X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elunia, ha ha ha dobre, dziś jadłam cukieryyyyy oj ja niedobra, nie lubię słodyczy a tu bum :P

Elunia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DettaWalker. Dziękuję też mam taką nadzieje że bedzie udany bardzo bym tego chciala. TOBIE RÓWNIEŻ ŻYCZĘ ŻEBY TO BYŁA MAŁA KRUSZYNKA. TRZYMAM KCIUKASY :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi22 wrote:
    DettaWalker. Dziękuję też mam taką nadzieje że bedzie udany bardzo bym tego chciala. TOBIE RÓWNIEŻ ŻYCZĘ ŻEBY TO BYŁA MAŁA KRUSZYNKA. TRZYMAM KCIUKASY :-)

Musi być kurcze dobrze :) ja teraz tak zasłabłam, stan podgorączkowy u mnie, jak w kalejdoskopie dziś dzień, dobrze, że mam wolne.......

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziewczyny nie wiem jak zaznaczyć mam swój śluz bo robi się rozciągliwy ale jest pomieszany przezroczysto-biały rano był kremowy teraz się zamienił na taki hmm?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    admin to debil

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi22 wrote:
    A ja dziewczyny nie wiem jak zaznaczyć mam swój śluz bo robi się rozciągliwy ale jest pomieszany przezroczysto-biały rano był kremowy teraz się zamienił na taki hmm?
    To nie byłby płodny?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No własnie sama nie wiem..

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi22 wrote:

Zawsze zaznacza się śluz ten najbardziej płodny nawet jak bardzo go mało występuje :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale czy myślicie że można go uznać jako płodny?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, co może znaczyć piana w moczu ? Ten mocz jest biały/przezroczysty ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi22 wrote:
    Ale czy myślicie że można go uznać jako płodny?
    Taki właśnie jest wzorcowy płodny, pomieszany - tak czytałam :)

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    admin ty smrodzie

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fuunnyfish wrote:
    admin ty smrodzie
    Na tym wątku nie ma admina wyluzuj się

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaznaczam jako płodny :-) bo zaczynam czuć tam na dole wilgotno.:-) teraz tylko utrafić w owulcje i żeby wszystko się powiodło :-)

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mój 9 dc oglnie przez ostatnie parę miesiecy mój cykl trawł zazwyczaj 25dni natomiast z grudnia na na styczeń 27dni potem styczeń luty to była tragedia co tylko 16 dni masakra teraz ostatni cykl luty marzec znowu 27 dni. Nie wiem jak teraz liczyć sugeruje się i tym 25 i tym 27

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To fajnie Judi <3 Będzie fasolek <3

A mi słaboooo co jest czyżby znowu jelitówka? Ile można? I ten mocz jeszcze, pewnie za dużo pije, ale znowu muszę, bo infekcja była...

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tym 16dni lekarz powiedział że mam się nim nie przejmować narazie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi22 wrote:
    To mój 9 dc oglnie przez ostatnie parę miesiecy mój cykl trawł zazwyczaj 25dni natomiast z grudnia na na styczeń 27dni potem styczeń luty to była tragedia co tylko 16 dni masakra teraz ostatni cykl luty marzec znowu 27 dni. Nie wiem jak teraz liczyć sugeruje się i tym 25 i tym 27

No to jesteś blisko owulacji tak czy inaczej. Najlepiej przytulać się co 2 dni :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi22 wrote:
    Z tym 16dni lekarz powiedział że mam się nim nie przejmować narazie.
    Anomalia się może zdarzyć u każdej kobiety.. właśnie

• Duśka;) Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekoladowamufinka wrote:
    A mi wyskoczyła jakaś wysypka na ręce taka mega sucha skóra i pęka i na twarzy to samo zawsze miałam tłusta a dzis sie cała łuszczy.. Czy to przez hormony??

Ja też mam na buzi mega "tarkę" ;/ Krem nivea pomaga :P

zapachmalin lubi tę wiadomość

Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g <3
    24.01.2017r - 5500g i 60 cm <3
    07.02.2017r.- 5800g i 62cm XD
    04.03.2017r. - 6300g i 67cm :P
    21.03.17 6600g i 70cm XD
    07.04.17 7kg i 71cm <3 09.05.17- 8kg i 73cm :D
    relgg7rfs0712hy9.png
‹‹ 827 828 829 830 831 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ