Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Anula1986 wrote:Pozwól, że zapytam...
Z jakiegoś konkretnego powodu nie macie jeszcze dzidziusia? Czy wszystko jest OK, ale nie wychodzi?
Jak na razie powodu nie odkryto. Lekarz mówi że wszystko jest dobrze i sam nie wie dlaczego nie możemy doczekać się fasolki. My już jedno dziecko mamy, więc tym bardziej przyczyna jest niewiadoma. Ale będę robić dalsze badania. Może odkryjemy co w trawie piszczy. A może jest tak jak mój lekarz mówi- w ciąże zachodzi się w głowie a nie gdzie indziejMorał z tego- trzeba wyluzować, ale ja chyba nie potrafię
-
Gizmo wrote:Jutro zaaktualuzuje marzec i dopisze kwietniowki
Spoko koko euro coś tam...
Zaczyna mi na dekielek bić..Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 21:32
Margaretka89, rozowyflaming lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:A weź przestań.... Będzie trza popić czymziś..
A mi sie to z mezowym glutem kojarzy. Powiem wiecej - ma nawet lepszy smak hihiMargaretka89, Nats, rozowyflaming, zapachmalin, Tuliska lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Margaretka89 wrote:Kochana widzę że u Ciebie wykresik ładny
Więc może pora zakopać topór wojenny i zatestować
Wczoraj poczulam musniecie skurczy malpowych i dzis mi gebe nieco wysypalo. Nie chce sie ludzic... Oby za bardzo malpa bolem nie przypieprzala... Zawsze zjadam 2 nospy extra na raz bo tylko to dziala i momentalnie laduje na kibelku - zastanawiam sie czy to malpa mnie tak czysci czy te nospy na pusty zoladek (zawsze rano ok 5-6 mnie dopada)Margaretka89 lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane