Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gdyby mężczyźni zachodzili w ciążę:
Urlop macierzyński trwałby dwa lata .... z pełnym wynagrodzeniem.
Opatentowano by lekarstwo na rozstępy.
Naturalny poród przeszedłby do lamusa.
Poranne mdłości byłyby narodowym problemem zdrowotnym.
Wszystkie metody antykoncepcji byłyby w 100% skuteczne.
Dzieci byłyby przetrzymywane w szpitalu aż do nauki samodzielnego siusiania.
Mężczyźni wcale nie uważaliby, że bliźnięta są takie słodkie.sandrula, Duśka;), Nats, Karolina2787, zapachmalin, Caro, Elunia, Tuliska, Allmita lubią tę wiadomość
-
Mąż leży obok żony w łóżku. Zaczyna gładzić ją po ciele. – Kochanie, nie dziś – mówi żona – mówiłam Ci, że rano mam wizytę u ginekologa!
Po chwili mąż znów zaczyna masować ją po plecach: - Ale do dentysty jutro nie idziesz?Karolina2787, sandrula, 91patka91, Tuliska, Tissaia, Allmita lubią tę wiadomość
-
Margaretka89 wrote:Gdyby mężczyźni zachodzili w ciążę:
Urlop macierzyński trwałby dwa lata .... z pełnym wynagrodzeniem.
Opatentowano by lekarstwo na rozstępy.
Naturalny poród przeszedłby do lamusa.
Poranne mdłości byłyby narodowym problemem zdrowotnym.
Wszystkie metody antykoncepcji byłyby w 100% skuteczne.
Dzieci byłyby przetrzymywane w szpitalu aż do nauki samodzielnego siusiania.
Mężczyźni wcale nie uważaliby, że bliźnięta są takie słodkie.
Hahah 100% racji!!!! Co do bliźniaków przypomniało mi się coś. Moja 2-letnia bratannica gdy widzi jakies dwie rzeczy mówi ze jest,,dużo". Ostatnio w sklepie widziała bliźniaków i wskazjac palcem na nich krzyknela na pol sklepu do mojego brata ,, tatuś pacz, duuzioo" hahahMargaretka89 lubi tę wiadomość
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A znacie to...
Stodoła... Poród..
GóralKa rodzi dziecko.. Urodziła.. Ale ale widać drugą główkę.. No to lekarz odbiera.. Za chwilę paczy następna.. Znowu odbiera.. Nagle lekarz się odwraca do tylu... Ty.. Jasiek zgas latarkę one do światła idą..Margaretka89, Duśka;), 91patka91, Allmita lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:A znacie to...
Stodoła... Poród..
GóralKa rodzi dziecko.. Urodziła.. Ale ale widać drugą główkę.. No to lekarz odbiera.. Za chwilę paczy następna.. Znowu odbiera.. Nagle lekarz się odwraca do tylu... Ty.. Jasiek zgas latarkę one do światła idą..
hehe dobreZnasz jeszcze jakieś?