Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
elewela wrote:No tak ale mówił Ci może dlaczego ciężej jest zajść bo mój właśnie wcale mi tego tak nie wytłumaczył... Właśnie słyszałam, że ciąża dobrze wpływa na endometrioze. Bardzo Ci współczuję straty ale wierzę , że w końcu się uda
Dzięki wielkie
No właśnie dlaczego tak jest też mi nie tłumaczył..
Mam nadzieję że jutrzejszy monitoring rozwieje moje wątpliwości..
Tobie też życzę aby się udało w końcu31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Wg ostatnie
było jak czułam śluz owulacyjny także nie wiem czy coś z tego będzie na drugi dzień w sumie to w nocy tak mnie bolał prawy jajnik ze myślałam że umrę nie nastawiam się jednak na zieloną Kropkę. Czekam na @ i może przyszłego cyklu nie zmarnuje a moje święta na luzie jestem u "teściów" wszystko było gotowe tylko jeść
rozowyflaming lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMuffinka - jak sie czujesz?
Kasia - idz moze 13-14dc do gina? i powie co tam w trawie piszczy ( czy jajeczka sa duze ) i dzialaj wtedy
Gizmo - tez mam wygibaska termometra
Karolina - no i brawo - zaznaczyl ci OF owu! moze masz dupne testy albo malo tego hormonu albo duzo pijesz - tak przeciez czasami jest - kazda z nas jest innaGizmo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElunia wrote:kurde wiem że nie powinno się odczytywać wyniku testu po 15 min.. miałam właśnie ranny wyrzucić a tu jakby się zaróżowiło tam gdzie powinna być druga kreska..
Coś się święcitrzymam kciuki
Mierzysz sobie tempke.?
Serduszkowałaś co 2dni czy codziennie ? -
nick nieaktualnyJudi22 wrote:Coś się święci
trzymam kciuki
Mierzysz sobie tempke.?
Serduszkowałaś co 2dni czy codziennie ?
Czasami codziennie a czasami długo nic jak moj miał dużo dyżurów.
Na moim wykresie wszystko widać.
Póki co nie sugeruj się mną bo to cien cienia i test jest z rana więc mogło się coś odbarwić.
I tym bardziej że boli mnie brzuch typowo na @
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyElunia wrote:Czasami codziennie a czasami długo nic jak moj miał dużo dyżurów.
Na moim wykresie wszystko widać.
Póki co nie sugeruj się mną bo to cien cienia i test jest z rana więc mogło się coś odbarwić.
I tym bardziej że boli mnie brzuch typowo na @ -
nick nieaktualny