Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam dziewczynki
Caro nie ma @ jest nadzieja a jak jednak przylezie to zawsze nowy początek. Przytulam
Ja dziś odnotowałam 36,67 i w końcu moja godzinatakże zaczyna być ok. Jak u Was dzionek się rozpoczął? U mnie ciepło ale ponoć ma padać później
i tego najbardziej nie lubię...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 07:46
-
Hej
u mnie się zaczyna tak jak w zeszłym cyklu.. nie ma zbyt dużej różnicy.. więc zobaczymy co będzie z owulacją...
Klaudyś no Ty masz krótkie cykle z tego co pamiętam więc powinnaś już owu mieć...
może Ci się przesunie ? a może będzie cykl bezowulacyjny.. takie też się zdarzają .. zobaczymy co Ci temp pokaże w najbliższych dniach
Caro jeszcze nie wszystko straconeFabianCyprian
Tymuś
-
Karolina2787 wrote:Witam dziewczynki
Caro nie ma @ jest nadzieja a jak jednak przylezie to zawsze nowy początek. Przytulam
Ja dziś odnotowałam 36,67 i w końcu moja godzinatakże zaczyna być ok. Jak u Was dzionek się rozpoczął? U mnie ciepło ale ponoć ma padać później
i tego najbardziej nie lubię...
powodzenia żeby nie przyszedł
Karolina2787 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:i wykres wygląda dosyć sensownie
powodzenia żeby nie przyszedł
No może w końcu się naprawiapewnie to przesilenie wiosenne było
hehe i wszystko takie dziwaczne wychodziło. U mnie też pewnie bezowulacyjny był
no ale jeszcze trochę do @ dokładnie niech idzie precz od na wszystkich @ jedna wredna
-
Hej dziewczynki
Mam pytanie, jak objawia się cykl bezowulacyjny? nie mówiąc o temperaturze, bo ja w dniach na ovu miałam spadek tem, aż się zastanawiam czy termometr działa prawidłowo
Pozdrawiam :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 08:37
28lat
Mama aniołka 3.10.2016 (*)
29.10.2017 (*)
3 rok starań -
smerfetkaaa wrote:Hej dziewczynki
Mam pytanie, jak objawia się cykl bezowulacyjny? nie mówiąc o temperaturze, bo ja w dniach na ovu miałam spadek tem, aż się zastanawiam czy termometr działa prawidłowo
Pozdrawiam :*
Np tym że po domniemanej owulacji temp nie idzie w górę bo Progesteron się nie wydziela.. Tak mi się wydaje..
Lecę do szpitala dziewczynki.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Np tym że po domniemanej owulacji temp nie idzie w górę bo Progesteron się nie wydziela.. Tak mi się wydaje..
Lecę do szpitala dziewczynki.
Zastanawiam się czy nie wysiada mi bateria w termometrze. A czy przy takim cyklu występuje śluz płodny itp? W tym cyklu pierwszy raz brałam wiesiołka, więc już nie wiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 09:01
28lat
Mama aniołka 3.10.2016 (*)
29.10.2017 (*)
3 rok starań -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
smerfetkaaa wrote:Zastanawiam się czy nie wysiada mi bateria w termometrze. A czy przy takim cyklu występuje śluz płodny itp? W tym cyklu pierwszy raz brałam wiesiołka, więc już nie wiem.
Na sluz polecam gluty..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.