X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2016, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    To dawaj do Dywit pokieruję :D

Hehe spoko :D Podjadę w wakacje :D Mam nadzieje że gulasz się uchowa :D :D :D Zahibernujcie go :D :D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2016, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka89 wrote:
    Hehe spoko :D Podjadę w wakacje :D Mam nadzieje że gulasz się uchowa :D :D :D Zahibernujcie go :D :D

To się bardzo cieszę i zapraszamy :) a dla Ciebie kochana to zrobimy co tylko będziesz chciała. Na świeżo no co Ty :P

Margaretka89 lubi tę wiadomość

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2016, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    To się bardzo cieszę i zapraszamy :) a dla Ciebie kochana to zrobimy co tylko będziesz chciała. Na świeżo no co Ty :P

hehehehe to dobrze bo już się bałam że zanim przyjadę to gulaszu nie będzie :D :D :D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2016, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak zaznaczyć serduszkowanie jeśli się serduszkuje np o 2czy 3w nocy jako dzień poprzedni wieczorem czy jako już kolejny rano? Ktoś może wie ?

• KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 24 marca 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi ja zaznaczam ze rano .

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2016, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie za mało jest tych możliwości co do tego zaznaczania już o pisałam kiedyś i chyba trza petycje napisać do OF może pomyślą co z tym i zmiany jakieś wprowadzą a przydały by się :)

Margaretka89, zapachmalin lubią tę wiadomość

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2016, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pisze że wieczorem :D Bo dla mnie noc zalicza się jeszcze do dnia poprzedniego :P Może dlatego że jestem nocnym markiem :D :D :D Ale z tą petycją to popieram :D Najlepiej jakby był wykaz godzinny :D Wszystkim by spasowało :D :D

nick nieaktualny, zapachmalin lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2016, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chociaż żeby było rano, po południu i wieczór no może i noc jeszcze ;) ale też przydałoby się ięcej co do śluzu info bo jednak co jak co ale tego za mało opcji jest

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2016, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Chociaż żeby było rano, po południu i wieczór no może i noc jeszcze ;) ale też przydałoby się ięcej co do śluzu info bo jednak co jak co ale tego za mało opcji jest

Popieram w całości ;) Z tym śluzem to już w ogóle pomyłka :/ Ja rzadko kiedy mam taki idealnie pasujący do opisu, często mam pół na pół :/ I wtedy muszę zaznaczyć bardziej płodny.

nick nieaktualny, zapachmalin lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2016, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może kiedys pomyślą nad tym i coś w tej sprawie zaczna działać :) byłoby wszystkim wygodniej. A dziewczynki chyba już posnęły bo żadna tu nie zagląda cisza jakaś co jest kobity? jest któras jeszcze czy poczytanke sobie użadziłyście :P

Margaretka89, foxylady, zapachmalin lubią tę wiadomość

• KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 24 marca 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sobie odpoczywam i troszkę sprzatam na święta, ale okien nie mylam bo jutro u mnie ma byc krwawy deszcze czyli blotko z nieba bedzie leciec:)
    Takie rzeczy tylko na podkarpaciu

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2016, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KlaudyŚ wrote:
    Ja sobie odpoczywam i troszkę sprzatam na święta, ale okien nie mylam bo jutro u mnie ma byc krwawy deszcze czyli blotko z nieba bedzie leciec:)
    Takie rzeczy tylko na podkarpaciu

Jeju to co to za wiosna u Ciebie jak jakaś plaga egipska brzmi :P ja jutro wolne aż do wtorku także jutro zabieram się za okna pogoda ma być piękna więc trza korzystać :)

• KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 24 marca 2016, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety wiatr wszystko z pustyni przygoni:p juz drugi raz cos takiego przez podkarpacie przechodzi tylko pierwszy raz nie wiedziałam i samochodu nie schowalam patrze rano a tu samochód wybrudzony przez jakis piasek czy bloto

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2016, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To współczuje makabra. U mnie na szczęście słonko ma być to i na spacerek warto się wybrać ale teraz to ja idę w kimę. Najadłwszy się i poducha woła by się do niej tulić także dobrej nocki kobietki i kolorowych :)

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 24 marca 2016, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dopiero przychodzę. :D w końcu zrobione wszystko można złapać oddech i też za niedługo w kimę, bo o 3 muszę wstać :/ :D

• KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 24 marca 2016, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co tak szybko? :)

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 24 marca 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KlaudyŚ wrote:
    Co tak szybko? :)

o 5:30 do pl jedziemy :D

Caro, Margaretka89 lubią tę wiadomość

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2016, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    o 5:30 do pl jedziemy :D

A gdzie Wy teraz mieszkacie?

• anna123 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2016, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja za 30 min koncze zmiane i dlugi weekend :)

Caro lubi tę wiadomość

j36regz209hdv9cb.png
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 24 marca 2016, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka89 wrote:
    A gdzie Wy teraz mieszkacie?

w centralnych Niemczech. ;) wybieramy się do siostry koło Szczecina :)

‹‹ 874 875 876 877 878 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ