Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
szuflada wrote:Zafasolkowane laski, pytanko do Was: jak Wyglądała u Was kwestia charakterystycznego bólu podbrzusza przed spodziewaną @ kiedy już bylyscie w ciąży? Bolało mniej, bardziej niż zwykle? Może w jakiś inny sposób? Jak byście to opisaly?
Ja się czułam dokładnie jak na @ , piersi dopiero teraz zaczynają być bardziej drażliwe, ale już od 9dpo zauważyłam, że mają inny kolor (bardziej filoetowo-brązowy). Zresztą brzuch dalej mnie pobolewa i plecyszuflada lubi tę wiadomość
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
nick nieaktualnysandrula wrote:Dziewczyny u was tez tak okropnie za oknami?
tragedia jakas, gdzie ta wiosna?
U mnie dziś z rana padał deszcz i tak ładnie zmokłam że do połowy spodnie mokre cała kurtka ale przed południem słonko wyszło i do tej pory świeci jeszcze, fakt że za ciepło to nie jest ale już nie pada i nie ma tej paskudnej aury a jutro ma być jeszcze ładniej. To gdzie masz taką brzydką pogodę kochana? -
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:U mnie dziś z rana padał deszcz i tak ładnie zmokłam że do połowy spodnie mokre cała kurtka ale przed południem słonko wyszło i do tej pory świeci jeszcze, fakt że za ciepło to nie jest ale już nie pada i nie ma tej paskudnej aury a jutro ma być jeszcze ładniej. To gdzie masz taką brzydką pogodę kochana?
Malopolskieslonce bylo chyba dzis dwa razy po 10-15 min a tak to non stop przychodzą coraz ciemniejsze chmury i ulewy
czekam na to wypogodzenie co zapowiadają
podobniez na święta gdzieniegdzie ma dojść nawet do 20 stopni !!
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
nick nieaktualny
-
anna123 wrote:Ja mialam dzis piekny sen ze bylam w ciazy ehh coz to byl za sen
)
anna123 lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualnysandrula wrote:Malopolskie
slonce bylo chyba dzis dwa razy po 10-15 min a tak to non stop przychodzą coraz ciemniejsze chmury i ulewy
czekam na to wypogodzenie co zapowiadają
podobniez na święta gdzieniegdzie ma dojść nawet do 20 stopni !!
Ja z Mazurtakże u nas już ładnie jest na święta zapowiadają piękna pogodę w całym kraju także kochana już niedługo wszędzie zaświeci pięknie słonko i to na dłuższą chwilę
a pewno już jutro u Ciebie zajrzy do okna
sandrula lubi tę wiadomość
-
Duśka;) wrote:Ja się czułam dokładnie jak na @ , piersi dopiero teraz zaczynają być bardziej drażliwe, ale już od 9dpo zauważyłam, że mają inny kolor (bardziej filoetowo-brązowy). Zresztą brzuch dalej mnie pobolewa i plecyPierwszy cykl starań o drugiego maluszka!
-
Karolina2787 wrote:A pro po snów gdzie ta moja wyśniona krowa i księżyc do cholery
grrr... nie sprawdził się wgl ten sen.
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna123 wrote:Czy moj sie sprawdzi to zobacze koncem marca przy becie. Ale czy sny sie sprawdzaja to tez w to do konca nie wierze
życzę Ci by sie ziściłja przecież nie myślałam o krowie itp. ale mi się to przyśniło i w senniku czytałam z dziewczynami że to coś związane z ciąża, płodnością i wgl tymi sprawami więc liczyłam na udany cykl hihi a tu D...a
-
Karolina2787 wrote:Ja z Mazur
także u nas już ładnie jest na święta zapowiadają piękna pogodę w całym kraju także kochana już niedługo wszędzie zaświeci pięknie słonko i to na dłuższą chwilę
a pewno już jutro u Ciebie zajrzy do okna
Oby bo dzis mam totalnego lenia przez ta pogodę:p a trzeba by bylo skończyć sprzatacKarolina2787 lubi tę wiadomość
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
nick nieaktualny