Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina2787 wrote:Co do lizanka to ja mu najpierw liże przed włożeniem
A u nas taki mix leci...
Raz to raz to- a to włóż, a nagle prosi poliż... i co ja mam zrobić?
Wszystkie płyny zmiksowane
Nie wiem czy testować. Dziś 30 dc, a mam cykle 31-32 dniowe.
Nastawiam się raczej na okres. Chyba po prostu obrażam się na testowanie w tym cyklu ;(
Gizmo lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:
A spoczko kochanejak kto lubi wszystko dla ludzi w końcu
Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Gizmo listę testujących w @ robisz tak?
testy chca robic tego i tego dnia to ja tylko notuje
Jedne przed terminem @ drugie po terminie. Piszę wsio jak leciKarolina2787, Kasia1987, Margaretka89, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć wam od rana:) a ja to jakiś ewenement jestem. 10 dc a u mnie temp 36,9 prawie:/ nie wiem no.... drugi cykl już taki fikasny, wcześniej przy Starym termometrze z jednym miejscem normalnie to wyglądało a teraz góry i wyżyny
Caro pięknie to wyglada:)
Gizmo ja też już pisałam że u mnie to wyliczanka prawdziwa:) u mnie każdy cykl to niespodzianka wiec narazie sie nie zapisze:(Gizmo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tuliska wrote:Cześć wam od rana:) a ja to jakiś ewenement jestem. 10 dc a u mnie temp 36,9 prawie:/ nie wiem no.... drugi cykl już taki fikasny, wcześniej przy Starym termometrze z jednym miejscem normalnie to wyglądało a teraz góry i wyżyny
Caro pięknie to wyglada:)
Gizmo ja też już pisałam że u mnie to wyliczanka prawdziwa:) u mnie każdy cykl to niespodzianka wiec narazie sie nie zapisze:(właśnie z 2 miejscami po przecinku
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:nie strasz mnie bo ja od jutra na nowym będę jechała
właśnie z 2 miejscami po przecinku
Ja w tamtym cyklu mierzyłam na tym i teraz też a moje wykresy tak się od siebie różnią jak ogień i woda nic żeby podobne ciut chociaż były. Także to nie jest chyba wina termometru.Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
Jeszcze w marcu czekać na upragnione http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9ea876fddd97.jpg Dwie Kreseczki będą
dziś testuje Elunia
25 marca siknie na test Kasia1987
27 marca na test siknie Caro i Szuflada i Ana1122
31 marca zakończy testowanie Tissaia
KWIETNIÓWECZKI swojego http://naforum.zapodaj.net/thumbs/404aca6738ac.jpg Zielonego Groszka
wypatrywać będą
9.04 Karolina2787
14.04 Rozowyflaming
Wszystkim przyszłym mamom życzymy powodzenia i trzymamy kciuki &&Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 07:54
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień doberek:-))
Testowałam, jedna krecha. A @ sie spóźnia..
No nic, next time:-))
Kasia no coś jest z tym miksowaniem. Wcześniej po prostu nie zwracałyśmy uwagi.
Tuliska mi tez cuda na kiju wychodzą. Różnica pomiędzy od razu po obudzeniu a piec minut pózniej jest ogromna.. Dzisiaj 36:7 a piec ponury pózniej 37,0
Zmieniam dzisiaj termometr:/
Dziewczyny jak wy mierzycie? Od razu jak otworzyta oczka czy chwile po? -
Gizmo wrote:Jeszcze w marcu czekać na upragnione http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9ea876fddd97.jpg Dwie Kreseczki będą
dziś testuje Elunia
25 marca siknie na test Kasia1987
27 marca na test siknie Caro i Szuflada i Ana1122
31 marca zakończy testowanie Tissaia
KWIETNIÓWECZKI swojego http://naforum.zapodaj.net/thumbs/404aca6738ac.jpg Zielonego Groszka
wypatrywać będą
9.04 Karolina2787
14.04 Rozowyflaming
Wszystkim przyszłym mamom życzymy powodzenia i trzymamy kciuki &&
A ja to co??31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Elunia wrote:Dzień doberek:-))
Testowałam, jedna krecha. A @ sie spóźnia..
No nic, next time:-))
Kasia no coś jest z tym miksowaniem. Wcześniej po prostu nie zwracałyśmy uwagi.
Tuliska mi tez cuda na kiju wychodzą. Różnica pomiędzy od razu po obudzeniu a piec minut pózniej jest ogromna.. Dzisiaj 36:7 a piec ponury pózniej 37,0
Zmieniam dzisiaj termometr:/
Dziewczyny jak wy mierzycie? Od razu jak otworzyta oczka czy chwile po?w kwietniu się uda
ja to zależy o której się obudzę.. jak za wcześnie to leże i czekam do "tej" godziny ... a jak o stałej porze to mierzę od razu kiedy otworzę oczyKarolina2787 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś