Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:No właśnie a Ty dziś robiłaś już czy będziesz robiła?
Robiłam ale zrobię jeszcze raz.. Ale później bo niedawno piłam pićku. Może być że za wcześnie.. Ale to powinien być chociaż jakiś cień.Karolina2787 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
rozowyflaming wrote:
Eeee no nie wiemMoże w niedziele.. Wykres, wykresem, ale co z tego wyjdzie? Heh..
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualny
-
rozowyflaming wrote:Gizmo - daj znac co z noga, moze jakas masc rozgrzewajaca, calodobowy dostep do TV i dobra pizza pomoze
Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMatko mnie zamdliło na maksa po obiedzie, aż myślałam ze bede wymiotować.
I poszło...mój juz sobie nawkrecał..pyta psa czy będzie dobrym ojcem.
Aż mnie teraz dreszcz przeszywa z każdym ukłuciem ze to @ przyszła i bede musiała wyprowadzić go z błędu.. Mimo ze wie ze testy póki co negatywne. Aż te chłopyrozowyflaming lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gaduaaa wrote:co do testów owulacyjnych to słyszałam że niektore laski robią 2-3 testy w ciągu dnia więc może coś w tym jest że ten LH jest zmienny
Kochana musi być zmienny. Przykład..
Ostatnio robiłam wieczorem.. Druga kreska była blada.. Poszłam spać. Nad ranem zrobiłam tak dla jaj i wyszedł pozytywny.. No kilka godzin różnicy.. A po południu już było pusto..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Kochana musi być zmienny. Przykład..
Ostatnio robiłam wieczorem.. Druga kreska była blada.. Poszłam spać. Nad ranem zrobiłam tak dla jaj i wyszedł pozytywny.. No kilka godzin różnicy.. A po południu już było pusto..FabianCyprian
Tymuś