Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiek mężczyzn:
0 - 20 lat - mężczyzna jest jak FIAT: mały i figlarny.
20-30 lat - mężczyzna jest jak PORSCHE: szybki i energiczny.
30-40 lat - mężczyzna jest jak CITROEN: perfekcyjny.
40-50 lat - mężczyzna jest jak POLONEZ: obiecuje więcej niż może zrobić.
50-60 lat - mężczyzna jest jak ŻUK: trzeba go ręcznie zastartować.
60- ... lat - wypada zmienić markę.
Wiek kobiet:
0 - 20 lat - kobieta jest jak AZJA: dobrze znana, ale jeszcze nie odkryta.
20-30 lat - kobieta jest jak AFRYKA: gorąca i wilgotna.
30-40 lat - kobieta jest jak USA: wydajna i technicznie doskonała.
40-50 lat - kobieta jest jak EUROPA: po dwóch wojnach światowych, wykorzystana ale wciąż piękna.
50-60 lat - kobieta jest jak ROSJA: wszyscy wiedza gdzie to jest, ale nikt nie chce tam jechać.WaldhauzerM, 91patka91 lubią tę wiadomość
-
Wiecie co.. Po południu byłam z mężem u przyjaciółki na kielonku...
Dowiedziałam się że jej koleżanka z pracy starała się o dziecko.. Nagle trafiła do szpitala i się okazało że jest coś nie tak z przysadką mózgową... To naprawili ale potem okazało się znowu że jej organizm nie produkuje w ogóle gonadotropin... To znaczy że naturalne zajście w ciążę nie ma mowy.. Zostały 2 możliwości..
Jedna to wstrzelenie taką specjalną pompą do jej organizmu gonadotropin.. Albo in vitro..
Takie pompy w Polsce są dwie a kolejki ogromne.. Ale wzięli na próbę wstrzelIli jej to.. Organizm odrzucił.. Zostało im więc in vitro..
Znam ich osobiście i bardzo im współczuję.. Cholera czemu w tak młodym wieku ludzie mają takie problemy..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
Ja w pracy ciągle widzę dzieci z obniżonym napięciem mięśniowym, to jest tak nagminne teraz... Ja mam taka teorię że być może to dieta i chemia spożywana w jedzeniu albo poprostu kobitki teraz jakieś słabsze...eh...
świat się rozwija powinno wsyztsko być lepszecant't wait
-
Judi22 wrote:Ja również jestem.
Dziewczyny nietypowe pytanie mam czy wam też żołnierzyki wypływają z pochwy po stosunku ? Czy zawsze czy niekiedy jest tak że troszkę i nawet tego nie czujecie ?
U mnie to jest tak..
Po staram się 10 minut leżeć z poduszką pod doopą.. Po tym czasie Małz podciera mnie chusteczką nawilżaną i instaluje sobie podpaskę na noc.. I idę lu lu..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Judi22 wrote:Ja również jestem.
Dziewczyny nietypowe pytanie mam czy wam też żołnierzyki wypływają z pochwy po stosunku ? Czy zawsze czy niekiedy jest tak że troszkę i nawet tego nie czujecie ?
Mi zawsze wypływały ale jednego pięknego dnia po około 7 minutowym trzymaniu pupki w górze nic nie wypłynęło i teraz podejrzewam że to był ten piękny dzień spotkania plemniczków z jajeczkiem:)WaldhauzerM, Gizmo lubią tę wiadomość
cant't wait
-
czekoladowamufinka wrote:Ja w pracy ciągle widzę dzieci z obniżonym napięciem mięśniowym, to jest tak nagminne teraz... Ja mam taka teorię że być może to dieta i chemia spożywana w jedzeniu albo poprostu kobitki teraz jakieś słabsze...eh...
świat się rozwija powinno wsyztsko być lepsze
No mój mąż też już wpadł na to że to ta chemia..
Moja Szwagierka wczoraj przyjechała i powiedziałam jej co się stało.. I ona powiedziała że jak straciła ciążę to dopiero się dowiedziała że prawie wszystkie koleżanki które z nią pracują też straciły ciążę.. Masakra co się teraz dzieje..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
U mnie po świętach tak samo jak i przed
Judi ja leze sobie zawsze po stosunku i ćwiczę sobie mięśnie Keglaale i tak nie ma opcji żeby ani kropelka nie wyleciała. Mysle ze jest to uzależnione i ilością spermy i ilością tego soczku podnieceniowego
Mufinka jak wygląda takie obniżone napięcie mięśniowe? -
Gizmo wrote:U mnie po świętach tak samo jak i przed
Judi ja leze sobie zawsze po stosunku i ćwiczę sobie mięśnie Keglaale i tak nie ma opcji żeby ani kropelka nie wyleciała. Mysle ze jest to uzależnione i ilością spermy i ilością tego soczku podnieceniowego
Mufinka jak wygląda takie obniżone napięcie mięśniowe?
Takie objawy które o nim świadczą to np.:
-dziecko wiecznie podpiera głowę, bo ciezko mu ją utrzymać
-siedzi rozkraczone bo wtedy dodaje sobie wiecej punktów podarcia i stabilizacji
-często ma osłabione miesnie brzucha i nie potrafi przejsc z lezenia na plecach do siadu
-jest przygarbione
- szybko się meczy podczas ćwiczeń]
- ma obniżone barkicant't wait
-
czekoladowamufinka wrote:Takie objawy które o nim świadczą to np.:
-dziecko wiecznie podpiera głowę, bo ciezko mu ją utrzymać
-siedzi rozkraczone bo wtedy dodaje sobie wiecej punktów podarcia i stabilizacji
-często ma osłabione miesnie brzucha i nie potrafi przejsc z lezenia na plecach do siadu
-jest przygarbione
- szybko się meczy podczas ćwiczeń]
- ma obniżone barki
Myślałam ze raczej takie lejace jest, ze raczki wisza jak u kukielki.czekoladowamufinka lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Ej kobitki specjalistki psycholożki... Wiadomo Wam cos o zaburzeniu borderline u nastolatka?
Obiło mi się o uszy na psychiatrii. Osoby tzw. "z pogranicza". Ni to zaburzenie psychiatryczne ni to wszystko w porządku. Co do nastolatków dokładnie to nie wiem, nie moja brocha, ale ogólnie coś tam wiem. A co byś chciała dokładnie wiedzieć, może pomogę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2016, 23:25
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualny
-
Caro a jesli 5letnie dziecko praktycznie nie mówi, wypowiada jakby słowa ale w zupełnie niezrozumiałym dla nas języku. Jakis nowy język raczej tworzy, to czy moze to byc związane z tym ze jako roczniak upadlo z wysokości na głowę? Jak fachowo nazywa sie takie cos