Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNiepewna dziwne rzeczy się tu dzieją w tym miesiącu. U mnie też tempka dziwaczna jakaś niższa niż na @ nie wiem dlaczego bo powoli owulka się zbliża już wczoraj były objawy.
Kasia to ja za Ciebie bd miała tą nadzieję ok?póki nie ma @ to zawsze jest nadzieja jak to zwykły mawiać dziewczyny. Poczekamy zobaczymy nie stresuj się też na zapas :*
Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję Karola, ja to już się nawet nie stresuję. Jakoś rezygnacja do mnie przyszła po prostu. U mnie nawet po wysokiej tempce się wywrózyc nic nie da, bo ja zawsze mam wysoka aż do okresu...
Karolina2787 lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualnyMusimy czekać kochana nic innego nie pozostało ale nie ma @ to trza się cieszyć także nie poddawaj się. Rozumiem Cię doskonale i przytulam
wiosna idzie a wraz z nią nowe możliwości zobaczysz sama że odżyjesz jak za oknem będzie słonko i na dworku będzie już ciepło
wtedy człowiek inaczej myśli i wszystko dookoła jest piękniejsze
Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję za ciepłe słowa :*
Na szczęście u nas słoneczko za oknem, a ja dopiero na 9:45 mam okuliste więc zwolniłam się z rana z pracy i mogę odpocząć teraz u siebie w mieszkaniiu a nie już lecieć jak codzień. Miłego dnia
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualny
-
Część dziewczyny,
Buuu A u mnie znowu temp stoi w miejscu(
Nic z tego nie rozumiem. Wychodzi na to, ze w ogole nie mam owulacji. No, ale trudno.
Zrobię w tym miesiącu badania hormonów i czekamy do następnego cyklu.
Ehh dobija mnie ten termometr.
3500 g 54 cm -
nick nieaktualny
-
No nie wiem może i masz rację, ale trochę to dobijajace. Zobaczymy jak się będzie sytuacja rozwijała, ale czarno to widzę
Co do pogody to u mnie tak szaro i ponuro, ze jakbym Nie musiała iść do pracy to w ogole z łóżka bym się nie ruszala.
Wiosna pewnie gdzieś zapila i dlatego się spóźnia. Może do towarzystwa zabrała moją owulacje hehe
3500 g 54 cm -
nick nieaktualnySpokojnie kochana na pewno niedługo się okaże że owulka była
u mnie też w tamtym cyklu później wyznaczyło także niedługo się doczekasz. Uuu to lipka z pogodą rzeczywiście u mnie wczoraj było tak paskudnie rano ale dziś za to piękne słonko. Wiosna ma przyjść ale się opóźnia jak moja owulacja
bo też czekam na pozytywny wynik testu i na wyznaczenie przez OF że była. Dziś po południu drugi teścik zobaczymy
chociaż zazwyczaj na 13dc mi wyznacza więc się nie spinam.
Nats, Kasia1987 lubią tę wiadomość
-
Tylko martwi mnie ta glupia temperatura. specjalnie wczoraj odmowilam sobie wina, zeby mi sie nic nie zaburzylo i dupa.
No, ale nic się nie zrobi tylko trzeba czekać. A czeeekanie jest najgorsze.
A Tobie na pewno wyznaczy śliczną, gruba owulkedaj później znać jak test wyszedl.
3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyW tamtym cyklu miałam tempkę 4 dni taką samą potem był spadek i później wyznaczyło mi owulkę także myślę że u Ciebie też wyznaczy na dniach jak nie jutro
Tak mi się wydaje że to będzie 14dc u Ciebie ale zobaczymy
Nom te czekanie jest cholernie wkurzające ja już myślę o teście a do pracy jeszcze nie wyszłam hehe . Oczywiście że dam znać i na wykresie będzie widoczne jakby co
-
Hej
dzień dobry... dziwne rzeczyw rzeczywiście.., niestety marzen nie jest przestępny.. nie ma na co zgonić tak jak w lutym hahahaha
Anula to Tobą @ miota jak mną,... beee .. współczuję... nie ma nic gorszego niż negatywny test i spożnijąca się @ ... !!
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Gaduaaa w marcu jak w garncu chyba jedynie na to można zwalić
tak jak w pogodzie tak i u nas na forum się dzieje
ale wiecie że te dzieciaczki w zapłodnione marzec/kwecień to te świąteczno noworoczne? heheh może być ciekawieKarolina2787 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:pewnie coś w tym jest...
ale wiecie że te dzieciaczki w zapłodnione marzec/kwecień to te świąteczno noworoczne? heheh może być ciekawie
No było by pięknie taki prezent dostać na święta albo na nowy rokach...
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny