Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
zapachmalin wrote:Jedziemy autokarem pełnym ludzi, w tym dużo w chustach itd, mały zaczyna marudzić coraz głośniej no więc mówię bądź cicho bo nas wysadzą... I cały autokar patrzy na mnie z przerażeniem w oczach
nie wiem o co chodzi
rozowyflaming, zapachmalin, foxylady lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:mało tego w pierwszej ciąży to chyba do 16tyg nikt by nie powiedział że jestem w ciąży... brzuch nie rósł... nic nie bolało.. nie było wymiotów... częstomoczów, kłuć i Bóg wie czego.. gdyby nie to że @ się nie zjawiała i dopiero po 16tyg jakieś zaparacia, powoli zgaga...zachcianki... i pokazujacy się brzuszek a tak to nic...
w drugiej ciąży natomiast gdzieś koło 8 tyg... może troszkę wcześniej mój węch był mocno wyczulony... i miałam mdłości.... ale nigdy wcześniej nic się nie działo i nie czułam
No ja bym pewnie olała wszystko i zwaliła na ciąże urojoną, poza tym tak naprawdę dopiero pierwszy miesiąc tak bacznie obserwuje mój organizm, gdyby nie te zawroty głowy, wczoraj mój powiedział ze w pewnym momencie zbladlam i aż zzieleniałam aż on sie wystraszył
Ale nie ma co nakręcać na maksa, dopóki nie zobaczę 2 krech doputy nie świruje:-)))) -
Elunia wrote:Przykro mi Sandrula ale przynajmniej spokojną głowę będziesz miała:-)
Ja dzisiaj tez nie wytrzymałam i tez jedna krecha
No rano z 20 min myślałam czy to w ogóle ma sens.. Ale ze ja jestem niecierpliwa to musiałam na swoim postawić :p @ ma przyjść w niedziele lub poniedziałek wiec jakas malutka nadzieja jeszcze jest
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
a ja drugi cykl zaczynam pełną parą, kupiłam testy owulacyjne i olej z wiesiołka! ten wiesiołek to oeparol femina, na pudełku jest napisane zeby łykac pięć dziennie, naprawde az tyle tego trzeba?? nie wie któraś?Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!
-
nick nieaktualnyszuflada wrote:a ja drugi cykl zaczynam pełną parą, kupiłam testy owulacyjne i olej z wiesiołka! ten wiesiołek to oeparol femina, na pudełku jest napisane zeby łykac pięć dziennie, naprawde az tyle tego trzeba?? nie wie któraś?
Ja mam taki: http://apteo.eu/produkt/uroda/70 i biorę 2 razy dziennie rano i wieczorem. 5 to chyba przesada -
szuflada wrote:a ja drugi cykl zaczynam pełną parą, kupiłam testy owulacyjne i olej z wiesiołka! ten wiesiołek to oeparol femina, na pudełku jest napisane zeby łykac pięć dziennie, naprawde az tyle tego trzeba?? nie wie któraś?
Szuflada, ale jak?! Drugi cykl? Miało być testowanko w niedziele i zielony finał..początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:Szuflada, ale jak?! Drugi cykl? Miało być testowanko w niedziele i zielony finał..
ale trudno, ciesze się że przyszła szybko, nagle i bezboleśnie a nie sie spóźniła i dawała mi nadzieję
ten cykl zaczynam konkretniej, mierzenie temperatuty, testy owu, witaminki i tak dalej, w zeszłym byłam nieuświadomiona i nawet serduszkowaliśmy z płynem który mógł uszkadzać plemniki
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
szuflada wrote:ale za Ciebie Caro oczywiście nadal trzymam kciuki!!!
Ehh no nie dziękuję, nie dziękuję.. Staram się bardzo mocno nie nastawiać. Poczekam z tym testem do niedzieli. Co ma być to będzieA Ty teraz bierz się za mierzenie, witaminki i żel zamień na Conceive
Dobrze, że przyszła szybko i nie świrowała za wiele.. Trzymam kciuki za Ciebie już teraz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 10:47
szuflada, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Gaduaaa wrote:o nie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dzisiaj ścisły post....
a ja zjadłam bułkę z pasztetem !!!!!!!!!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Niedobra Ty.. He he he.. Nie bój się.. Zrobiłaś to nieświadomie.Gaduaaa lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Ja też nadal za Was all czymam kciuki.. Kochane moje.. Dzięki temu że tu jesteśmy wiemy dużo więcej niż się lekarzom wydaje i robimy w tym samym kierunku dużo więcej niż im się wydaje.
Karolina2787, Caro, Tuliska lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny..... @ przyszla.... Mimo bajecznego wykresu, mimo objawow jakich wczesniej nie mialam...
U mnie prawdziwie bolesny wielki piatek...
Jestem smutna choc ja czulam.
Zastanawiam sie nad sensem staran, rzygac mi sie tym juz chce.33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
No ja wychodzę za godzinę z pracy i rzucam się w wir przygotowań. Dużo zrobić nie muszę, tyle o ile, raczej porządki i trochę do domu, bo w niedziele jedziemy do moich rodziców a w poniedziałek do teściów. Tak się wycwainłam
91patka91 lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)