Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
jestem ciekawa jaki ten cykl u mnie będzie... wiecie co? chyba nawet jak zajdę w ciążę... urodzę to npr zostanie moją metodą antykoncepcji
spodobało mi się mierzenie temp i obserwacja śluzu
trochę mnie wkurzył w tym cyklu cały OF bo mi zrobił z tego cyklu 41 dniowy.. a ja myślę że ten ostatni cykl był tylko jenorazowym epizodem ... i wszystko teraz wróci do normy... no i teraz mam przez ten 41 dniowy wyznaczony cykl, płodne oznaczone dużo później.. nie wiem jak to się poprzekładaKasia1987, rozowyflaming, 91patka91 lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny,
Tempka zmierzona. Wykres uzupełniony. Czekam dalej. Pojawił się lekki stresik. I ból jam na @ nie odpuszcza.. Dziś 23 dc, 7 dpo. Hmm.. Co to będzie, co to będzie
Ah, no i piękny poranek dzisiaj miałam, słonko, niebieskie niebo, także humor na wysokim poziomieGaduaaa, Duśka;), rozowyflaming lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Gaduaaa wrote:Caro to dobrze takie pozytywne nastawienie
rozsiewaj go więcej
Tfu tfu, tfu tfu... WYSYŁAM
TFU
TFUGaduaaa, rozowyflaming lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
A co się stało Gaduaaa? Już ja znam takie "koleżanki".... najgorsze jak obcy ludzie zaczynają się interesować moim staraniem i ciążą
Nats- niech będzie Sylwester na porodówce, cokolwiek na porodówce, biorę jak leci
Trochę mi się humor poprawił. Dziękuję że jesteście, czasem byłoby bardzo trudno czekać i znosić to samej....
28 lat, 3 cszapachmalin, Duśka;), rozowyflaming lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Jak przyjdzie do mnie teraz @ i zacznę następny cykl to nie szukam ŻADNYCH OBJAWÓW.
Przysięgam Wam, jesteście świadkami. Teraz miałam tyle ciekawych objawów, że koło 20 razy byłam już pewna o ciąży. Następnym razem choćbym dziennie rzygała, to będę sobie myślała, że to zatrucie pokarmowe a nie ciąża.
szuflada, Elunia lubią tę wiadomość
-
sandrula wrote:Hej dziewczyny! A u mnie znowu w nocy 5-minutowy skurcz mnie obudził..wiec wczoraj to chyba nie bylo zagniezdzenie jak myślałam:/ pewnie nowy objaw na @
Sandrula udostępnij wykres, to pooglądamy co i jak u Ciebie
-
nick nieaktualny
-
Ehh.. Znajdą się j każdej z nas "życzliwi" pseudoprzyjaciele. Oj tak.
Ale najważniejsze to patrzeć przed siebie i nie oglądać się na innych, na to co mówią, ani na to co będą mówić. Żyć własnym życiem.
Kasia, bo tu chodzi o to, że my tak bardzo chcemy, że chyba nasza podświadomości sama "wmawia" nam czasem te wszystkie objawy. A wiesz, że po ostatnim cyklu powiedziałam sobie, że nie uwierzę ze nie jestem w ciąży jak nie zwymiotujeKolejny cykl, a ja sobie trochę w głowie układam historie o tym jakoby bym była teraz w cąży, ale jakoś na banie tak bardzo mi to teraz nie wchodzi
Także silna wola jest najważniejsza
Ale i o nią czasem ciężko
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Judi22 wrote:Hej dziewczyny:-) Moja tempka nadal niska z 10dc
jak to jest ona powinna wzrosnąć przed owulacją czy jak ona jest czy tuź po niej ? Bo już sama nie wiem. Czyżby z tego cyklu nici
3500 g 54 cm -
Kasia1987 wrote:A co się stało Gaduaaa? Już ja znam takie "koleżanki".... najgorsze jak obcy ludzie zaczynają się interesować moim staraniem i ciążą
FabianCyprian
Tymuś
-
Jeszcze nie prowadzę to pierwszy cykl taki staran bez mierzenia temp. Jak teraz nic to od przyszłego cyklu zaczynam zabawe z termometremmogę powiedziec ze to 24 dc a 9 dni od owu.. Nie wiem co o tym myśleć nigdy tak nie miałam.. To juz druga noc kiedy mnie ten skurcz obudził, trwal ok.5 min i tyle:/ w dzień nic mi się nie dzieje... Zawsze skurcze mam w dniu @.. Mój organizm chyba szaleje
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
Gaduaaa wrote:a to długa historia... czasami idziesz do kogoś z sercem a w zamian dostajesz kopa w dupe... niestety... ludzie zawodzą... boli kiedy jesteś osądzona i oceniona nie do końca słusznie....
Wiem jak to jest...mialam tak z niby przyjaciolka ktora byla dla mnie jak siostra , od 5 roku zycia bylysmy nie rozlacznie.. Ale potem jak miałyśmy po 16-17 lat rozpowiadała o mnie takie rzeczy ze glowa boli.. Teraz ufam tylko mężowi i rodzinie
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
Dzień dobry wszystkim
Godzinę usiłowałam włączyć of, normalnie myślałam, że laptopa przez okno wyrzucę, tak muli
wrrr.
Tak pomyślałam, że będzie można niedługo ogarnąć jakąś listę kto kiedy testuje w kwietniuAle to może jak Gizmo przyjdzie i to poskleja, żeby nie było, że jej robotę zabieram
Duśka;), Caro lubią tę wiadomość