X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepewna dziwne rzeczy się tu dzieją w tym miesiącu. U mnie też tempka dziwaczna jakaś niższa niż na @ nie wiem dlaczego bo powoli owulka się zbliża już wczoraj były objawy.

Kasia to ja za Ciebie bd miała tą nadzieję ok? :) póki nie ma @ to zawsze jest nadzieja jak to zwykły mawiać dziewczyny. Poczekamy zobaczymy nie stresuj się też na zapas :*

Kasia1987 lubi tę wiadomość

• Kasia1987 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Karola, ja to już się nawet nie stresuję. Jakoś rezygnacja do mnie przyszła po prostu. U mnie nawet po wysokiej tempce się wywrózyc nic nie da, bo ja zawsze mam wysoka aż do okresu...

cd4f3562c1f35980fc59d99badbc7d27.png

Karolina2787 lubi tę wiadomość

33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
    HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
    ICSI: za 1 razem udane :)

16uddqk34v2bfw3k.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musimy czekać kochana nic innego nie pozostało ale nie ma @ to trza się cieszyć także nie poddawaj się. Rozumiem Cię doskonale i przytulam <3 wiosna idzie a wraz z nią nowe możliwości zobaczysz sama że odżyjesz jak za oknem będzie słonko i na dworku będzie już ciepło :) wtedy człowiek inaczej myśli i wszystko dookoła jest piękniejsze

Kasia1987 lubi tę wiadomość

• Kasia1987 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za ciepłe słowa :*
    Na szczęście u nas słoneczko za oknem, a ja dopiero na 9:45 mam okuliste więc zwolniłam się z rana z pracy i mogę odpocząć teraz u siebie w mieszkaniiu a nie już lecieć jak codzień. Miłego dnia :)

cd4f3562c1f35980fc59d99badbc7d27.png

33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
    HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
    ICSI: za 1 razem udane :)

16uddqk34v2bfw3k.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też słonko już zagląda ale jeszcze przymroziło z rana. Mam nadzieję że to już ostatnie podrygi zimy i wiosna zawita pełną parą :) To Kasia ciesz się chwilą i zrelaksuj :)

• Nats Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część dziewczyny,
    Buuu A u mnie znowu temp stoi w miejscu :((
    Nic z tego nie rozumiem. Wychodzi na to, ze w ogole nie mam owulacji. No, ale trudno.
    Zrobię w tym miesiącu badania hormonów i czekamy do następnego cyklu.
    Ehh dobija mnie ten termometr.
    :(

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats nie smutaj OF wyznacza czasem wstecz także spoczko ;) ja myślę żę na 14dc Ci wypadła ale to tylko moje spostrzeżenia ;)

Nats lubi tę wiadomość

• Nats Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie wiem może i masz rację, ale trochę to dobijajace. Zobaczymy jak się będzie sytuacja rozwijała, ale czarno to widzę :P
    Co do pogody to u mnie tak szaro i ponuro, ze jakbym Nie musiała iść do pracy to w ogole z łóżka bym się nie ruszala.
    Wiosna pewnie gdzieś zapila i dlatego się spóźnia. Może do towarzystwa zabrała moją owulacje hehe :D :D

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spokojnie kochana na pewno niedługo się okaże że owulka była :) u mnie też w tamtym cyklu później wyznaczyło także niedługo się doczekasz. Uuu to lipka z pogodą rzeczywiście u mnie wczoraj było tak paskudnie rano ale dziś za to piękne słonko. Wiosna ma przyjść ale się opóźnia jak moja owulacja :D bo też czekam na pozytywny wynik testu i na wyznaczenie przez OF że była. Dziś po południu drugi teścik zobaczymy ;) chociaż zazwyczaj na 13dc mi wyznacza więc się nie spinam.

Nats, Kasia1987 lubią tę wiadomość

• Nats Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko martwi mnie ta glupia temperatura. specjalnie wczoraj odmowilam sobie wina, zeby mi sie nic nie zaburzylo i dupa.
    No, ale nic się nie zrobi tylko trzeba czekać. A czeeekanie jest najgorsze.
    A Tobie na pewno wyznaczy śliczną, gruba owulke ;) daj później znać jak test wyszedl.

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W tamtym cyklu miałam tempkę 4 dni taką samą potem był spadek i później wyznaczyło mi owulkę także myślę że u Ciebie też wyznaczy na dniach jak nie jutro ;) Tak mi się wydaje że to będzie 14dc u Ciebie ale zobaczymy :) Nom te czekanie jest cholernie wkurzające ja już myślę o teście a do pracy jeszcze nie wyszłam hehe . Oczywiście że dam znać i na wykresie będzie widoczne jakby co :)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) dzień dobry... dziwne rzeczyw rzeczywiście.., niestety marzen nie jest przestępny.. nie ma na co zgonić tak jak w lutym hahahaha :)

Anula to Tobą @ miota jak mną,... beee .. współczuję... nie ma nic gorszego niż negatywny test i spożnijąca się @ ... !!

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa w marcu jak w garncu chyba jedynie na to można zwalić :P tak jak w pogodzie tak i u nas na forum się dzieje ;)

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa i dziwo mi też nie spadła temp na @ w tym wydłużonym cyklu...

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A udostępnisz wykres?

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Gaduaaa w marcu jak w garncu chyba jedynie na to można zwalić :P tak jak w pogodzie tak i u nas na forum się dzieje ;)
    pewnie coś w tym jest...
    ale wiecie że te dzieciaczki w zapłodnione marzec/kwecień to te świąteczno noworoczne? heheh może być ciekawie

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    pewnie coś w tym jest...
    ale wiecie że te dzieciaczki w zapłodnione marzec/kwecień to te świąteczno noworoczne? heheh może być ciekawie

No było by pięknie taki prezent dostać na święta albo na nowy rok :D ach...

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    A udostępnisz wykres?
    ready :)
    myślałam że mam udostępniony hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi jak się nowy zaczął to też myślałam że to już w ustawieniach zostaje i się sam ustawi a tu D..a trza od nowa ;)

• Nats Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli co? Sylwester na porodowce?? ☺☺☺☺

Kasia1987, szuflada, Elunia lubią tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
‹‹ 840 841 842 843 844 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ