Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Ostatni dzis kawałek i idę lulać.
Turysta w Zakopanym wchodzi do knajpy, siada przy barze i pyta:
- Barman, co polecisz dziś do picia w ten deszczowy dzień?
- Ano, panocku, drink "Góracy"! Odpowiada barman.
- Jak to "Góracy", co to jest?!
Barman na to:
- Widzicie, biezemy sklanecke wina...no moze być dwie...góra cy i wlewamy do garnka. Potem biezemy sklanecke piwa...no może być dwie...góra cy i wlewamy do tego samego garnka.
Następnie sklanecke wódecki...moze dwie...góra cy i wlewamy do tego samego garnecka.
Na koniec biezemy sklanecke koniacku...no moze dwie...góra cy i wlewamy do garnecka.
Garnek stawiamy na ogniu i miesając, gzejemy cas jakiś. Później nalewamy i pijemy sklanecke... moze dwie...no góra cy. Po wypiciu wstajemy...robimy krocek...moze dwa...no, góra cy!
Dobranocrozowyflaming, Tuliska, Karolina2787, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nooo taa:) ja wróciłam, te spia;)
Gizmo weź sobie przypomnij, może coś mam podpowiesz na przyszłość
Aleee wiesz:) my tylko te dobre wiadomości przyswajamy;)
no nico, pora się przytulić i zasypiac:) a jutrooo dyngusssss:) mooookrego swieta:) mokrego na nasz sposobWaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Karolina:) nie wiem jak to u ciebie jest ale może faktycznie testy kłamią? Ja kiedyś robilam dwa rozne na raz i jeden wyszedł pozytywny drugi nie;) więc głowa do gory:)
Hej Gaduaa:)ja spacerować miałam wczoraj aleeeee wygrała huśtawka na ogrodzie hehe:) pospalam sobie na świeżym powietrzuKarolina2787, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Nie ma to jak wstać specjalnie o 5:20 rano by zmierzyć temperaturę, a tu ZONKTermometr się spierniczył
Muszę jak najszybciej kupić nowy...
Laski, mam takie pytanko...
Pisałam Wam ostatnio, że mam jakiś mało obfity okres, jest inny niż zawsze.
Przez ostatnie 2 dni pojawiło się u mnie plamienie, ale do czasu... zaraz po serduszkowaniu leciała ze mnie krew i tak kolejne 2 dni z rzędu (też po serduszkowaniu). Reasumując - 3 dni miałam okres, 2 dni plamienia, a chwilę po serduszkowaniu znowu leciała ze mnie krew. Czy to jest normalne?
-
nick nieaktualnyTuliska wrote:Hej Karolina:) nie wiem jak to u ciebie jest ale może faktycznie testy kłamią? Ja kiedyś robilam dwa rozne na raz i jeden wyszedł pozytywny drugi nie;) więc głowa do gory:)
Hej Gaduaa:)ja spacerować miałam wczoraj aleeeee wygrała huśtawka na ogrodzie hehe:) pospalam sobie na świeżym powietrzu
Dzięki dziewczynymoże jest tak jak mówisz kurczę, bo powiem Ci że robiłam testy od 9dc i były tylko cienie drugich kresek, jednego dnia był nawet mocniej widoczny ale żeby równy lub mocniejszy od tej pierwszej to niestety
dlatego nie wiem czy warto znów robić dziś skoro już i tak po ptokach. Chyba dopiero po wizycie u ginki wyjaśni się co i jak
-
Tuliska wrote:Hej Karolina:) nie wiem jak to u ciebie jest ale może faktycznie testy kłamią? Ja kiedyś robilam dwa rozne na raz i jeden wyszedł pozytywny drugi nie;) więc głowa do gory:)
Hej Gaduaa:)ja spacerować miałam wczoraj aleeeee wygrała huśtawka na ogrodzie hehe:) pospalam sobie na świeżym powietrzupospać na powietrzu
Tuliska, rozowyflaming lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Nie masz udostępnionego wykresy więc nic nie wiem
A wracając jeszcze do słabych okresów to coś z tego wiem ostatnio. Praktycznie jeden dzien ze mnie leciało, dwa kolejne tylko plamoenia, więc chyba nie ma zasady, tez nie wiem co się ze mną może dziac:/ -
Karolina2787 wrote:Dzięki dziewczyny
może jest tak jak mówisz kurczę, bo powiem Ci że robiłam testy od 9dc i były tylko cienie drugich kresek, jednego dnia był nawet mocniej widoczny ale żeby równy lub mocniejszy od tej pierwszej to niestety
dlatego nie wiem czy warto znów robić dziś skoro już i tak po ptokach. Chyba dopiero po wizycie u ginki wyjaśni się co i jak
Najlepiej kochana u gina się doinformujesz:) będzie wiedział co u jak:) ja też monitoring zaczynam, ciekawe czy się coś wykluhe czy znów będzie bezowulacujny
Ahh i jeszcze ostatnio testy miałam pozytywy a cialka żółtego nie było (owu najprawdopodobniej brak) więc zzielenialam w tym temacie:)Karolina2787 lubi tę wiadomość