X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2016, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    To dawaj do Dywit pokieruję :D

Hehe spoko :D Podjadę w wakacje :D Mam nadzieje że gulasz się uchowa :D :D :D Zahibernujcie go :D :D

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2016, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka89 wrote:
    Hehe spoko :D Podjadę w wakacje :D Mam nadzieje że gulasz się uchowa :D :D :D Zahibernujcie go :D :D

To się bardzo cieszę i zapraszamy :) a dla Ciebie kochana to zrobimy co tylko będziesz chciała. Na świeżo no co Ty :P

Margaretka89 lubi tę wiadomość

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2016, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    To się bardzo cieszę i zapraszamy :) a dla Ciebie kochana to zrobimy co tylko będziesz chciała. Na świeżo no co Ty :P

hehehehe to dobrze bo już się bałam że zanim przyjadę to gulaszu nie będzie :D :D :D

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2016, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak zaznaczyć serduszkowanie jeśli się serduszkuje np o 2czy 3w nocy jako dzień poprzedni wieczorem czy jako już kolejny rano? Ktoś może wie ?

• KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 24 marca 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi ja zaznaczam ze rano .

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2016, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie za mało jest tych możliwości co do tego zaznaczania już o pisałam kiedyś i chyba trza petycje napisać do OF może pomyślą co z tym i zmiany jakieś wprowadzą a przydały by się :)

Margaretka89, zapachmalin lubią tę wiadomość

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2016, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pisze że wieczorem :D Bo dla mnie noc zalicza się jeszcze do dnia poprzedniego :P Może dlatego że jestem nocnym markiem :D :D :D Ale z tą petycją to popieram :D Najlepiej jakby był wykaz godzinny :D Wszystkim by spasowało :D :D

Karolina2787, zapachmalin lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2016, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chociaż żeby było rano, po południu i wieczór no może i noc jeszcze ;) ale też przydałoby się ięcej co do śluzu info bo jednak co jak co ale tego za mało opcji jest

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2016, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Chociaż żeby było rano, po południu i wieczór no może i noc jeszcze ;) ale też przydałoby się ięcej co do śluzu info bo jednak co jak co ale tego za mało opcji jest

Popieram w całości ;) Z tym śluzem to już w ogóle pomyłka :/ Ja rzadko kiedy mam taki idealnie pasujący do opisu, często mam pół na pół :/ I wtedy muszę zaznaczyć bardziej płodny.

Karolina2787, zapachmalin lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2016, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może kiedys pomyślą nad tym i coś w tej sprawie zaczna działać :) byłoby wszystkim wygodniej. A dziewczynki chyba już posnęły bo żadna tu nie zagląda cisza jakaś co jest kobity? jest któras jeszcze czy poczytanke sobie użadziłyście :P

Margaretka89, foxylady, zapachmalin lubią tę wiadomość

• KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 24 marca 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sobie odpoczywam i troszkę sprzatam na święta, ale okien nie mylam bo jutro u mnie ma byc krwawy deszcze czyli blotko z nieba bedzie leciec:)
    Takie rzeczy tylko na podkarpaciu

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2016, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KlaudyŚ wrote:
    Ja sobie odpoczywam i troszkę sprzatam na święta, ale okien nie mylam bo jutro u mnie ma byc krwawy deszcze czyli blotko z nieba bedzie leciec:)
    Takie rzeczy tylko na podkarpaciu

Jeju to co to za wiosna u Ciebie jak jakaś plaga egipska brzmi :P ja jutro wolne aż do wtorku także jutro zabieram się za okna pogoda ma być piękna więc trza korzystać :)

• KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 24 marca 2016, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety wiatr wszystko z pustyni przygoni:p juz drugi raz cos takiego przez podkarpacie przechodzi tylko pierwszy raz nie wiedziałam i samochodu nie schowalam patrze rano a tu samochód wybrudzony przez jakis piasek czy bloto

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2016, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To współczuje makabra. U mnie na szczęście słonko ma być to i na spacerek warto się wybrać ale teraz to ja idę w kimę. Najadłwszy się i poducha woła by się do niej tulić także dobrej nocki kobietki i kolorowych :)

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 24 marca 2016, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dopiero przychodzę. :D w końcu zrobione wszystko można złapać oddech i też za niedługo w kimę, bo o 3 muszę wstać :/ :D

• KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 24 marca 2016, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co tak szybko? :)

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 24 marca 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KlaudyŚ wrote:
    Co tak szybko? :)

o 5:30 do pl jedziemy :D

Caro, Margaretka89 lubią tę wiadomość

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2016, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    o 5:30 do pl jedziemy :D

A gdzie Wy teraz mieszkacie?

• anna123 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2016, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja za 30 min koncze zmiane i dlugi weekend :)

Caro lubi tę wiadomość

j36regz209hdv9cb.png
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 24 marca 2016, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka89 wrote:
    A gdzie Wy teraz mieszkacie?

w centralnych Niemczech. ;) wybieramy się do siostry koło Szczecina :)

‹‹ 874 875 876 877 878 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ