Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Almanah wrote:Próbowałam kiedyś raz, przy okazji diety oczyszczającej. Odruch wymiotny natychmiastowy.
Ale ja daje sok i jem normalny kisiel..rozowyflaming lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Mieszanka ziołowa na pierwszą fazę cyklu (składniki zawierające związki pobudzające organy odpowiedzialne za owu oraz zawierające roślinne estrogeny):
liście maliny 40g,
rozmaryn 40g,
kwiaty bzu czarnego 40g
szałwia 40g,
bylica pospolita 40g
(można też dodać koniczynę łąkową) 40g. Łyżkę zaparzyć szklanką wrzątku, pić 3 szklanki dziennie
Mieszanka ziołowa na drugą fazę cyklu(wzmacniające prod. progesteronu):
przywrotnik 40g
pokrzywa 40g
krwawnik 40g
Łyżkę zaparzyć szklanką wrzątku, pić 3 szklanki dziennie (można na zapas w termosie) ". -
KlaudyŚ wrote:Mieszanka ziołowa na pierwszą fazę cyklu (składniki zawierające związki pobudzające organy odpowiedzialne za owu oraz zawierające roślinne estrogeny):
liście maliny 40g,
rozmaryn 40g,
kwiaty bzu czarnego 40g
szałwia 40g,
bylica pospolita 40g
(można też dodać koniczynę łąkową) 40g. Łyżkę zaparzyć szklanką wrzątku, pić 3 szklanki dziennie
Mieszanka ziołowa na drugą fazę cyklu(wzmacniające prod. progesteronu):
przywrotnik 40g
pokrzywa 40g
krwawnik 40g
Łyżkę zaparzyć szklanką wrzątku, pić 3 szklanki dziennie (można na zapas w termosie) ".
Przydatne
Ale ja już trochę stopuję z tym piciem ziółek, bo nie nadążam sikać
Czystek, liście malin, dziurawiec, teraz jeszcze łykam wiesiołek, Solgar witaminy prenatalneZaraz mi brzuch rozsadzi z tego picia, a kaj tam jedzenie
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
KlaudyŚ wrote:Ja tez biore duzo tego wszystkiego.
Magnez i B6 , elevit witaminy prenetalne,kwas foliowy, od jutra te ziolka na druga faze i siemie lniane tez kupie i bede wcinac
Nas to zaraz rozsadziJa póki co przy tym zostaje, dziurawca i malinę mam zamiar pić do owulki, potem pauza. Wiesiołek też tylko do owulki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2016, 20:05
-
nick nieaktualny
-
Elunia wrote:Mam dziwne pytanie.. Jaki macie śluz przed @?
Zdarza sie wam kremowy?
Ale porównanie strzelilamWaldhauzerM, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Ja miałam kremowo wodnisty. Taka konsystencja mleczka do ciała. Ale poprzednie cykle to byl lepki. Jak klej biurowy wygladal.
Ale porównanie strzelilam
Ty jak cos palniesz to jadaczka sama sie cieszy a pozniej sie dziwic ze brzuch boli :pWaldhauzerM, rozowyflaming lubią tę wiadomość