Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
WaldhauzerM wrote:Ale wiecie.. To jest rzeczywiście dobre.. Ba.. Zajebiste.. Jak kisiel... Dzieć mi zeżarł.. Mamo on mi ucieka...
Buahahahahahaha
hehehehehehe nie mogę, lejeeeeeeTeraz to dobre
Dzieć zjadł to sama też stwierdziłaś że spróbujesz
A co Wy w tym glucie macie że się przemieszcza?
Może jaki przeterminowany
hehehehehe
WaldhauzerM, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
Margaretka89 wrote:hehehehehehe nie mogę, lejeeeeee
Teraz to dobre
Dzieć zjadł to sama też stwierdziłaś że spróbujesz
A co Wy w tym glucie macie że się przemieszcza?
Może jaki przeterminowany
hehehehehe
No bo jak to stygnie to się robi jeden duży glut.. Z łyżeczki mu uciekał..Margaretka89, Nats, Karolina2787 lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:No bo jak to stygnie to się robi jeden duży glut.. Z łyżeczki mu uciekał..
hehehe to trzeba było łapaćJak to taka dobra zabawa to swojemu dzieciowi też zrobię
Połączymy przyjemne z pożytecznym
WaldhauzerM, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
Margaretka89 wrote:hehehe to trzeba było łapać
Jak to taka dobra zabawa to swojemu dzieciowi też zrobię
Połączymy przyjemne z pożytecznym
No pewnie. Ja dałam do tego soku takiego koncentratu co rozrabia się z wodą i naprawdę smakuje jak kisiel.Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
Ooooo widzę, że glutek to dzisiaj temat dnia
Może i spróbuje jaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 22:13
Tuliska, Margaretka89, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
WaldhauzerM wrote:No pewnie. Ja dałam do tego soku takiego koncentratu co rozrabia się z wodą i naprawdę smakuje jak kisiel.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 22:14
WaldhauzerM, Margaretka89 lubią tę wiadomość
-
Tuliska wrote:A mój to nawet buziaka "po" mi nie chce dac hehe:) bo cytuję "bleeeee" to dopiero ewenement:)
To ja na Twoim miejscu też bym powiedziała że bleee i padliny do ust nie bioręCiekawa jestem jego miny
heheheh
Caro, Tuliska, WaldhauzerM, Duśka;) lubią tę wiadomość
-
Tuliska wrote:No i patrzcie Waldi znalazła sposób na glutka:) Waldi opatentuj, fortunę zbijesz;) na pieluchy bedzie:))
Ja tam splendoru nie potrzebuje.. Skromna jestem i nie lubię zwracać na siebie uwagi.. Zostawię to innym.Tuliska, Margaretka89 lubią tę wiadomość
-
Margaretka89 wrote:To ja na Twoim miejscu też bym powiedziała że bleee i padliny do ust nie biorę
Ciekawa jestem jego miny
heheheh
Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Bomba! Wyprobuje:) tylko boję się ze biedak zamknie się w sobie i nici z serduszek na wykresie będą hehe:)
hehehe ja to bym się zamkła w sobie jakby mi mój powiedział "bleee" Nie bój sięPrzyjdzie koza do woza
Tuliska lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Mykam lulać.
Stosunkowo udanej nocy Wam życzę
DobranocJa też stosunkowo udanej nie będę mieć, bo Małż już od dawna chrapie, a sam twierdzi, że on ewentualnej Fasolce nie będzie się aktualnie pchał do domu
Tuliska, WaldhauzerM, czekoladowamufinka, Karolina2787, Duśka;) lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
U mnie dziś też jeszcze stosunkowo nie będzie.. Małz chrapie.. Ale jutro... Po usg....... To będą stosunkowo udane przygotowania do świąt he he
Margaretka89, Caro, Tuliska lubią tę wiadomość