X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • Anula1986 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    buuuuu
    no ale i tak sytuacja uratowana ;)

Tak, ale chciałam już taki konkretny kupić nawet jeśli by z 50 zł kosztował... Niestety nie dało radę :/ Szkoda... Ale od razu nabyłam olej z wiesiołka z GALA i testy owulacyjne tej samej firmy co cykl temu ;)

Gizmo lubi tę wiadomość

xnw4lhb8dt2ans8c.png
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli krótko mówiąc, zakupy i tak udane :)

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Anula1986 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Czyli krótko mówiąc, zakupy i tak udane :)

W sumie tak :)

Gizmo lubi tę wiadomość

xnw4lhb8dt2ans8c.png
  • czekoladowamufinka Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie wam pozale troszke...
    Za miesiąc ślub, załatwianie i wszystko na mojej głowie, mama mi duzo pomaga ale moj narzeczony niczym sie nie przejmuje, nie wie nawet kto z jego gości bedzie, jego życiowe motto:"wszystko sie załatwi" ale zawsze wychodzi na to ze ja sie stresuje i ogarniam za niego bo on wszytsko na ostatnia chwile robi...
    Wkurzam sie strasznie za to na niego i zamiast sie cieszyć z przygotowań to u nas wieczne kłótnie i problemy;/

cant't wait <3
    g4vadcimhk2szxr0.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekoladowamufinka wrote:
    A ja sie wam pozale troszke...
    Za miesiąc ślub, załatwianie i wszystko na mojej głowie, mama mi duzo pomaga ale moj narzeczony niczym sie nie przejmuje, nie wie nawet kto z jego gości bedzie, jego życiowe motto:"wszystko sie załatwi" ale zawsze wychodzi na to ze ja sie stresuje i ogarniam za niego bo on wszytsko na ostatnia chwile robi...
    Wkurzam sie strasznie za to na niego i zamiast sie cieszyć z przygotowań to u nas wieczne kłótnie i problemy;/
    Taka napięta atmosfera to się wszystkim udziela.. Gorączka przygotowań minie i będzie wszystko okey

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Zczytałam Was.. Trochę mnie nie było.. Ale już jestem.

Gizmo lubi tę wiadomość

31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.

Wysłany: 28 marca 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahh szkoda gadać, chce byc juz po...

cant't wait <3
    g4vadcimhk2szxr0.png
  • Kasia1987 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mufinka u nas bylo podobnie... Te chlopy chyba takie po prostu sa, nie przejmuj sie tym. Moj facet robil przy okazji przygotowan slubnych tylko to co musial, nic ponad. Dla niego przygotowania i tematy okoloslubne byly katorga i mowi ze w zyciu nie chcialby przezywac tego dnia kolejny raz :p ktos moglby pomyslec ze to smutne ale trzeba zadac sobie pytanie czy wszystkie te rzeczy sa naprawde wazne... Pamietaj ze z calych tych przygotowan jedyne co Ci zostanie to ....maz :)
    Ja wzielam do pomocy obie mamy i cieszylo nas po babsku wybieranie i omawianie kolejnych rzeczy :) ku uciesze mam i meza ;)

33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
    HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
    ICSI: za 1 razem udane :)

16uddqk34v2bfw3k.png

Wysłany: 28 marca 2016, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musze to jakos przetrzymac chyba i tyle.
    Ale ta jego beztroska wyprowadza mnie z równowagi

cant't wait <3
    g4vadcimhk2szxr0.png
  • Kasia1987 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bez nerwow, wszystko bedzie ok :)

33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
    HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
    ICSI: za 1 razem udane :)

16uddqk34v2bfw3k.png

• KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekoladowamuffinka u mnie tez przygotowania leza na mojej głowie, moj ma to wszystko gdzieś. Krzyknelam na niego to zaczal szukać fotografa.. To mu powiedzialam moze jednak zostaw to mi :)

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MuffinKa dokładnie.. Z jednej strony szlag trafia bo jak chłop się nie interesuje to ma się wrażenie że dla niego to nic nie znaczy. Tak sobie jest i tyle albo.. Po co ja mam się tym martwić jak Ty to zrobisz lepiej.. Ale problemu to nie rozwiąże..

Z drugiej strony jak ma coś zrobić załatwić od niechcenia to lepiej żeby się za to nie brał.. A Ty będziesz miała pewność że wszystko jest dopięte na ostatni guzik..

Głowa do góry kochana..

A gdzie mieszkacie??

czekoladowamufinka lubi tę wiadomość

Wysłany: 28 marca 2016, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WaldhauzerM wrote:
    MuffinKa dokładnie.. Z jednej strony szlag trafia bo jak chłop się nie interesuje to ma się wrażenie że dla niego to nic nie znaczy. Tak sobie jest i tyle albo.. Po co ja mam się tym martwić jak Ty to zrobisz lepiej.. Ale problemu to nie rozwiąże..

Z drugiej strony jak ma coś zrobić załatwić od niechcenia to lepiej żeby się za to nie brał.. A Ty będziesz miała pewność że wszystko jest dopięte na ostatni guzik..

Głowa do góry kochana..

A gdzie mieszkacie??

Jeszcze nie mieszkamy razem, ale bedziemy po slubie mieszkać w domku u moich rodziców, maja duży dom i piętro jest wolne wiec teraz sobie je remontowaliśmy.

cant't wait <3
    g4vadcimhk2szxr0.png
  • WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze nie mieszkamy razem, ale bedziemy po slubie mieszkać w domku u moich rodziców, maja duży dom i piętro jest wolne wiec teraz sobie je remontowaliśmy.

To kochana wytrwałości życzę w wspólnym mieszkaniu.. Wiem jak to jest..

Wysłany: 28 marca 2016, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WaldhauzerM wrote:
    To kochana wytrwałości życzę w wspólnym mieszkaniu.. Wiem jak to jest..
    Tez sie troche obawiam, ale to tak na początek, chcielibyśmy wybudować swój dom za niedługo

cant't wait <3
    g4vadcimhk2szxr0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2016, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez sie troche obawiam, ale to tak na początek, chcielibyśmy wybudować swój dom za niedługo
    Nie martw sie muffinka, jakieś 90% par kłuci sie przed weselem bo kobity sie przejmują a facet ma w nosie czy kwiaty bedą białe czy czerwone. On za cel bierze poślubienie Ciebie i reszta go średni interesuje.
    Ja sie dzisiaj popłakałam bo żale sie mojemu ze testy negatywne, okresu nie ma i ble ble ble a on ze przesadzam i niepotrzebnie sie stresuje, to sie jeszcze bardziej pożyczałam ze nie rozumie mnie.. Oni maja inne mózgi, jak nie potrafią rozwiązać problemu fi sie nawet prób nie podejmują

Gaduaaa, Tuliska lubią tę wiadomość

Wysłany: 28 marca 2016, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elunia wrote:
    Nie martw sie muffinka, jakieś 90% par kłuci sie przed weselem bo kobity sie przejmują a facet ma w nosie czy kwiaty bedą białe czy czerwone. On za cel bierze poślubienie Ciebie i reszta go średni interesuje.
    Ja sie dzisiaj popłakałam bo żale sie mojemu ze testy negatywne, okresu nie ma i ble ble ble a on ze przesadzam i niepotrzebnie sie stresuje, to sie jeszcze bardziej pożyczałam ze nie rozumie mnie.. Oni maja inne mózgi, jak nie potrafią rozwiązać problemu fi sie nawet prób nie podejmują

A my to zawsze się o wszystko martwimy żeby tylko było wszytsko dobrze, taki masz los:*

cant't wait <3
    g4vadcimhk2szxr0.png
  • WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś

Też tak mówiliśmy.. Daliśmy sobie 2 lata na budowę domu.. Mija już 8 lat a dom jeszcze nie stoi ale już się ogrodzilismy i w tym roku kopiemy pod rury jakieś tam.. Nie znam się..

• WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elunia wrote:

Kochana nie martw się.. Ich już nie zmienimy..
    A my Cię zawsze wysłuchamy..

Wysłany: 28 marca 2016, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie w Was/Nas zawsze znajdzie się oparcie:*
    Ja też dziękuję dziewczyny<3

WaldhauzerM lubi tę wiadomość

cant't wait <3
    g4vadcimhk2szxr0.png
‹‹ 949 950 951 952 953 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ