Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyczekoladowamufinka wrote:Dziewczyny ja sie nie moge doczekac usg tak sie jakos zamartwiam;/
Muffinka a kiedy usg?
Mysle, ze Twoje obawy sa normalne dla kazdej mamy, ktora w koncu zobaczy groszka
ale nie boj sie! jestes fajna babeczka to i groszek jest fajny i wszystko jest z nim w porzadku!!!!szuflada, Caro lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNats wrote:Anula, takiego jeszcze nie widziałam, a już trochę testów zrobiłam w życiu.
Wydaje mi się, ze to 25. A masz możliwość kupienia gdzieś 10? Na pewno są w rossmanie. Czasem też kupuję w Tesco, albo w Auchan pepino( kosztuje chyba 5 zl).
A jak nie to to zapraszam do mnie. Mam w szafce chyba 4. 10 i 25 jakie tylko chcesz))
tez mam szafke z testami
piona!
w koncu wysikamy dwie kreseczki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRóżowyflaming a myślisz zeby stosować taktykę codziennie czy co 2dni w zeszłym cyklu serduszkowałam od 11do 14 dc i się nie udało. Tym razem zaczęłam współżycie już od końca okresu i co 2dni ale nie wiem jak lepiej będzie. Eh ta bardzo bym chciała zeby się udało.
-
rozowyflaming wrote:Muffinka a kiedy usg?
Mysle, ze Twoje obawy sa normalne dla kazdej mamy, ktora w koncu zobaczy groszka
ale nie boj sie! jestes fajna babeczka to i groszek jest fajny i wszystko jest z nim w porzadku!!!!
Usg dopiero 6.04.
Martwi mnie to ze 9.03 zjadłam jeden Trioxal;(cant't wait
-
Elunia wrote:kurde dziewczyny mam ciąże urojoną hehe.
Test negatywny, brzuch boli jak na @ i powinna dzisiaj przyjść. Nie mam żadnych objawów ciąży oprócz tego że mnie zamdliło od zapachu chipsów. Piersi nie bolą, tylko sutki mam wrażliwe. Generalnie nic nie wskazuje na ciąże a ja sobie głupia wmawiam jakiś szósty instynkt. Nawet do psa mówię że dzidzia będzie. Dobrze że on tych głupot powtórzyć nie może
Zdarzają się wam takie akcje?
Mam to samo
Wmawiałam sobie... przez ost tydzień. Pytałam psa czy będzie pomagał w opiece
Dopiero dzisiaj jakoś straciłam nadzieje ;(
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualny
-
czekoladowamufinka wrote:Usg dopiero 6.04.
Martwi mnie to ze 9.03 zjadłam jeden Trioxal;(
Kurde, Muffinka a tą betę robiłaś? Napewno wszystko jest okpoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Elunia wrote:kurde dziewczyny mam ciąże urojoną hehe.
Test negatywny, brzuch boli jak na @ i powinna dzisiaj przyjść. Nie mam żadnych objawów ciąży oprócz tego że mnie zamdliło od zapachu chipsów. Piersi nie bolą, tylko sutki mam wrażliwe. Generalnie nic nie wskazuje na ciąże a ja sobie głupia wmawiam jakiś szósty instynkt. Nawet do psa mówię że dzidzia będzie. Dobrze że on tych głupot powtórzyć nie może
Zdarzają się wam takie akcje?
Ja miałam mega wrażliwe sutki od owulacji, potem po terminie @ doszedł bol pleców.Kasia1987, rozowyflaming lubią tę wiadomość
cant't wait
-
Judi22 wrote:Różowyflaming a myślisz zeby stosować taktykę codziennie czy co 2dni w zeszłym cyklu serduszkowałam od 11do 14 dc i się nie udało. Tym razem zaczęłam współżycie już od końca okresu i co 2dni ale nie wiem jak lepiej będzie. Eh ta bardzo bym chciała zeby się udało.
No właśnie, jak @ przyjdzie to będę też nad tym myślała...
Teraz robilśmy to w większości prawie codziennie koło owulki... nie wiem jaka następną strategię wybrać...
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:
Kasiu, widze wlasnie, bo malo sie dzisiaj udzielasz..
Slonce to tylko jednorazowy spadek, temperatura jest caly czas o wiele wyzej niz 6 ostatnich temp przed owuKasia1987 lubi tę wiadomość
-
rozowyflaming wrote:tez mam szafke z testami
piona!
w koncu wysikamy dwie kreseczki
Ja mam całą kopertę a4 z testami ovu.. A co. Kto bogatemu zabroni..rozowyflaming, Caro lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyKasia1987 półki nie ma @ trzeba mieć nadzieje bo ona umiera ostatnia. Wiem co czujesz w ost cyklu też myślałam że się udało temperatura wysoka piersi bardziej wrażliwe mialam nadzieje cz do końc ale nie udało się i aż mi łezki popłynęły. Mam nadzieje że u Cie bedzie zielono !
-
nick nieaktualnyJudi22 wrote:Kasia1987 półki nie ma @ trzeba mieć nadzieje bo ona umiera ostatnia. Wiem co czujesz w ost cyklu też myślałam że się udało temperatura wysoka piersi bardziej wrażliwe mialam nadzieje cz do końc ale nie udało się i aż mi łezki popłynęły. Mam nadzieje że u Cie bedzie zielono !
A kiedy masz mieć? U mnie też póki co nie ma @ a powinna być już, żadnych bóli zwiastujacych, jedynie mam od południa biegunkę.