczytując widziałam napisy "admin to debil" to musiałam napisać hahahahahahahaha
Haha no ktos ma chyba poważny problem... Nie ma co sie śmiać...Elunia, Gaduaaa, Tuliska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny