Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A ja właśnie po ciezkim dniu odpoczywam z lampką wina, a co mi tam! Trzeba się wyluzować
Myślicie, ze taka mała ilość alko może mi zanurzyć jutro temp?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 21:35
rozowyflaming lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolina - ja zawsze robilam testy owu ok. 18-19 ..
a w tym cyklu zaszalalam i kupilam takie (clearblue) gdzie nie musze rozkminiac koloru paska tylko mam jak krowie na rowie: "owu owu sie zbliza"
i na ulotce jest napisane, ze trzeba z porannego moczu testowaceeemmmm
wiec juz sama nie wiem -
nick nieaktualnyNats wrote:A ja właśnie po ciezkim dniu odpoczywam z lampką wina, a co mi tam! Trzeba się wyluzować
Myślicie, ze taka mała ilość alko może mi zanurzyć jutro temp?
kochana, niektore wpadaja na imprezie jak sa upite w trzy dupy, wracaja do domu na bosaka bo zgubily buty i jakos im sie udaje
to nas jedna lampka nie zabije!
kiedys to nawet w drugiej fazie cyklu nie chcialam za bardzobo to zakloci zagniezdzenie (bla bla bla)
teraz zeszlam na ziemie
na zdrowie!!!! wypij za nas wszystkie i za nasze groszki!
EDIT: dopiero przeczytalam, ze piszesz o temperaturze
moze minimalnie? ale co tam, sport, stres, choroba - wszystko moze zaklocic
i tak zajdziesz!:* :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 21:58
Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Halo halo!
Wreszcie jestem, ogarniamy mieszkanko po remoncie ale to nie kończąca sie historia;P
Tęskno mi do Was, padam już po tym całodniowym sprzątaniu, a efektów wciąż brak...
A wlasnie Duśka miałam pytać jak tam wizyta u gina?rozowyflaming lubi tę wiadomość
cant't wait
-
nick nieaktualnyMargaretka:
w pazdzierniku 2015 przestalismy sie zabezpieczac ale nie staralismy sie jakos szczegolnie - raczej "for fun"
w styczniu (po cb) okazalo sie, ze mam problemy z hormonami: zapalenie tarczycy, niedoczynnosc tarczycy, za duzo testosteronu, za duzo prolaktyny, za malo estrogenu, za malo witaminy D, anemia itd.cos tam bylo jeszcze z lh, aaa i nie mialam wogole sluzu tego rozciagliwego
zielone swiatlo od gina i endokrynologa dostalam dopiero w marcu 2016, mowila ze wczesniej byly bardzo male szanse na ciaze i na jej utrzymianie
Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:Macie laseczki pomoc... zapodaj.net/f24bf93329287.jpg.html>received_944595152261514.jpeg</a>
hahaha, niech mi tez wypucuje okna!
tylko jak na dworzu zimno, to nie ma za bardzo co u niego podziwiac bo sie skurczyMargaretka89, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
rozowyflaming wrote:Margaretka:
w pazdzierniku 2015 przestalismy sie zabezpieczac ale nie staralismy sie jakos szczegolnie - raczej "for fun"
w styczniu (po cb) okazalo sie, ze mam problemy z hormonami: zapalenie tarczycy, niedoczynnosc tarczycy, za duzo testosteronu, za duzo prolaktyny, za malo estrogenu, za malo witaminy D, anemia itd.cos tam bylo jeszcze z lh, aaa i nie mialam wogole sluzu tego rozciagliwego
zielone swiatlo od gina i endokrynologa dostalam dopiero w marcu 2016, mowila ze wczesniej byly bardzo male szanse na ciaze i na jej utrzymianie
To faktycznie dużo tego. Ale przynajmniej wiesz co Ci jest i co masz leczyć. A ja cały czas w lesie jestem. Tyle czasu a jak na razie cisza... Tobie życzę szybkiego zafasolkowania. -
rozowyflaming wrote:pytanie do Caro: czy lekarz kazal ci zmienic dawke leku bo tak ladnie tsh ci spadlo?
mi w ciagu 2 miesiecy tez ladnie spadlo z ponad 5 na 1,9
mozna przesadzic z tym lekiem i wpasc w nadczynnosc?
jutro chyba zbadam tsh
No rozmawiałam z nią właściwie dzisiaj (bo jak wczoraj to jej nie było) i powiedziała żebym pozostała narazie na tej samej dawce. Zapytała jak się czuje, no to ja ze dobrze, a ona, że to tym bardziej zostawmy. Ale wiesz, lekarz lekarzem, ehh wizyta dopiero 6 kwietnia, ale ja kontrolnie pójdę w przyszłym tygodniu zobaczyć jak to wygląda
E Noo i w nadczynność można wpaść, można.. Niestety. Tak źle i tak niedobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 22:32
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
czekoladowamufinka wrote:Halo halo!
Wreszcie jestem, ogarniamy mieszkanko po remoncie ale to nie kończąca sie historia;P
Tęskno mi do Was, padam już po tym całodniowym sprzątaniu, a efektów wciąż brak...
A wlasnie Duśka miałam pytać jak tam wizyta u gina?
A to Duśka dzisiaj u gina była? Łoooo no to gdzie ona jest?początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualny
-
rozowyflaming wrote:Margaretko - wszystkie zafasolkujemy w 2016!
badalas wszystkie hormony, maz tez?
PS. przynajmniej masz juz jednego szkrabka, do ktorego sie mozesz przytulic! ja tule sie do psa
Ja już się badałam, mój małż nie i raczej się na to nie zapowiada, gdyż wychodzi z założenia że jak mamy już jedno to drugie też będzie, a z nim na pewno wszystko w porządku. Szkoda gadać
Mam już jednego szkraba ale drugiego pragnę tak samo mocno jak każda z Was.zapachmalin lubi tę wiadomość