Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTymoteuszowa wrote:Elunia też miałam taki cień/ zaciek, a później zniknęło. Dziwne są te testy czasem... A Ty chyba nie udostępniłas wykresu, bo nie można zobaczyć
-
nick nieaktualny
-
rozowyflaming wrote:Muffinka - jak sie czujesz?
Kasia - idz moze 13-14dc do gina? i powie co tam w trawie piszczy ( czy jajeczka sa duze ) i dzialaj wtedy
Gizmo - tez mam wygibaska termometra
Karolina - no i brawo - zaznaczyl ci OF owu! moze masz dupne testy albo malo tego hormonu albo duzo pijesz - tak przeciez czasami jest - kazda z nas jest inna
A dziekuje dobrze u nas, troche sie tylko martwie bo w sobote panieński mam i pewnie sie wyda a ja chciałam dopiero powiedzieć jak sie potwierdzi po wizycie u gina.
Ale jutro ide sobie na betę zobaczyć jak sie zmieniła po tygodniu;)rozowyflaming lubi tę wiadomość
cant't wait
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Elunia, co tam się u Ciebie święci co? Jakaś Fasolinka chce się przebić? Hehe
Jakiej czułości robiłaś test? 10 czy 25?
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:Judi ha
mówiłam że Ci skoczy tempka i będzie owulka jak się utrzyma albo jeszcze podskoczy to owulka na 14dc jak nic
super! Mi wyznaczyło na 12dc niby
bo raczej nie zauważyłam żeby wystąpiła
No skoczyłabardzo fajne uczucie
zobaczmy jak to dalej będzie
Moja szyjka jak dla mnie nadal jest otwarta koniuszkiem palca jest tak jakby była otwarta jest na cały palec środkowy tzn że wysoko bo sama nie wiem i jesz taka rozlana i średnio miękka. Wiec zobaczymy czy to owulka. A jeśli tak czy szyjka może nadal taka być? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJudi22 wrote:Jeśli owulka była wczoraj czy dziś ta szyjka nadal taka może być ?
Ja Ci powiem że nie znam się na badaniu szyjki w tamtym cyklu niby próbowałam ale sądzę że nie było tak jak myślała więc sobie darowałam to całe badanie teraz skupiam się tylko na mierzeniu temperatury i na śluzie -
ana1122 wrote:A brązowe plamki na szczeniakach to nie znaczy że są po prostu z jakimś kundelkiem? Maltany mogą być krótko włose tak mi powiedziała właścicielka? I też mówiła że do 5 kg
Maltany mogą być krótko włose? Pierwsze słyszę... One mają krótkie włoski na początku, jak są szczeniakami. Z miesiąca na miesiąc włosie rośnie im na potęgę... Mojej na msc rośnie ok. 1,5 do 2 cm, więc nie rozumiem dlaczego maltany miałyby miec krótkie włoski?
No chyba, że je ktoś regularnie podcina to wtedy faktycznie może tak być, innego powodu nie widzę.
Plamki, hmmm... Plam nie powinna mieć, zacieki to zupełnie coś innego są uwarunkowane m.in od tego co pies je, od genów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2016, 15:54
ana1122 lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:dobrze że święta trwają tylko 2 dni.. bo znowu się objadłam na potęgę,.. nawet poćwiczyłam sobie dzisiaj kilka ćwiczonek przez pół godzinki... od czegoś trzeba zaczać
Hehe, no fakt, nie sposób sobie odmówićZnam to. I nawet sobie już obiecałam, że jak nie zafasolkuje to biorę się za siebie, bo latem jak pokaże się na plaży to po Greenpeace będą dzwonić
rozowyflaming, Karolina2787 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Mnie wkurza to ze z tego jedzenia jestem strasznie senna :p
I wczoraj i dzis zaliczylam popoludniowa drzemke co mi sie normalnie nie zdarza i strasznie ospala jestem. Na szczescie juz wrocilismy do siebie i nie bedzie tyle jedzenia no i wolne wzielam jutro to sie pozbieram i sobie mieszkanie wysprzatam
Wlasnie popijam gluta :prozowyflaming lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Kurczę, czuje, że jutro przyjdzie @...
Boli mnie brzuch, tak małpowo..
Podświadomie nawet to sobie wmawiam , żeby mniej bolało. Ehh.. My kobiety to mamy pojechane to nasze życie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2016, 17:01
Karolina2787, Kasia1987 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCaro wrote:Kurczę, czuje, że jutro przyjdzie @...
Boli mnie brzuch, tak małpowo..
Podświadomie nawet to sobie wmawiam , żeby mniej bolało. Ehh.. My kobiety to mamy pojechane to nasze życie.
Podobno większość kobiet czuje ze przyjdzie @ nawet jak juz sa w ciąży wiec jest jeszcze nadzieja!!
Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny