Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:szczyt śluzu to jest ten dzień w którym masz go najwięcej... że czujesz że pływasz... a najlepszej jakości to taki który najlpiej rozciąga się między palcami
dziekuje!
to forum to encyklopedia wiedzy!
to lepsze niz wizyta u ginekologa
Karolina2787, Margaretka89, WaldhauzerM, Caro lubią tę wiadomość
-
Wiecie co dziewczyny... Jakiś dziwny mam ten okres. Pierwszego dnia leciało ze mnie jak z Niagary, wczoraj już duużo mniej, a dzisiaj też niewiele. Normalnie to ja mam tak, że pierwsze 2 dni cieknę masakrycznie, 3 dnia już trochę mniej, 4-5 tylko trochę...
Jakby przyszło o ścisłość to nie musiałabym dzisiaj w ogóle zmieniać podpaski. Oczywiście w celach higienicznych to uczyniłam... ale wiecie o co mi chodzi? Krwi jest trochę...
-
nick nieaktualny
-
Anula1986 wrote:Wiecie co dziewczyny... Jakiś dziwny mam ten okres. Pierwszego dnia leciało ze mnie jak z Niagary, wczoraj już duużo mniej, a dzisiaj też niewiele. Normalnie to ja mam tak, że pierwsze 2 dni cieknę masakrycznie, 3 dnia już trochę mniej, 4-5 tylko trochę...
Jakby przyszło o ścisłość to nie musiałabym dzisiaj w ogóle zmieniać podpaski. Oczywiście w celach higienicznych to uczyniłam... ale wiecie o co mi chodzi? Krwi jest trochę...
też się nad tym zastanawiałam..FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:U mnie nawet cienia nie ma ale dziś jest 11 albo 12 dzień cyklu..
Waldi ja dziś 12dc wczoraj było widać dosyć wyraźnie tą kreskę drugą ale mimo to była blesza niż ta pierwsza a dziś ta druga była ale już słabiutkato nie wiem co myśleć.
Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargaretka89 wrote:Ja też miałam krótszą @ niż zazwyczaj. Może to jakieś przesilenie
Dziwne rzeczy się ostatnio dzieją
No dokładnie chciałam dodać że u mnie też ostatnia @ była bardzo skąpa. Czasem bywało że w nocy zalało a teraz cisza aż się zdziwiłam sama, możliwe że to wiosna tak czyniWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 16:51
Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:No dokładnie chciałam dodać że u mnie też ostatnia @ była bardzo skąpa. Czasem bywało że w nocy zalało a teraz cisza aż się zdziwiłam sama, możliwe że to wiosna tak czyni
Ja też jak rano wstałam pobiegłam do łazienki bo myślałam że chluśnie ze mnie a tu parę kropelek poleciałoŻeby teraz tak fasolki się zjawiły na tą wiosnę to bym się cieszyła
Karolina2787, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:No to może tak będzie kochana dopiero co wiosna się zaczęła tylko patrzeć jak wszystkie zazielenimy się
hihi
hehe no miejmy nadziejęA za 9 miesięcy będziemy mieć piękny prezent na Boże Narodzenie
Bociek pod choinką zostawi
Karolina2787, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny