Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Nats wrote:Ooo a jakieś czujesz już jakies efekty?
Bo czytam właśnie opinie w Internetach i prawie same plusy
Po pierwsze mam wrażenie że się lepiej czuje. Pokazał się bardzo ładny śluz tylko nie wiem czy to po ziołach czy po wiesiołku. Tylko że wiesiołek pije 2 cykl, a w tamtym nie było poprawy. Ostatnio jak byłam u gina to powiedział że mam bardzo ładne pęcherzyki i podejrzewam że to też zasługa ziół. A i jeszcze jedno WZROST LIBIDONats, Karolina2787, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
To jest to?
ZIOŁA O. SROKI pobudzające pracę jajników, zalecane szczególnie w cyklach bezowulacyjnych.
Skład:
lebiodka - 50gr
koszyczek rumianku - 50gr
macierzanka - 50gr
pokrzywa - 50gr
dziurawiec - 50gr
rdest ptasi - 50gr
ruta - 20gr
nagietek - 20gr
nostrzyk - 20gr
Dawkowanie:
Małą łyżeczkę ziół zalać szklanką wrzącej wody, naparzać pół godziny, odcedzić, pić szklankę naparu przed snem.Karolina2787, Nats, Margaretka89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nats wrote:Co Ty opowiadasz? Proszę Cie... te testy klamia czasami. Mi wyszły pozytywnie i co z tego jak nie miałam owulacji.
Jutro, albo za parę dni na pewno coś wyjdzie!
☺☺
Kochana.. Testy ovu nie potwierdzają że ona będzie tylko dają znak że organizm się do niej przygotowuje... A sposobem na sprawdzenie czy owulacja rzeczywiście była jest sprawdzenie Progesteronu ok 7 dni po domniemanej ovu..Karolina2787, Anula1986 lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cholera.. Może kupię dzisiaj już te ziółka i zacznę pić...
Wiecie co.. Wczoraj tak mnie naszło że nie poznałam samej siebie... W sensie z libido.... Może rzeczywiście jak mówił lekarz że przez tą ciążę którą straciłam dużo się naprawiło..Karolina2787, 91patka91 lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Tak to ta mieszanka co Anula napisała. Nie polecam kupować gotowych mieszanek, chyba nawet drożej wychodzą. Za wszystkie osobno w zielarskim zapłaciłam około 25zł. A jest tych ziół naprawdę dużo. Chyba na cały rok starczą
Nats, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
Aha i nie dla każdego są te zioła. Niektórym dziewczyną straszne cykle rozregulowały. Więc każdy pije na swoją odpowiedzialność. Ale ja podejrzewam dlaczego. Z tego co zdążyłam się dowiedzieć. Te zioła dobre są przy niedoczynności tarczycy i podwyższonej prolaktynie. A jeśli pewnie niektóre dziewczyny piją te zioła mając nadczynność to wtedy organizm szaleje. Swoim panom też możecie dawać
Nats, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
WaldhauzerM wrote:Kochana.. Testy ovu nie potwierdzają że ona będzie tylko dają znak że organizm się do niej przygotowuje... A sposobem na sprawdzenie czy owulacja rzeczywiście była jest sprawdzenie Progesteronu ok 7 dni po domniemanej ovu..
O progesteronie nie wiedziałam, ale dzięki za cenną wskazówkę. Może kiedyś skorzystam ☺ a jeżeli chodzi o najbardziej miarodajne domowe sprawdzenie czy owulacja była to temperatura. Jeżeli nie ma skoku to prawdopodobnie nie było owulacji. Bo podobno wzrost temp powoduje progesteron, który wydziela się po jejeczkowaniu
Jeżeli się mylę to mnie poprawcie,bo ekspertem nie jestem
Jeszcze! Hehe ☺
3500 g 54 cm -
Margaretka89 wrote:Aha i nie dla każdego są te zioła. Niektórym dziewczyną straszne cykle rozregulowały. Więc każdy pije na swoją odpowiedzialność. Ale ja podejrzewam dlaczego. Z tego co zdążyłam się dowiedzieć. Te zioła dobre są przy niedoczynności tarczycy i podwyższonej prolaktynie. A jeśli pewnie niektóre dziewczyny piją te zioła mając nadczynność to wtedy organizm szaleje. Swoim panom też możecie dawać
Czyli jak nie mam nadczynności tarczycy to mogę pić..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.