Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Usiadłam.. A raczej leżę na kanapie.. Padłam. Mieszkanie posprzatane... Jedzonko podszykowane.. Łeee Boże. Ale żem się narobił
Widzę, że już jakieś życzonka Wielkanocne się tu u nas na Naszym Zacnym Forum pojawiły<3
To i ja życzę Wam Wszystkim Zdrowych i Spokojnych Świąt Wielkiej Nocy, smacznego jajka, Bogatego Zajączka (gdzie to tam taka tradycja), mokrego Śmingusa - Dyngusa, samych uśmiechów ma twarzy, samych pozytywnych testów owu i szybkiego zafasolkowania w kolejnych lub aktualnych cyklachWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 20:51
Karolina2787, Margaretka89, Anula1986 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiecie co.. Pamiętacie jak Wam pisałam o mojej kuzynce z PCOS?? Co to twierdzi że mam już jedno dziecko..
No to mnie ustawia do pionu taka mądra rozumy pozjadała.. No więc piszę do niej czy brała Inofem?? A ona a co to..
Kopara mi opadła.. Napisałam jej co i jak że wielu kobietom z tym się udało.. To wiecie co mi napisała?? Zacytuję..
No pani doktor wie co robi nie będę jej narzucać
Cóż jej sprawa..Karolina2787, Duśka;) lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Wiecie co.. Pamiętacie jak Wam pisałam o mojej kuzynce z PCOS?? Co to twierdzi że mam już jedno dziecko..
No to mnie ustawia do pionu taka mądra rozumy pozjadała.. No więc piszę do niej czy brała Inofem?? A ona a co to..
Kopara mi opadła.. Napisałam jej co i jak że wielu kobietom z tym się udało.. To wiecie co mi napisała?? Zacytuję..
No pani doktor wie co robi nie będę jej narzucać
Cóż jej sprawa..
A jak ta Twoja kuzynka się leczyła? Czy w ogóle się leczyła, jak ona w ogóle nic nie wieKarolina2787, Duśka;) lubią tę wiadomość
-
A ja znalazłam odpowiedź na moje pytanie prolaktyna rośnie w ciąży, podtrzymuje pracę ciałka żółtego, który odpowiada za produkcje progesteronu- czyli hormonu odpowiadającego za prawidłowe donoszenie ciąży. W ogóle prolaktyna odpowiedzialna jest za instynkt macierzyński.
PS. Kupiłam dzisiaj sobie prezent na zajączka- książkę " W oczekiwaniu na dziecko", fajnie tam piszą, troche tak jak nasze forum, pytania/odpowiedzi i dużo przydatnych informacji, polecam kwietniówką- prezencik na zafasolkowanie:)Caro lubi tę wiadomość
cant't wait
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMargaretka89 wrote:hehehe Karolina diablica a ogląda "Syna Bożego"
Jak oglądnie to pewnie aniołka wstawi
ogólnie to jestem wierząca ale nie praktykująca, no i często mam myśli kosmate hahai ogólnie jestem z tych wredot haha
Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
czekoladowamufinka wrote:A ja znalazłam odpowiedź na moje pytanie prolaktyna rośnie w ciąży, podtrzymuje pracę ciałka żółtego, który odpowiada za produkcje progesteronu- czyli hormonu odpowiadającego za prawidłowe donoszenie ciąży. W ogóle prolaktyna odpowiedzialna jest za instynkt macierzyński.
PS. Kupiłam dzisiaj sobie prezent na zajączka- książkę " W oczekiwaniu na dziecko", fajnie tam piszą, troche tak jak nasze forum, pytania/odpowiedzi i dużo przydatnych informacji, polecam kwietniówką- prezencik na zafasolkowanie:)
Ta książka jest podobno rewelacyjna! Mam ją w domu.. ale obiecałam sobie, że zajrzę tam jak będzie poraczekoladowamufinka lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Margaretka89 wrote:A jak ta Twoja kuzynka się leczyła? Czy w ogóle się leczyła, jak ona w ogóle nic nie wie
Ogólnie to przez prawie rok chodziła do lekarza prywatnie.. Tak go chwaliła.. Mnie wizytę poleciła. Poszłam i powiedziałam że chciałabym sprawdzić czy mam szansę na ciążę to zaproponował mi laparoskopie.. U siebie oczywiście. Mój lekarz na to że przy endometrioze to niebezpieczne..
Moja kuzynka namawiała mnie do zmiany lekarza ale ja się nie dałam. W zeszłym roku jak straciła puste jajo to lekarz dopiero powiedział że podejrzewa tą chorobę u niej.. Załamała się poszła do kliniki i jest tam po dziś dzień.. Jej sprawa..
Teraz jest na zastrzykach bo pęcherzyk nie pęka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 21:25
-
czekoladowamufinka wrote:A w ogóle co z Duśka?? zdała relacje z wizyty u gin?
Koleżanka słabo czyta.. Była Duśka u gin i dostała betę i już wynik podawała.. Wysoka beta.Margaretka89, Karolina2787, Duśka;) lubią tę wiadomość