Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kasia1987 wrote:Wczoraj poczulam musniecie skurczy malpowych i dzis mi gebe nieco wysypalo. Nie chce sie ludzic... Oby za bardzo malpa bolem nie przypieprzala... Zawsze zjadam 2 nospy extra na raz bo tylko to dziala i momentalnie laduje na kibelku - zastanawiam sie czy to malpa mnie tak czysci czy te nospy na pusty zoladek (zawsze rano ok 5-6 mnie dopada)
Bardzo możliwe że to nospy winaI pamiętaj- dopóki nie ma @ jest nadzieja
Nasze motto życiowe
rozowyflaming, zapachmalin, Caro lubią tę wiadomość
-
Nats wrote:Ja tam gluta polecam. Na początku też nie mogłam się przekonać, ale później mi posmakowalo. Trochę jak taki kisielek
Ale o którym glucie teraz piszemy? Bo się pogubiłamrozowyflaming, Nats, Kasia1987, zapachmalin, Tuliska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O żesz w mordę.. Wlałam soku pomarańczowego i dałam dzieciowi.. Mamo to jest pyszny kisiel... Wymiękam..
rozowyflaming, Margaretka89, Nats, Gizmo, Kasia1987, zapachmalin, Tuliska, Duśka;) lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
WaldhauzerM wrote:O żesz w mordę.. Wlałam soku pomarańczowego i dałam dzieciowi.. Mamo to jest pyszny kisiel... Wymiękam..
Buahahahahahahahahaha dziecko wie co dobreWstydź się mamusiu że takich zdrowych kiśli nie chcesz pić
rozowyflaming lubi tę wiadomość
-
Waldi na dzieciach eksperymentuje hahaha
Nats Tobie dalej pozytywne testy wychodza wiec jeszcze Ci ta tempka skoczy, zobaczysz
Ja wpierw mowilam o glucie z siemienia ze wsuwam a potem o glutach meza ze wypluwam. Powiem wiecej - jak nie ma gdzie wypluc i musze to przelknac to maz sam sie wzdryga :pMargaretka89, rozowyflaming, Tuliska lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Margaretka89 wrote:Buahahahahahahahahaha dziecko wie co dobre
Wstydź się mamusiu że takich zdrowych kiśli nie chcesz pić
Ale wiecie.. To jest rzeczywiście dobre.. Ba.. Zajebiste.. Jak kisiel... Dzieć mi zeżarł.. Mamo on mi ucieka...
Buahahahahahaha
Wpiszcie mnie na listę alienów..Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 22:00
Margaretka89, Nats, rozowyflaming lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Dzieki dsiewczyny za pocieszenie, ale cos mam zle przeczucia. To, ze testy pozytywne to o niczym nie świadczy ;p
Dzisiaj przed snem zaczaruje termometr, żeby jutro pokazał jakas wyższe cyferki
Zobaczymy rano.
Margaretka89, Tuliska lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Kasia1987 wrote:Waldi na dzieciach eksperymentuje hahaha
Nats Tobie dalej pozytywne testy wychodza wiec jeszcze Ci ta tempka skoczy, zobaczysz
Ja wpierw mowilam o glucie z siemienia ze wsuwam a potem o glutach meza ze wypluwam. Powiem wiecej - jak nie ma gdzie wypluc i musze to przelknac to maz sam sie wzdryga :p
hehe to dobrego małża masz bo mój się cieszyhehehehehehe
Tuliska, zapachmalin lubią tę wiadomość