Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:na pewno jest dokładniejszy i można więcej wywnioskować bo da się wyłapać najmniejsze skoki..
a który u was cykl? u Nas już 7 miesięcy -
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Widzę że wszystkie taki sam termometr bo ja też takowy posiadam
kupiłam u mnie w aptece około 13 zł fajna sprawa z tym mierzeniem, na początku się trochę sceprycznie podchodziło do tego ale teraz uzależniona jestem
myślę że po ewentualnej ciąży będę stosować npr jako antykoncepcję
Karolina2787, Tuliska lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Witam
U mnie chyba jednak OF nie zaznaczy owu. Bede musiala przeprosić system ze sie z niego smialam. Chyba anty powodują ze nie ma ni skoków ni spadków temp
Dzis ruszam do znajomych 30km od domku. Ale dopiero kolo 13. Narazie jeszcze zalegam sobie w łóżku
Ana cos mi się zdaje ze chyba się spotkamy w realuprzyjeżdżasz po tego psiaka???
-
nick nieaktualnyTeraz jak budzę się później niż zwykle wiecie przez te swięta i zmianę godziny to aż mi smutno że znowu tempka nie prawidłowo zmierzona bo ja zawsze budzik na 5:30 mierzenie i wstaję sie szykować do pracy a tu teraz tyle wolnego, obżarstwo, pijaństwo
i budzikom śmierć to i tempka krzywa wyłazi aj
-
Gizmo wrote:Witam
U mnie chyba jednak OF nie zaznaczy owu. Bede musiala przeprosić system ze sie z niego smialam. Chyba anty powodują ze nie ma ni skoków ni spadków temp
Dzis ruszam do znajomych 30km od domku. Ale dopiero kolo 13. Narazie jeszcze zalegam sobie w łóżku
Ana cos mi się zdaje ze chyba się spotkamy w realuprzyjeżdżasz po tego psiaka???
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:w ogóle wczoraj wrzuciłam fote na fb a kuzyn mi napisał wiadomość "albo jesteś w ciąży albo Ci cycki urosły"
nooo kurde....
Tez ją widziałami musze powiedziec ze bardzo ładnie te cysie sie prezentują
zreszta jak cala Ty
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tuliska wrote:Tak wogole to jesteśmy imienniczki:)
Dopiero zaczynasz cykl więc te plamienia to moze jeszcze pozostalosci po @ ?
Bardzo mi miło
Tak, dopiero co zaczynam nowy cyklmoże to faktycznie pozostałości po @ dzisiaj odnotowałam ciemno brązowy śluz, więc chyba @ se idzie pa pa
Tuliska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny