Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
zapachmalin wrote:Nie no cysie to Elunia chciała pokazywać chyba, ja sie wstydzę
No wiesz.. O takich rzeczach tu gadamy że cycki to pikuś..Gizmo, zapachmalin, rozowyflaming lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyBahahahahha Klaudys! Co za kot!!! No i tak trzymac kazda z nas jest piekna i bajeczna
Witam was, w sama pore, ja moge pokazac moje cysie ale sa takie mikruskiahahahahha
Klej biurowy i mleczko Dove - Gizmo I love you
WaldhauzerM, Gizmo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:Flamingu masz jakieś mądrosci na temat Progesteronu??
Z naturalnych rzeczy to:
herbatka o ktorej ja i Klaudys pisalam (pokrzywa i dwa inne ziolka, ale jak ktos ma PCOS to pokrzywa srednio --> info od Allamity)
niepokalanek
i jest jeszcze takie meksykanskie ziolo - kobiety biora w okresie menopauzy, ma w sobie progesteron i zalecany tez jest w drugiej fazie cyklu - nazywa sie "mexican wild yam" - mozna kupic na allegro - czytalam duzo o nim - sa studia, ze podnosi progesteron i takie tam
no i duphastonik....
wiecej nie wiem, jak ktoras cos to piszcie bo chcialabym podniesc progesteronikWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2016, 21:23
-
nick nieaktualny
-
rozowyflaming wrote:dziewczyny mam glupie pytanie
takie bardzo glupie
ale skoro przerabiamy tu kazdy temat zwiazany z pusiami to
moge?
pytanie jest glupiebardzo
No weź.. Dajesz.. Tu same wariatki więc dawaj..Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2016, 21:25
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny