Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJudi22 wrote:DettaWalker. Dziękuję też mam taką nadzieje że bedzie udany bardzo bym tego chciala. TOBIE RÓWNIEŻ ŻYCZĘ ŻEBY TO BYŁA MAŁA KRUSZYNKA. TRZYMAM KCIUKASY
Musi być kurcze dobrzeja teraz tak zasłabłam, stan podgorączkowy u mnie, jak w kalejdoskopie dziś dzień, dobrze, że mam wolne.......
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJudi22 wrote:A ja dziewczyny nie wiem jak zaznaczyć mam swój śluz bo robi się rozciągliwy ale jest pomieszany przezroczysto-biały rano był kremowy teraz się zamienił na taki hmm?
Zawsze zaznacza się śluz ten najbardziej płodny nawet jak bardzo go mało występuje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo mój 9 dc oglnie przez ostatnie parę miesiecy mój cykl trawł zazwyczaj 25dni natomiast z grudnia na na styczeń 27dni potem styczeń luty to była tragedia co tylko 16 dni masakra teraz ostatni cykl luty marzec znowu 27 dni. Nie wiem jak teraz liczyć sugeruje się i tym 25 i tym 27
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJudi22 wrote:To mój 9 dc oglnie przez ostatnie parę miesiecy mój cykl trawł zazwyczaj 25dni natomiast z grudnia na na styczeń 27dni potem styczeń luty to była tragedia co tylko 16 dni masakra teraz ostatni cykl luty marzec znowu 27 dni. Nie wiem jak teraz liczyć sugeruje się i tym 25 i tym 27
No to jesteś blisko owulacji tak czy inaczej. Najlepiej przytulać się co 2 dni -
nick nieaktualny
-
czekoladowamufinka wrote:A mi wyskoczyła jakaś wysypka na ręce taka mega sucha skóra i pęka i na twarzy to samo zawsze miałam tłusta a dzis sie cała łuszczy.. Czy to przez hormony??
Ja też mam na buzi mega "tarkę" ;/ Krem nivea pomagazapachmalin lubi tę wiadomość
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm