SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepewna dziwne rzeczy się tu dzieją w tym miesiącu. U mnie też tempka dziwaczna jakaś niższa niż na @ nie wiem dlaczego bo powoli owulka się zbliża już wczoraj były objawy.

Kasia to ja za Ciebie bd miała tą nadzieję ok? :) póki nie ma @ to zawsze jest nadzieja jak to zwykły mawiać dziewczyny. Poczekamy zobaczymy nie stresuj się też na zapas :*

Kasia1987 lubi tę wiadomość

• Kasia1987 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Karola, ja to już się nawet nie stresuję. Jakoś rezygnacja do mnie przyszła po prostu. U mnie nawet po wysokiej tempce się wywrózyc nic nie da, bo ja zawsze mam wysoka aż do okresu...

cd4f3562c1f35980fc59d99badbc7d27.png

Karolina2787 lubi tę wiadomość

33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
    HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
    ICSI: za 1 razem udane :)

16uddqk34v2bfw3k.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musimy czekać kochana nic innego nie pozostało ale nie ma @ to trza się cieszyć także nie poddawaj się. Rozumiem Cię doskonale i przytulam <3 wiosna idzie a wraz z nią nowe możliwości zobaczysz sama że odżyjesz jak za oknem będzie słonko i na dworku będzie już ciepło :) wtedy człowiek inaczej myśli i wszystko dookoła jest piękniejsze

Kasia1987 lubi tę wiadomość

• Kasia1987 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za ciepłe słowa :*
    Na szczęście u nas słoneczko za oknem, a ja dopiero na 9:45 mam okuliste więc zwolniłam się z rana z pracy i mogę odpocząć teraz u siebie w mieszkaniiu a nie już lecieć jak codzień. Miłego dnia :)

cd4f3562c1f35980fc59d99badbc7d27.png

33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
    HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
    ICSI: za 1 razem udane :)

16uddqk34v2bfw3k.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też słonko już zagląda ale jeszcze przymroziło z rana. Mam nadzieję że to już ostatnie podrygi zimy i wiosna zawita pełną parą :) To Kasia ciesz się chwilą i zrelaksuj :)

• Nats Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część dziewczyny,
    Buuu A u mnie znowu temp stoi w miejscu :((
    Nic z tego nie rozumiem. Wychodzi na to, ze w ogole nie mam owulacji. No, ale trudno.
    Zrobię w tym miesiącu badania hormonów i czekamy do następnego cyklu.
    Ehh dobija mnie ten termometr.
    :(

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats nie smutaj OF wyznacza czasem wstecz także spoczko ;) ja myślę żę na 14dc Ci wypadła ale to tylko moje spostrzeżenia ;)

Nats lubi tę wiadomość

• Nats Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie wiem może i masz rację, ale trochę to dobijajace. Zobaczymy jak się będzie sytuacja rozwijała, ale czarno to widzę :P
    Co do pogody to u mnie tak szaro i ponuro, ze jakbym Nie musiała iść do pracy to w ogole z łóżka bym się nie ruszala.
    Wiosna pewnie gdzieś zapila i dlatego się spóźnia. Może do towarzystwa zabrała moją owulacje hehe :D :D

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spokojnie kochana na pewno niedługo się okaże że owulka była :) u mnie też w tamtym cyklu później wyznaczyło także niedługo się doczekasz. Uuu to lipka z pogodą rzeczywiście u mnie wczoraj było tak paskudnie rano ale dziś za to piękne słonko. Wiosna ma przyjść ale się opóźnia jak moja owulacja :D bo też czekam na pozytywny wynik testu i na wyznaczenie przez OF że była. Dziś po południu drugi teścik zobaczymy ;) chociaż zazwyczaj na 13dc mi wyznacza więc się nie spinam.

Nats, Kasia1987 lubią tę wiadomość

• Nats Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko martwi mnie ta glupia temperatura. specjalnie wczoraj odmowilam sobie wina, zeby mi sie nic nie zaburzylo i dupa.
    No, ale nic się nie zrobi tylko trzeba czekać. A czeeekanie jest najgorsze.
    A Tobie na pewno wyznaczy śliczną, gruba owulke ;) daj później znać jak test wyszedl.

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W tamtym cyklu miałam tempkę 4 dni taką samą potem był spadek i później wyznaczyło mi owulkę także myślę że u Ciebie też wyznaczy na dniach jak nie jutro ;) Tak mi się wydaje że to będzie 14dc u Ciebie ale zobaczymy :) Nom te czekanie jest cholernie wkurzające ja już myślę o teście a do pracy jeszcze nie wyszłam hehe . Oczywiście że dam znać i na wykresie będzie widoczne jakby co :)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) dzień dobry... dziwne rzeczyw rzeczywiście.., niestety marzen nie jest przestępny.. nie ma na co zgonić tak jak w lutym hahahaha :)

Anula to Tobą @ miota jak mną,... beee .. współczuję... nie ma nic gorszego niż negatywny test i spożnijąca się @ ... !!

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa w marcu jak w garncu chyba jedynie na to można zwalić :P tak jak w pogodzie tak i u nas na forum się dzieje ;)

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa i dziwo mi też nie spadła temp na @ w tym wydłużonym cyklu...

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A udostępnisz wykres?

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Gaduaaa w marcu jak w garncu chyba jedynie na to można zwalić :P tak jak w pogodzie tak i u nas na forum się dzieje ;)
    pewnie coś w tym jest...
    ale wiecie że te dzieciaczki w zapłodnione marzec/kwecień to te świąteczno noworoczne? heheh może być ciekawie

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    pewnie coś w tym jest...
    ale wiecie że te dzieciaczki w zapłodnione marzec/kwecień to te świąteczno noworoczne? heheh może być ciekawie

No było by pięknie taki prezent dostać na święta albo na nowy rok :D ach...

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    A udostępnisz wykres?
    ready :)
    myślałam że mam udostępniony hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi jak się nowy zaczął to też myślałam że to już w ustawieniach zostaje i się sam ustawi a tu D..a trza od nowa ;)

• Nats Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli co? Sylwester na porodowce?? ☺☺☺☺

Kasia1987, szuflada, Elunia lubią tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
‹‹ 840 841 842 843 844 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ