Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina2787 wrote:To nie lepiej kupić gotowe? Tzn że wszystko w jednym niż kupować każdego to chyba drożej wyjdzie
Kochana cenowo wyjdzie na to samo albo nawet drożej. Mieszankę taką możesz tylko kupić na allegro co moim zdaniem nie jest bezpieczne. Bo to jest na tej zasadzie jakbym ja se mieszała i sprzedawała. Pies wie co oni tam dają. A jak se sama zrobisz to masz pewność że to jest to co chceszJest to łatwe do przygotowania.
Karolina2787, Nats, WaldhauzerM, Anula1986 lubią tę wiadomość
-
WaldhauzerM wrote:Czyli jak nie mam nadczynności tarczycy to mogę pić..
Tak.
To co napisałam to tylko moje spostrzeżenia. Bo konkretnych informacji nie ma nigdzie dostępnych. Jedynie co wiadomo to że pomagają w niedoczynności i podwyższonej prolaktynie. Więc jak tak na chłopski rozum wziąć, to lepiej nie stosować przy nadczynności czy niskiej prolaktynie. Stąd pewnie te opinie że zioła rozstrajają organizm. Dziewczyny nie dowiedzą się wszystkiego, piją a potem są problemy. -
nick nieaktualny
-
Nats wrote:No wiem, ze pozytywne testy o niczym nie świadczą ☺
O progesteronie nie wiedziałam, ale dzięki za cenną wskazówkę. Może kiedyś skorzystam ☺ a jeżeli chodzi o najbardziej miarodajne domowe sprawdzenie czy owulacja była to temperatura. Jeżeli nie ma skoku to prawdopodobnie nie było owulacji. Bo podobno wzrost temp powoduje progesteron, który wydziela się po jejeczkowaniu
Jeżeli się mylę to mnie poprawcie,bo ekspertem nie jestem
Jeszcze! Hehe ☺
Tak masz rację ekspercie.. Wzrost temp powoduje Progesteron.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Nats wrote:A ja chyba spróbuję. Moje Tsh nie jest idealne (lekko ponad 2) a prolaktyne teraz sobie zbadam z ciekawości i zobaczymy.
Też sobie zbadam żeby nie było.. Ostatnio była za niska..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
czekoladowamufinka wrote:Hejka;)
Ja wlasnie odebrałam wynik prolaktyny i mam 30 ng/ml, wiem ze norma niższa ale co jesli to 4 tydzień ciazy?
Ja sie kompletnie nie znam nie wiem czy sie martwić?
Poradzicie cos kochane?
Ja Ci Kochana nie pomogę, bo kompletnie się na tym nie znam
-
nick nieaktualny
-
szuflada wrote:a przypomnę się jeszcze z tym oeparolem feimną (kapsułki z wiesiołkiem): brała któraś? naprawdę trzeba brac ich aż pięć w ciągu dnia??
Ja brałam oeparol ale nie femina. Ja brałam 4 kapsułki dziennie 2 rano i 2 wieczorem. Teraz mam wiesiołka Gal i też biorę tak samo. Od następnego cyku zwiększę dawkę do 5 bo jak na razie nie wiedzę efektów.
Więc na razie zacznij brać 4, a potem sobie zwiększysz lub zmniejszysz dawkęWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 13:58
szuflada lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny