Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJudi22 wrote:Różowyflaming a myślisz zeby stosować taktykę codziennie czy co 2dni w zeszłym cyklu serduszkowałam od 11do 14 dc i się nie udało. Tym razem zaczęłam współżycie już od końca okresu i co 2dni ale nie wiem jak lepiej będzie. Eh ta bardzo bym chciała zeby się udało.
pytasz sie zlej osobymoja taktyke to o kant dupy rozbic..
masz testy owu? -
Zamulasty, bo pada i w ogóle szaro, buro.. Bynajmniej i mnie. Sama jestem jakaś taka śpiąca, że jakby ktoś mi podsunął poduszkę i nakrył kocykiem to minuta i mnie nie marozowyflaming, 91patka91 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Flaming tempka to jedno.. A jeszcze jakoś mam takie delikatniusie, ale niestety małpowe odczucie... jakby miała za 2 dni być franca...
ty, ale objawy na ciaze i @ sa bardzo podobne!!
ile jutro bedziesz dni po? nie chcesz jutro zatestowac? idz do rossmana po test -
Kasia1987 wrote:Flaming tempka to jedno.. A jeszcze jakoś mam takie delikatniusie, ale niestety małpowe odczucie... jakby miała za 2 dni być franca...
Kasia, ja mam uczucie jakby szła @ już od kilku dni. Po samej owulacji, pies wie czy to dobrze, czy to źle. Bynajmniej dziwne na maksa. Ale! Nie wkręcam sobie narazie nic, absolutny spokój. Staram się bynajmniejpoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCaro wrote:Kasia, ja mam uczucie jakby szła @ już od kilku dni. Po samej owulacji, pies wie czy to dobrze, czy to źle. Bynajmniej dziwne na maksa. Ale! Nie wkręcam sobie narazie nic, absolutny spokój. Staram się bynajmniej
Też staram się nie nakręcać... -
rozowyflaming wrote:ty, ale objawy na ciaze i @ sa bardzo podobne!!
ile jutro bedziesz dni po? nie chcesz jutro zatestowac? idz do rossmana po test
Dzisiaj mam 11 albo 12 dpo, jakoś tak.
Zatestuję w czwartek jeśli @ nie przyjdzie.33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
czekoladowamufinka wrote:A mi wyskoczyła jakaś wysypka na ręce taka mega sucha skóra i pęka i na twarzy to samo zawsze miałam tłusta a dzis sie cała łuszczy.. Czy to przez hormony??
ja miałam w ciąży takie kilkudniowe wysypki 3 czy 4 razy, ale to już w bardziej zaawansowanej, 5,6,7 miesiącu. W każdym razie nie było to podobno nic groźnego, żadnych antybiotyków czy coś, kazał po prostu obserwować.zeszło jakoś po 2-3 dniach.
-
nick nieaktualny
-
DettaWalker wrote:Caro, w którym dniu jesteś?
Też staram się nie nakręcać...
22 dzień cyklu, a 6 po owulacji. Ale tak naprawdę to po 7 po of sobie przesunął owu. Ehh.. Sama już nie wiem co z tym nakręcaniempoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
zapachmalin wrote:ja miałam w ciąży takie kilkudniowe wysypki 3 czy 4 razy, ale to już w bardziej zaawansowanej, 5,6,7 miesiącu. W każdym razie nie było to podobno nic groźnego, żadnych antybiotyków czy coś, kazał po prostu obserwować.
zeszło jakoś po 2-3 dniach.
Oby u mnie tez zeszło bo to takie suche ze samo pęka i potem krew lecicant't wait
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCaro wrote:22 dzień cyklu, a 6 po owulacji. Ale tak naprawdę to po 7 po of sobie przesunął owu. Ehh.. Sama już nie wiem co z tym nakręcaniem
Caro to jeszcze chwila ale objawy mogą być , czemu nie, organizm jest baaardzo tajemniczy i robi psikusy, więc teoretycznie można poczuć wcześnie pewne objawyBędzie dobrze
Caro lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJudi22 wrote:DettaWalker ja już zaczęłam kolejne staranka w poprzednim cyklu mialam tak jak opisywałam wyżej niestety był nie udany. Ale temperaturę mialam ponad 37 aż do ostatniego dnia więc miałam nadzieje do końca. Mam nadzieje że ten cykl bedzie udany
A jak miałaś z piersiami? Jakieś nabrzmiałe były czy inne odstępstwa od normy zauważyłaś?
U mnie od 4 dni są niebieski widoczne dobrze żyły, od 2 dni obrzmienie piersi... zazwyczaj mam jedną większa ciut, teraz nie widzę dysproporcji, są takie same..... -
czekoladowamufinka wrote:Oby u mnie tez zeszło bo to takie suche ze samo pęka i potem krew leci
na pewno zejdzie, powiedz o tym nawet jeśli minie gin, na pewno coś poradzi. A jeśli coś by się działo to normalnie do lekarza, nawet ogólnego. Jesteś w ciąży, czekasz na wizytę u gina, a masz to i to i nie wiesz co możesz zastosować. Na pewno doraźnie pomoże