Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Tuliska wrote:Nie masz udostępnionego wykresy więc nic nie wiem
A wracając jeszcze do słabych okresów to coś z tego wiem ostatnio. Praktycznie jeden dzien ze mnie leciało, dwa kolejne tylko plamoenia, więc chyba nie ma zasady, tez nie wiem co się ze mną może dziac:/
Udostępniłam wykres
-
nick nieaktualnyWidzę że te testy to chyba lipa i tyle nie warto już ich kupować, ja zakupiłam większą ilość to trza będzie zużyć ale więcej kupować nie bd lepiej się przyłożę do tempki i śluzu. Wieśka już nawet nie wzięłam teraz byłaby pora na siemie lniane ale jakoś ten glut mnie nie przekonuje, poza tym chyba zbyt leniwa jestem i wolę łykać tabsy niż stać i coś tam mieszać w kółko
-
Pytanie do Ani co ma Maltana jakie na wielkość są duże pieski I jaka mają wagę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2016, 08:43
-
jestem zadowolona z nowego termometru owulacyjnego... mam w miarę normalną temp i nie tak duże skoki jakie miałam na początku tamtego cyklu ...
chyba że to oznaka że cykl zaczął się normalnie i będzie normalny...czekam teraz na przesyłkę z żelem i testami owu...
juz się nie mogę doczekać dni płodnych hahahaFabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:jestem zadowolona z nowego termometru owulacyjnego... mam w miarę normalną temp i nie tak duże skoki jakie miałam na początku tamtego cyklu ...
chyba że to oznaka że cykl zaczął się normalnie i będzie normalny...czekam teraz na przesyłkę z żelem i testami owu...
juz się nie mogę doczekać dni płodnych hahaha -
Czesc dziewczyny prawie zasypiam a tu za chwile do kosciola trzeba isc. Juz dawno takiej zlej nocy nie mialam. Zaczelo sie ze przed snem wstac z lozka musialam zeby isc cos zjesc bo bym nie zasnela i do godz 1 zasnac nie moglam bo albo zimno albo goraco albo spac sie nie chcialo a teraz do tego czasami bol piersi i delikatnie w podbrzuszu.
-
Gaduaaa wrote:uuuu to przykro.... kurczę..
-
ana1122 wrote:Jest przykro Ale po takim czas chyba już Zaczynam się przyzwyczajać. Chyba trzeba dac sobie na lvz i żyć tak jak przed staraniami. Może też sobie kupie. Bo fajna zabawa Z tym termometrem
a który u was cykl? u Nas już 7 miesięcyFabianCyprian
Tymuś