Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
WaldhauzerM wrote:Ogólnie to przez prawie rok chodziła do lekarza prywatnie.. Tak go chwaliła.. Mnie wizytę poleciła. Poszłam i powiedziałam że chciałabym sprawdzić czy mam szansę na ciążę to zaproponował mi laparoskopie.. U siebie oczywiście. Mój lekarz na to że przy endometrioze to niebezpieczne..
Moja kuzynka namawiała mnie do zmiany lekarza ale ja się nie dałam. W zeszłym roku jak straciła puste jajo to lekarz dopiero powiedział że podejrzewa tą chorobę u niej.. Załamała się poszła do kliniki i jest tam po dziś dzień.. Jej sprawa..
Ja na Twoim miejscu więcej bym się z nią nie konsultowała, bo tylko szkoda Twoich nerwów. Więcej się chyba dowiesz od dziewczyn na forum niż od niej. Jednak dobrze sprawdza się powiedzenie, z rodziną się tylko dobrze na zdjęciach wychodzi. -
czekoladowamufinka wrote:A w ogóle co z Duśka?? zdała relacje z wizyty u gin?
Zdawałam zdawałamDostałam skierowanie na kolejną betę, dziś zrobiona wynik 798
Nastepna 5.04 i 11 idziemy na USG
WaldhauzerM, czekoladowamufinka lubią tę wiadomość
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
Margaretka89 wrote:Ja na Twoim miejscu więcej bym się z nią nie konsultowała, bo tylko szkoda Twoich nerwów. Więcej się chyba dowiesz od dziewczyn na forum niż od niej. Jednak dobrze sprawdza się powiedzenie, z rodziną się tylko dobrze na zdjęciach wychodzi.
A nie.. Kochana ja się z nią nie konsultuje przynajmniej od kiedy tu jestem.. Wiem przez to więcej niż ona jak widać.. Po prostu przypomniało mi się że ten lek pomaga na tą chorobę i napisałam czy wie o takim czymś..
Ja teraz od 3 miesięcy z Wami wszystko konsultuje... Ona jest 100 lat do tylu..
I nie denerwuję się tym.. Jakieś kilka dni temu stanęłam na ziemię i od tego momentu rodziny nie słucham.Margaretka89, Karolina2787, Gizmo, Caro, Duśka;) lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:A nie.. Kochana ja się z nią nie konsultuje przynajmniej od kiedy tu jestem.. Wiem przez to więcej niż ona jak widać.. Po prostu przypomniało mi się że ten lek pomaga na tą chorobę i napisałam czy wie o takim czymś..
Ja teraz od 3 miesięcy z Wami wszystko konsultuje... Ona jest 100 lat do tylu..
I nie denerwuję się tym.. Jakieś kilka dni temu stanęłam na ziemię i od tego momentu rodziny nie słucham.
I bardzo dobrzeBędziesz zdrowsza
A my tu zawsze pomocą i pocieszeniem służymy
Możesz zawsze na nas liczyć :*
Karolina2787, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
Margaretka89 wrote:I bardzo dobrze
Będziesz zdrowsza
A my tu zawsze pomocą i pocieszeniem służymy
Możesz zawsze na nas liczyć :*
Wiem o tym. Dlatego Was kocham Wariatki moje.Karolina2787, Margaretka89, Gizmo lubią tę wiadomość
-
Duśka;) wrote:Zdawałam zdawałam
Dostałam skierowanie na kolejną betę, dziś zrobiona wynik 798
Nastepna 5.04 i 11 idziemy na USG
Jakoś się nie dokopałam do starszych wiadomości. Ale dobre info warto powtarzać
I obiecuję poprawę w nadrabianiu Was Waldi:DWaldhauzerM, Duśka;) lubią tę wiadomość
cant't wait
-
nick nieaktualny
-
Dosyć tych czułości bo się zamknę w sobie.. He he he.
I jak tu Was nie kochać?? Się nie da się..Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 21:44
Margaretka89, Karolina2787, Duśka;) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny