Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyok, moje pytanie
prosze sie nie smiac
jest glupie
jak jest wejscie do pochwy..to mamy wargi zewnetrzne, wewnetrzne...jest dziurka do sikania i dziurka do ... dymania
ucze sie badac szyjke - i wczoraj siedzac, tak troche jak u ginekologa ze plecy tak do tylu odchylone... wzielam lusterko powiekszajace i zobaczylam cos co chyba jest szyjka ?????
ale przeciez szyjki nie mozna zobaczyc? to co ja tam mam? zmutowany pecherz? ufoludka? a moze mam tak nisko szyjke macicy? :o
czy mozna szyjke macicy zobaczyc w lusterku powiekszajacym? a jak nie to co ja tam widzialam
ahahahhahahahahahahah -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynawet nie wiecie ile golych kobiet dzisiaj googlowalam zeby im tam zajrzec do srodka
ale gdybym miala cos nie tak to ginekolog zwrocilby na to uwage???
bylam chyba u 4 roznych ginekologow w moim zyciu to ktorys zaczalby bic na alarm?
wystraszylam sie troche -
Teraz pewnie wszystkie paczają se we dziurę.. He he.
Kochana.. Pytanie normalne jak każde inne..
Mnie też interesowało i interesuje co tam jest.. Ale zastanawiam się czy to możliwe żebym coś zobaczyła bo mam tyłozgięcie..Kasia1987, rozowyflaming lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Elunia wrote:Waldi chciałam pokazać kawałek cyca tylko bo takie śmieszne żyłki powychodziły:-) to tylko cyc, każda ma:-))
Witam zapachmalin, dawno Cie nie było:-)
O nie prawda.. Ja cycków nie mam dlatego też czekam na groszka żeby je mieć..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Oooo wlasnie ja tez mam pytanie!!
Mam teraz miseczke male B :p na maxa male.
Ludze sie ciagle ze urosna w ciazy... Bedzie tak?rozowyflaming lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Kasia1987 wrote:Oooo wlasnie ja tez mam pytanie!!
Mam teraz miseczke male B :p na maxa male.
Ludze sie ciagle ze urosna w ciazy... Bedzie tak?
Wsadź puszapa.. Efekt od razu.. Jaka magia..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
http://www.google.pl/search?q=punkt+G&prmd=ivns&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjxpcqKlunLAhVJmnIKHaUgDuEQ_AUIBigB#mhpiv=6 Flaming weź no,to zobacz. To moze być albo G albo przednia sciana pochwy. Tak jak mówiłam
rozowyflaming lubi tę wiadomość
-
WaldhauzerM wrote:O nie prawda.. Ja cycków nie mam dlatego też czekam na groszka żeby je mieć..
Haha, ja mam za to takie że z powodzeniem mogłabym każdą tutaj obdzielić a nadal byłyby za wielkierozowyflaming, WaldhauzerM, 91patka91 lubią tę wiadomość
-
WaldhauzerM wrote:Wsadź puszapa.. Efekt od razu.. Jaka magia..
E tam na puszapach jade od gimnazjum.
Ja chce prawdziwe duze cycki zeby moj men mial radosc za te wszystkie lata z malymi. Nalezy mu sierozowyflaming, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny