X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie zrobiłam teścior jak na razie negatyw. Jestem w 9dc także jeszcze przede mną ;) heh jakaś podniecona tym testem jestem, może dlatego że przypomina test ciążowy hihi :P

• Nats Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina, ja ostatnio też tak miałem jak owulacyjny robiłam :p jak mi wyszedł pozytyw to przez godzine później go z każdej strony oglądałam.

Karolina2787, Elunia lubią tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • sandrula Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki! Troche mnie tu nie bylo chyba te przygotowania do świąt mnie tak pochłonęły:D i witam nowe koleżanki!:) dziewczynki proszę o poradę :) dzis w nocy zlapal mnie skurcz brzucha taki jak na okres,trwalo to może z 5-10 min. Tyyyle ze dzis jest 23 dc przy 28-29 cyklach. Z obserwacji moich wynika ze owu byla 15 dc. Czy to moglo być np. Zagnieżdżenie? Nigdy mi sie nie zdarzyło żebym miała skurcze tak wcześnie zawsze w dniu @ ...

il5hxzdv1dlz2zbx.png

02.02.2017 - Błażejek <3 3080 g i 54 cm do kochania <3
  • szuflada Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zafasolkowane laski, pytanko do Was: jak Wyglądała u Was kwestia charakterystycznego bólu podbrzusza przed spodziewaną @ kiedy już bylyscie w ciąży? Bolało mniej, bardziej niż zwykle? Może w jakiś inny sposób? Jak byście to opisaly?

Elunia lubi tę wiadomość

Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Karolina, ja ostatnio też tak miałem jak owulacyjny robiłam :p jak mi wyszedł pozytyw to przez godzine później go z każdej strony oglądałam.

hehe dokładnie :D normalnie odbija nam, no ale jutro będzie jeszcze gorzej pewnie :P

Sandrula może być że się mości ziarenko ;)

Elunia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szuflada wrote:
    Zafasolkowane laski, pytanko do Was: jak Wyglądała u Was kwestia charakterystycznego bólu podbrzusza przed spodziewaną @ kiedy już bylyscie w ciąży? Bolało mniej, bardziej niż zwykle? Może w jakiś inny sposób? Jak byście to opisaly?
    Też chętnie posłucham :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczytam ha ha

• sandrula Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    hehe dokładnie :D normalnie odbija nam, no ale jutro będzie jeszcze gorzej pewnie :P

Sandrula może być że się mości ziarenko ;)

Nie żebym juz sie doszukiwala jakichś objawów bo na to stanowczo za wcześnie :D no tylko mnie to zastanowilo, bo dzis juz nic mi się nie dzieje a w nocy aż się obudziłam :o na cuda nie liczę no ale jak by cos bylo to bym się nie pogniewala :D

Karolina2787 lubi tę wiadomość

il5hxzdv1dlz2zbx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A kłucie w pachwinie i nawet drobne 2 ukłucia w pochwie miałam, czemu to przypisywać? @ ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandrula wrote:
    Nie żebym juz sie doszukiwala jakichś objawów bo na to stanowczo za wcześnie :D no tylko mnie to zastanowilo, bo dzis juz nic mi się nie dzieje a w nocy aż się obudziłam :o na cuda nie liczę no ale jak by cos bylo to bym się nie pogniewala :D

Nigdy nie wiadomo kochana każdy organizm jest inny i inaczej reaguje także może się dziać wszystko i nic i też być :) trza poczekać troszku i zatestować 3 mam kciuki za Ciebie i by to było na fasolkę <3

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heheh nie miałam wczoraj i dziś za bardzo humoru żeby pisać.. ale jak przed chwilą podczytując widziałam napisy "admin to debil" to musiałam napisać hahahahahahahaha

Tuliska, zapachmalin lubią tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • sandrula Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tym bardziej ze to taki cykl na luzie i raczej podeszlam do tego tak ,,będzie co ma być" :D wiec tym bardziej na nic nie liczę. Ale wole skonsultować to z kimś ,im więcej wiedzy na ten temat tym lepiej :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 16:55

il5hxzdv1dlz2zbx.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787a jakie długo masz cykle ?

• Nats Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może jakas desperatka dostała bana na owufriend i się "msci" haha :))))

Gaduaaa, Karolina2787, sandrula, Elunia, Caro, Tuliska, WaldhauzerM lubią tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam nowe koleżanki :)

kurcze czytam was ... i te obajwy i miliony pytań.. i na żadne dziś nie umiem odpowiedzieć...

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DettaWalker wrote:
    A kłucie w pachwinie i nawet drobne 2 ukłucia w pochwie miałam, czemu to przypisywać? @ ?

Ja czasem nawet miewałam skurcze bólowe w pochwie i też nie mam pojęcia co to mogło być albo czym spowodowane takie uczucie kłucia w miejscach intymnych.

Gaduaaa co to wgl miało być z tym adminem to ja nie wiem ktoś chyba zły humor ma

• sandrula Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Nigdy nie wiadomo kochana każdy organizm jest inny i inaczej reaguje także może się dziać wszystko i nic i też być :) trza poczekać troszku i zatestować 3 mam kciuki za Ciebie i by to było na fasolkę <3

Aaa dzieki bardzo kochana :* no zobaczymy co to z tego będzie:D

Karolina2787 lubi tę wiadomość

il5hxzdv1dlz2zbx.png

• sandrula Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Heheh nie miałam wczoraj i dziś za bardzo humoru żeby pisać.. ale jak przed chwilą podczytując widziałam napisy "admin to debil" to musiałam napisać hahahahahahahaha

Haha no ktos ma chyba poważny problem... Nie ma co sie śmiać... :D :D

Elunia, Gaduaaa, Tuliska lubią tę wiadomość

il5hxzdv1dlz2zbx.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tylko to dla mnie wszystko nowością jest, jeszcze zaczęły boleć mnie piersi...boje się, że zaraz będzie @

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi22 wrote:
    Karolina2787a jakie długo masz cykle ?

Cykle mam zazwyczaj 26 dniowe chociaż ostatnio zdarzył się 27 ale sądzę że to spowodował antybiotyk, który wówczas brałam.

Nats też mi się tak wydaje i chyba chce dostać kolejnego ;)

‹‹ 828 829 830 831 832 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ