Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Caro wrote:Noo właśnie może w niedziele.. Sama nie wiem. Dzisiaj znowu tempka mnie rozwalił i wlała kolejne hektolitry nadzieji we mnie.. 25dc, 9dpo, 37,0. O żesz..
W domu mam nawet teściora o czułości 10. Hehehe
Caro u mnie identycznie!tyle ze ja 26 dc, 11 dpo :p i temp zmierzona z ciekawości drugi dzień 37
test tez zakupilam i kooorcii...
rozowyflaming lubi tę wiadomość
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
trochę za szybko te święta jak dla mnie w tym roku
bigos wstawiłam wczoraj więc będę go dopieszczać dziś i jutro, sernik chyba też zrobię dziś.. wolę taki odleżany , smaczniejszy jestwieczorem pomalujemy jajecka , jutro poświęcimy i zrobię ostatnie zakupy i upiekę bananowca i wsio... w niedziele rano do teściów na śniadanie a potem na 12 do znajomych jedziemy
będzie mi znowu smutno że bez moich rodziców i dziadków.. no ale co zrobićTuliska lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Tuliska wiem coś o tym. . Achy ten czas spokoju , odpoczynku i duchowego przeżywania świąt
hehehehehehe chyba jakiś żart. .. praca sprzątanie zakupy praca..
Polacy zdecydowanie za dużo pracują
i jak tu zajść w upragnioną ciążę
chyba by trzeba było wziąć parę miesięczny urlopWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 07:49
Tuliska, rozowyflaming lubią tę wiadomość
czekając na nasz Cud -
Tuliska wrote:A zazdroszczę wszystkim testujacym:) cokolwiek testujacym:) bo u mnie taka rutyna narazie:) nie mam co testowac:)
Tuliska, rozowyflaming lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Karolina2787 wrote:Oj to Ty nie masz kiedy odetchnąć nawet kochana
to gdzie tak męczą w pracy?
-
nick nieaktualnyMi się udało wolne wziąć dziś i dopiero we wtorek do pracy, także odpocznę bo święta spędzamy tylko we dwoje w domciu, luzik
teście podawali żarła to i gotować nic nie trza co najwyżej do mamuśki się skoczy w odwiedzinki bo urodzinki 28 to będzie ją uściskać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 07:51
Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny