Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyelewela wrote:Cześć dziewczyny
stwierdziłąm wczoraj, że od jutra przechodze na dietę płodną... może akurat. M któraś z Was jakieś fajne przepisy co jeść itd?? Jutro jade po książkę "Drogi ku płodności" . Czytałam,że dieta czyni cuda. Są przyprawy jak np czarnulka czy jakoś tak która mega przeszkadza w owulacji. No ciekawe może akurat ...
Na pewno nie zaszkodzi. Ja czekam na @ i wytaczam poważne działa;-)
Olej z wiesiołka, castagnusa i żel conceive plus. Na gluty jeszcze sie chyba nie odważę.. Do tego zamierzam uprawiać sport i jeść więcej owoców.
Zobaczymy czy coś to da:-) Ale jestem pozytywnie nastawiona!!!
Z dietą do końca nie myślałam jeszcze, ale słyszałam ze owoce morza pozytywnie na płodność wpływająWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2016, 11:30
-
nick nieaktualny
-
Ja powoli wracam do żywych... dziś ostatni dzień @.
Zastanawiam się teraz jaką strategię przyjąć.. nie wiem czy kochać się codziennie czy co 2 dni. Stara szkoła mowiła, żeby poczekać do przed-owulacji, żeby działo się załadowało, a potem też nie codziennie tylko co dwa dni... Nowe badania mówia, żeby codziennie współzyc, że dzięki temu sa nowe i mocniejsze plemniory....
I bądź tu mądry.... co osoba to inne podejście.33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Elunia wrote:Na pewno nie zaszkodzi. Ja czekam na @ i wytaczam poważne działa;-)
Olej z wiesiołka, castagnusa i żel conceive plus. Na gluty jeszcze sie chyba nie odważę.. Do tego zamierzam uprawiać sport i jeść więcej owoców.
Zobaczymy czy coś to da:-) Ale jestem pozytywnie nastawiona!!!
Z dietą do końca nie myślałam jeszcze, ale słyszałam ze owoce morza pozytywnie na płodność wpływają
Tak owoce morza mają sporo cynku bardzo ważnego.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Ponoć ważne aby jeść dużo owoców oraz warzyw a mało miesa:) Kiedy ja uwielbiam jesć nie zdrowo wiem kiedy jest coś zdrowego bo wtedy tego nie lubie heh Wyczytałam, że 30 min dziennie należy się poruszać więc od jutra zaczynam
WaldhauzerM, Elunia lubią tę wiadomość
-
Kasia1987 wrote:Ja powoli wracam do żywych... dziś ostatni dzień @.
Zastanawiam się teraz jaką strategię przyjąć.. nie wiem czy kochać się codziennie czy co 2 dni. Stara szkoła mowiła, żeby poczekać do przed-owulacji, żeby działo się załadowało, a potem też nie codziennie tylko co dwa dni... Nowe badania mówia, żeby codziennie współzyc, że dzięki temu sa nowe i mocniejsze plemniory....
I bądź tu mądry.... co osoba to inne podejście.
To ja bym przejęła taką taktykę.. Dziś wieczorem a pojutrze rano itd..Kasia1987 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
elewela wrote:A co do współżycia to co 2 dzień należy aby plemniki też mogły nabrać siły
Ja w tym cyklu też najpierw co 2 dzień ale jak na monitoringu lekarz powiedział że szykuje się 2 owulacja to od tego czasu co dzień..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
ja na 7 kwietnia i też mam nadzieję, że nie przyjdzie... chociaż z miesiąca na miesiąc coraz mniej w to wierze zwłaszcza z endometrioza ;/ trzymam kciuki ... zwłaszcza jak 2 razy owulacje miałaś to juz w ogóle
musi być dobrze !
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
Myślę że raczej nie..
Mój lekarz powiedział że endometrioza powoduje tylko to że ciężej zajść w ciążę nic po za tym..
Nie wiem kochana czy czytałaś ale jutro miną 2 tygodnie jak straciłam ciążę.. No to lekarz powiedział że w przypadku mojej choroby ciąża bardzo dużo naprawiła i teraz od razu powinno się udać.
Ale co wyjdzie zobaczymy..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Hej Dziewczynki
Jak Wam święta mijają tyle czasu mnie tu nie było ale na nadrabiam.. Ale tyle czytania ze juz nic z tego nie wiem
Mój wykres jest zapomniany tamten tydzień był nie wiem jak to nazwać.. Całkowicie odleciałam na inną planetę.. Ale już wróciłamWaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny91patka91 wrote:Hej Dziewczynki
Jak Wam święta mijają tyle czasu mnie tu nie było ale na nadrabiam.. Ale tyle czytania ze juz nic z tego nie wiem
Mój wykres jest zapomniany tamten tydzień był nie wiem jak to nazwać.. Całkowicie odleciałam na inną planetę.. Ale już wróciłam
Witamy ponownie na groszkowej planecie:-)))91patka91 lubi tę wiadomość