Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRóżowyflaming nie mam testów ponieważ postanowiłam sobie ten cykl jeszcze podarować od testów. W tym cyklu mierze tylko temperaturę o stałej godzinie i przeglądam się objawom jakie daje mi organizm. Zobaczymy jak to będzie
Może któraś z dziewczyn podpowie jaka taktykę stosują łzy codziennie czy co 2dni. A może jakies zafasolkowane podpowiedzą -
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:
Wyczytałam w jakimś artykule że o ile nie ma się poważnych zaburzeń na główne to jest bardzo dobry objaw. Oznacza gotowość na macierzyństwo i opiekę nad kropkiem.
W końcu kiedyś zobaczymy te dwie upragnione kresesczki.
Nie łam się, ja sie zamierzam aż do @ oszukiwać ale trzymam gdzieś w podświadomości info że nic z tego aby się nie zawieść.rozowyflaming lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczekoladowamufinka wrote:Ja miałam mega wrażliwe sutki od owulacji, potem po terminie @ doszedł bol pleców.
Właśnie dlatego tli się we mnie iskierka nadziei. od dwóch dni rano pobolewał mnie brzuszek jak na @ ale wredoty nie ma. Dziwne że mnie w trakcje dnia nie boli a zawsze bolało.
Trzymam kciuki za USGczekoladowamufinka, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
Judi22 wrote:Różowyflaming nie mam testów ponieważ postanowiłam sobie ten cykl jeszcze podarować od testów. W tym cyklu mierze tylko temperaturę o stałej godzinie i przeglądam się objawom jakie daje mi organizm. Zobaczymy jak to będzie
Może któraś z dziewczyn podpowie jaka taktykę stosują łzy codziennie czy co 2dni. A może jakies zafasolkowane podpowiedzą
No więc my codziennie i się udało.. Pykło.rozowyflaming lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDettaWalker piersi mialam bardzo obrzmiale ale taki też mialam przed @ zyłki też mam zawsze po owulce. Co bylo nowym objawem to iinne sutki bardzo duże i obolale jakies takie inne. Ale i tak @ przyszła wiec postanowiłam już się nie sugerować piersiami.
Ja byłam nawet w 10dc u ginekologa który mi powiedzial że owlka za 23 dni bo pęcherzyk był i był dominujący mimo to nie udało się i bardzo bylo mi przykro w pierwsze dni nawet płakałam troszkę ale teraz mam już nowe nadzieje bo nowy cykl. Ale ile przez głowę myśli przeszło różnych. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie też zawsze wrażliwe sutki i uczucie jakby ciężkich piersi na @...
Dlatego raczej nie biorę tego za objaw ciąży, szczególnie w pierwszych dniach, potem to wiadomo, że rosną itd.33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
zapachmalin wrote:na pewno zejdzie, powiedz o tym nawet jeśli minie gin, na pewno coś poradzi. A jeśli coś by się działo to normalnie do lekarza, nawet ogólnego. Jesteś w ciąży, czekasz na wizytę u gina, a masz to i to i nie wiesz co możesz zastosować. Na pewno doraźnie pomoże
To jak nie zniknie do czwartku to moze sie wybiorę, ale teraz jak obserwuje swoje ciało to widze ze cała skóra taka sucha, szczególnie kolana i łokcie. Mam nadzieje ze to nie świadczy o problemach z tarczyca.
Wogole powiem wam ze latam co chwile do kibelka, wypróżniam się cześciej niz przed ciąża;pcant't wait
-
nick nieaktualnyOj nie mam tu wykresu. Mam piersi i dekolt w niebieskich żyłkach i dziś brak @, lekkie bóle niby jak na @ dodatkowo wymiotowałam , ale wczoraj test negatywny. Dużo piję bo miałam infekcję pęcherza to i dużo sikam, trochę piany w moczu, mało ale widać. Wczoraj usg stwierdziło "jakiś" pęcherzyk na jajniku (może ciałko żółte?) i grube endometrium. Za wcześnie na widok zarodka, jeśli jest
pyka mi 28 dc na cykle 27 dniowe ..
-
DettaWalker wrote:Oj nie mam tu wykresu. Mam piersi i dekolt w niebieskich żyłkach i dziś brak @, lekkie bóle niby jak na @ dodatkowo wymiotowałam , ale wczoraj test negatywny. Dużo piję bo miałam infekcję pęcherza to i dużo sikam, trochę piany w moczu, mało ale widać. Wczoraj usg stwierdziło "jakiś" pęcherzyk na jajniku (może ciałko żółte?) i grube endometrium. Za wcześnie na widok zarodka, jeśli jest
pyka mi 28 dc na cykle 27 dniowe ..
No to oby..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyJudi22 wrote:DettaWalker piersi mialam bardzo obrzmiale ale taki też mialam przed @ zyłki też mam zawsze po owulce. Co bylo nowym objawem to iinne sutki bardzo duże i obolale jakies takie inne. Ale i tak @ przyszła wiec postanowiłam już się nie sugerować piersiami.
Ja byłam nawet w 10dc u ginekologa który mi powiedzial że owlka za 23 dni bo pęcherzyk był i był dominujący mimo to nie udało się i bardzo bylo mi przykro w pierwsze dni nawet płakałam troszkę ale teraz mam już nowe nadzieje bo nowy cykl. Ale ile przez głowę myśli przeszło różnych.
Kurcze no właśnie, więc szkoda żeby się sugerować wyglądem (mimo, ze np. u mnie to nowość) Ale teraz na pewno ten cykl będzie szczęśliwy dla Ciebie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny