Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Ehhh.. Idę spać. No taka jestem najedzona, że zaraz pękne albo będzie zwrot. Jedno do wyboru hehehe
DobranocSamych zielonych snów!
Muffinka, dobilam Ci 200 lajkaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 22:19
czekoladowamufinka, zapachmalin, rozowyflaming lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Dobranoc:)
PS. Wiecie że w noc przed zrobieniem testu śniło mi się że wyszedł pozytywny i potem po przebudzeniu było mi przykro że to tylko sen, zasnęłam znowu i ten sen powrócił a jak się rano obudziłam to znów myślę, szkoda że to sen, ciekawe co w rzeczywistości, a tu proszę wyśniłam sobie 2 razy 2 kreseczki:P to może faktycznie znak że bliźniaki:Dszuflada, rozowyflaming lubią tę wiadomość
cant't wait
-
szuflada wrote:muffinka, sny się sprawdzają częściej niż nam się wydaje
mam nadzieję, że to bedą bliźniaki jeśli oboje chcecie, trzymam oba kciuki!
Ważne żeby zdrowe było/były! Ja już kocham najmocniej!rozowyflaming, szuflada, eveli_na, Caro lubią tę wiadomość
cant't wait
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
czekoladowamufinka wrote:Ja właśnie wyczytałam że po 48h trzeba powtórzyć betę, obojętnie w którym tygodniu została wykonana?
Powinno się powtórzyć żeby zobaczyć czy prawidłowo wzrasta, to jest tam napisane potem o ile powinno być więcej po jakim czasie. Ale w Twoim przypadku nie wiem czy to konieczne bo beta naprawdę cudowna!czekoladowamufinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczekoladowamufinka wrote:Właśnie obczaiłam Twój suwaczek czyżbyście chcieli dzidzię na weselu?
U nas pośpiech tez jest spowodowany moim przebytym przełomem tarczycowym. I astmie polekowej.
Wiec czym szybciej tym dla mnie i dzidziusia bezpieczniej)
-
nick nieaktualny
-
Judi22 wrote:Dziewczyn mam nietypowe pytanie czy po serduszkowaniu oddajecie mocz? I czy to normalne że nasienie wypływa ze mnie niemal że od razu ? Sama jie wiem czy to może jakos utrudnić się żołnierzyka dostać do celu.
,
Ja starałam sie leżeć chwile z pupka w górzeżeby troszke wspomóc dzielnych żołnierzyków
rozowyflaming lubi tę wiadomość
cant't wait
-
czekoladowamufinka wrote:Miło to słyszeć od autorytetów na tym forum:*
Buhahahaże ode mnie? Że ja i autorytet? Dobre
oj kochana ja to mniej wiem niż połowa tutaj. Ale mam też doświadczenie bo jedna ciąża już za mną
więc mówię tyle co sama z siebie wiem albo doczytałam co inne pisały
haha.
-
nick nieaktualnyHej anulka
Niech nie przychodzi ta @ zawsze jest nadziejaU mnie dziś też spadek 36,25 ale nie wiem może przez wczorajszą aspirynę na noc wzięłam tak się spociłam że masakra. Wczoraj teścik negatywny dziś za pewne też taki będzie no ale działamy jakby co
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhejo hejo
ja jeszcze nie wyszłam z pracy
a pracuje na recepcji
wczoraj test negatywny, co mnie zasmuciło... ale dałam sobie luz, całą noc nie myślałam aż do momentu gdy poszłam do łazienki... na dekoldzie mam siatkę fioletowych żył... z ciekawości zerknęłam na sutki bo mnie mega swędzą i co? jakieś okrobne białe bruzdy na nich... rety... dziwne mam te cykle...Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnula1986 wrote:Dzień dobry,
U mnie tempka jeszcze bardziej spadła, mam 35,9. W dzień owulki tyle miałam... W 30 dc dalej czekam na @Test wyszedł negatywny. Mogłaby już przyjść ta @ Zaczyna mnie to męczyć i irytować
a kiedy się spodziewasz @? to poczekamy razem
-
Hej!
U mnie wzrost tempki dziewczyny ale ja juz boje sie miec nadzieje.
Poki nie przekrocze terminu wstretnej @.... Dzis 29 dc a mam 31-32....
Zamilklam troche bo humorek nie dopisuje.
Buzka33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane