X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • Tuliska Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    aha a kiedy na monit idziesz?
    We wtorek chyba bo wczesniej nie dam rady:(

8p3ovfxm8uset94e.png
  • Caro Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Caro świetny wykresik, piękna tempka coś chyba zapączkuje :D

Oby, oby. Choć się nie jeszcze nie nastawiam.. :-P

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuliska wrote:
    Gaduaa ale Ty tylko jeden tak miałaś a ja mam tak na okraglo:( ostatnie dwa jajies wyjatkowo takie same po 36 dni a tak to rozstrzelone jak piegi na nosie ;)
    zobaczymy jak to pójdzie w tym cyklu... oby się kurde w końcu udało.. bo ja już siwieje ^_^

Tuliska lubi tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • sandrula Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie wytrzymałam i nasikalam :D ale oczywiście jedna krechą. Wiec czekam dalej :D ale dzieki temu jakos juz się nie nakręcam wiec ni to nawet pomoglo:)

il5hxzdv1dlz2zbx.png

02.02.2017 - Błażejek <3 3080 g i 54 cm do kochania <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2016, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuliska wrote:
    We wtorek chyba bo wczesniej nie dam rady:(

No to czekanie najgorsze właśnie :/ ale czekamy z Tobą <3 i 3 mamy kciuki by wszystko było dobrze :*

Caro również czekamy z niecierpliwością ;)

Tuliska, nick nieaktualny, Caro lubią tę wiadomość

• Tuliska Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    No to czekanie najgorsze właśnie :/ ale czekamy z Tobą <3 i 3 mamy kciuki by wszystko było dobrze :*

A ja coś narazie nadzieję stracilam:/ już sama nie wiem co myśleć. Wyniki wskazują na pcos i hiperprolaktynie. Więc nie wiem co dalej, zobaczę co wróżbita Gin mi powie;)

Margaretka89 lubi tę wiadomość

8p3ovfxm8uset94e.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandrula wrote:
    A ja nie wytrzymałam i nasikalam :D ale oczywiście jedna krechą. Wiec czekam dalej :D ale dzieki temu jakos juz się nie nakręcam wiec ni to nawet pomoglo:)
    buuuu - szkoda...
    coś ostatnio nikt się nie zieleni :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2016, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuliska wrote:
    A ja coś narazie nadzieję stracilam:/ już sama nie wiem co myśleć. Wyniki wskazują na pcos i hiperprolaktynie. Więc nie wiem co dalej, zobaczę co wróżbita Gin mi powie;)

Trza byc dobrej myśli kochana <3 nie poddajemy się nigdy! My kobiety wszystko przetrwamy także na pewno będzie dobrze, zobaczysz :) nie ma co zamartwiać się na zapas bo nie potrzebny stres bywa zabójcą tego co dobre

Tuliska, Margaretka89 lubią tę wiadomość

• Tuliska Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko loko luzik spontan hehe:) jak to mój M mawia:) humor mam dobry:) nawet bardzo:)

8p3ovfxm8uset94e.png
  • Hannka86 Koleżanka

Wysłany: 25 marca 2016, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Hannka86 Ty o pierwsze bobo się starasz?
    Tak jeszcze nie mamy ani jednego naszego Cudu...

czekając na nasz Cud <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2016, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuliska wrote:
    Spoko loko luzik spontan hehe:) jak to mój M mawia:) humor mam dobry:) nawet bardzo:)

I tak 3maj kochana Kobitko! :D

Hannka ja tak samo ;) który cykl?

Tuliska, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Tuliska Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje tez pierwsze szczescie:)

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

8p3ovfxm8uset94e.png
  • anna123 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja czekam na pierwsze swoje. Czesc wszystkim.

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

j36regz209hdv9cb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2016, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandrula wrote:

Przykro mi Sandrula ale przynajmniej spokojną głowę będziesz miała:-)
    Ja dzisiaj tez nie wytrzymałam i tez jedna krecha

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elunia wrote:
    Przykro mi Sandrula ale przynajmniej spokojną głowę będziesz miała:-)
    Ja dzisiaj tez nie wytrzymałam i tez jedna krecha
    Ty Elunia masz jeszcze czas jak na moje oko ;)

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedziemy autokarem pełnym ludzi, w tym dużo w chustach itd, mały zaczyna marudzić coraz głośniej no więc mówię bądź cicho bo nas wysadzą... I cały autokar patrzy na mnie z przerażeniem w oczach :D nie wiem o co chodzi :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 08:42

Gaduaaa, nick nieaktualny, WaldhauzerM, Duśka;), Margaretka89, Tuliska, 91patka91, Allmita lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2016, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekamy na nasz Skarb już 14cykl a w sumie to może i więcej, tych wcześniejszych nie liczyłam bo nie myślałam że będzie to taki problem.

Malina może pomyśleli że bombę wieziecie :D hehe

zapachmalin, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Margaretka89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2016, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Ty Elunia masz jeszcze czas jak na moje oko ;)
    No niby ja wiem ale do najbardziej cierpliwych to ja nie należę;-)
    Jak sie w tym cyklu nie pojawią dwie krechy to poważnie przestają wierzyć w jakiekolwiek objawy w tak wczesnej ciąży...
    Kręci mi sie w głowie, wiecznie mi zimno, zjadłabym konia z kopytami, mam leciutkie zgagi i kapcia w buzi na którego mycie zębów nawet nie pomaga.

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elunia wrote:
    No niby ja wiem ale do najbardziej cierpliwych to ja nie należę;-)
    Jak sie w tym cyklu nie pojawią dwie krechy to poważnie przestają wierzyć w jakiekolwiek objawy w tak wczesnej ciąży...
    Kręci mi sie w głowie, wiecznie mi zimno, zjadłabym konia z kopytami, mam leciutkie zgagi i kapcia w buzi na którego mycie zębów nawet nie pomaga.
    wiesz co ...ja w ogóle nie wierzę w objawy wczesnej ciąży... byłam dwa razy w ciąży i uwierz że żaden obajw się tak wcześnie u mnie nie pokazał....
    także to tylko w głowie u Nas się uroi że to obajwy ciąży... tak na prawdę jak się zachodzi w ciąże to na początku nie dzieje się nic nadzwyczajnego...
    chociaż niektóre dziewczyny twierdzą inaczej

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mało tego w pierwszej ciąży to chyba do 16tyg nikt by nie powiedział że jestem w ciąży... brzuch nie rósł... nic nie bolało.. nie było wymiotów... częstomoczów, kłuć i Bóg wie czego.. gdyby nie to że @ się nie zjawiała i dopiero po 16tyg jakieś zaparacia, powoli zgaga...zachcianki... i pokazujacy się brzuszek a tak to nic...
    w drugiej ciąży natomiast gdzieś koło 8 tyg... może troszkę wcześniej mój węch był mocno wyczulony... i miałam mdłości.... ale nigdy wcześniej nic się nie działo i nie czułam

‹‹ 878 879 880 881 882 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ