Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • sandrula Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny u was tez tak okropnie za oknami?:( tragedia jakas, gdzie ta wiosna?:(

Duśka;), Nats lubią tę wiadomość

il5hxzdv1dlz2zbx.png

02.02.2017 - Błażejek <3 3080 g i 54 cm do kochania <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandrula wrote:
    Haha no ktos ma chyba poważny problem... Nie ma co sie śmiać... :D :D

Tylko na problemy z głową to złe forum :) ;)

nick nieaktualny, Nats, Tuliska lubią tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elunia wrote:
    hahahahaha dokładnie !

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Duśka;) Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szuflada wrote:
    Zafasolkowane laski, pytanko do Was: jak Wyglądała u Was kwestia charakterystycznego bólu podbrzusza przed spodziewaną @ kiedy już bylyscie w ciąży? Bolało mniej, bardziej niż zwykle? Może w jakiś inny sposób? Jak byście to opisaly?

Ja się czułam dokładnie jak na @ , piersi dopiero teraz zaczynają być bardziej drażliwe, ale już od 9dpo zauważyłam, że mają inny kolor (bardziej filoetowo-brązowy). Zresztą brzuch dalej mnie pobolewa i plecy :( :)

szuflada lubi tę wiadomość

Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g <3
    24.01.2017r - 5500g i 60 cm <3
    07.02.2017r.- 5800g i 62cm XD
    04.03.2017r. - 6300g i 67cm :P
    21.03.17 6600g i 70cm XD
    07.04.17 7kg i 71cm <3 09.05.17- 8kg i 73cm :D
    relgg7rfs0712hy9.png
  • anna123 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny jak tam u Was samopoczucie przed testowaniem i nie tylko

j36regz209hdv9cb.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandrula wrote:
    Dziewczyny u was tez tak okropnie za oknami?:( tragedia jakas, gdzie ta wiosna?:(

U mnie dziś z rana padał deszcz i tak ładnie zmokłam że do połowy spodnie mokre cała kurtka ale przed południem słonko wyszło i do tej pory świeci jeszcze, fakt że za ciepło to nie jest ale już nie pada i nie ma tej paskudnej aury a jutro ma być jeszcze ładniej. To gdzie masz taką brzydką pogodę kochana?

• sandrula Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elunia wrote:

Racja :D ktos sie zgubił...:D

il5hxzdv1dlz2zbx.png

• anna123 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mialam dzis piekny sen ze bylam w ciazy ehh coz to byl za sen

sandrula lubi tę wiadomość

j36regz209hdv9cb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna123 wrote:
    Czesc dziewczyny jak tam u Was samopoczucie przed testowaniem i nie tylko

Niezbyt, miała być @ a nie ma a test nic nie wskazał, tylko brzuch pokłuwa, wymiotowałam....

anna123 lubi tę wiadomość

• Nats Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandrula wrote:
    U mnie też tragedia. Zimno, szaro i w ogólnie niewiosennie ;(

3500 g 54 cm <3
  • sandrula Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    U mnie dziś z rana padał deszcz i tak ładnie zmokłam że do połowy spodnie mokre cała kurtka ale przed południem słonko wyszło i do tej pory świeci jeszcze, fakt że za ciepło to nie jest ale już nie pada i nie ma tej paskudnej aury a jutro ma być jeszcze ładniej. To gdzie masz taką brzydką pogodę kochana?

Malopolskie :) slonce bylo chyba dzis dwa razy po 10-15 min a tak to non stop przychodzą coraz ciemniejsze chmury i ulewy :( czekam na to wypogodzenie co zapowiadają :D podobniez na święta gdzieniegdzie ma dojść nawet do 20 stopni !!:D

il5hxzdv1dlz2zbx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna123 wrote:

A pro po snów gdzie ta moja wyśniona krowa i księżyc do cholery :/ grrr... nie sprawdził się wgl ten sen.

• anna123 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DettaWalker wrote:
    Niezbyt, miała być @ a nie ma a test nic nie wskazał, tylko brzuch pokłuwa, wymiotowałam....
    Trzeba byc dobrej nadziei :)

j36regz209hdv9cb.png
  • Nats Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna123 wrote:
    Ja ostatnio przed @ codziennie snilam o 2 kreskach. Nawet raz mi się śniło jak dziecko piersią karmie. Ale uwaga! Niektóre kobiety w ciazy mają dziwne sny i to może być też objaw wczesnej ciazy ;))

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandrula wrote:
    Malopolskie :) slonce bylo chyba dzis dwa razy po 10-15 min a tak to non stop przychodzą coraz ciemniejsze chmury i ulewy :( czekam na to wypogodzenie co zapowiadają :D podobniez na święta gdzieniegdzie ma dojść nawet do 20 stopni !!:D

Ja z Mazur :) także u nas już ładnie jest na święta zapowiadają piękna pogodę w całym kraju także kochana już niedługo wszędzie zaświeci pięknie słonko i to na dłuższą chwilę :) a pewno już jutro u Ciebie zajrzy do okna ;)

sandrula lubi tę wiadomość

• szuflada Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Duśka;) wrote:
    Ja się czułam dokładnie jak na @ , piersi dopiero teraz zaczynają być bardziej drażliwe, ale już od 9dpo zauważyłam, że mają inny kolor (bardziej filoetowo-brązowy). Zresztą brzuch dalej mnie pobolewa i plecy :( :)
    A ból w pachwinach? Miałaś?

Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!
  • anna123 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    A pro po snów gdzie ta moja wyśniona krowa i księżyc do cholery :/ grrr... nie sprawdził się wgl ten sen.
    Czy moj sie sprawdzi to zobacze koncem marca przy becie. Ale czy sny sie sprawdzaja to tez w to do konca nie wierze

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

j36regz209hdv9cb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna123 wrote:
    Czy moj sie sprawdzi to zobacze koncem marca przy becie. Ale czy sny sie sprawdzaja to tez w to do konca nie wierze

życzę Ci by sie ziścił :) ja przecież nie myślałam o krowie itp. ale mi się to przyśniło i w senniku czytałam z dziewczynami że to coś związane z ciąża, płodnością i wgl tymi sprawami więc liczyłam na udany cykl hihi a tu D...a

• sandrula Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Ja z Mazur :) także u nas już ładnie jest na święta zapowiadają piękna pogodę w całym kraju także kochana już niedługo wszędzie zaświeci pięknie słonko i to na dłuższą chwilę :) a pewno już jutro u Ciebie zajrzy do okna ;)

Oby bo dzis mam totalnego lenia przez ta pogodę:p a trzeba by bylo skończyć sprzatac :D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

il5hxzdv1dlz2zbx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandrula wrote:
    Oby bo dzis mam totalnego lenia przez ta pogodę:p a trzeba by bylo skończyć sprzatac :D

Mnie dziś pobolewa lewy jajnik i w krzyżu bóle mam no ale to dobry znak ;) czekam na owulkę, więc dziś mimo negatywa trza swojego zgwałcić ;)

‹‹ 829 830 831 832 833 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam

Kwas DHA to jedna z substancji niezbędnych do prawidłowego rozwoju płodu. Jego suplementacja jest zalecana przez ekspertów, a w aptekach znajdziemy wiele preparatów zawierających ten składnik. Najczęściej jest pozyskiwany z ryb morskich, jednak coraz więcej przyszłych mam sięga po DHA z alg. Jakie są jego właściwości i czym różni się od rybiego? Dowiedz się więcej na temat suplementacji DHA w ciąży – kiedy zacząć i jakie dawki stosować?

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ