Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
eveli_na wrote:Margaretka 3h próbuje już odzyskać dane, prawdopodobnie rypnęła ta partycja na której miałam zdjęcia. Kij ze zdjęciami, kilka mam na fanpejdżu, reszta cóż utracona, zrobie nowe, gorzej z programem do obróbki na drugim komputerze wcale a wcale nie chce działać...
No to faktycznie lipa Może da się jeszcze coś zdziałać. -
A nie masz może jakiegoś znajomego informatyka albo kogoś kto się na tym zna? Może pomoże?
I nie płacz :* Pamiętaj to tylko rzecz nabyta. Mi też ostatnio komp siadł. Dobrze że jeszcze mamy drugi, bo tamten muszę zanieść do serwisu. Też się wkurzyłam, no ale cóż poradzić. -
KlaudyŚ- nie jest jeszcze tak źle... poczekaj do @ mi spadła w tym cyklu z 37.0 do 36,6 więc to był mega spadek...
Ewela- ale jaja ! to masz fajny prezent na Walentajki!
Kasia- tez bym jeszcze poczekała z testem..
jeśli kogoś pominęłam to sorry ale kurde ciężko spamiętać wszystko...
ja jeszcze czakam na walentynowy prezent... R. obiecał kolację hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 13:35
Fabian Cyprian Tymuś -
Ale produkujecie posty dziewczyny hihi! Niestety zdjęcia nie wrzucę bo test wyrzuciłam do kosza żeby na niego co chwilę nie patrzeć może to była tylko moja fanaberia! A test był z allegro dostałam gratis do owulacyjnych! Nawet nie wiem jaka była czułość.
Dziewczyny bliźniaki chyba odpadają bo u nas w rodzinie nie było -
Gaduaaa no smuteczek duzo bo na razie nowego nie kupie. Inne wydatki są zawsze a bez tego nie rusze dalej.
Sylwia czekaj cierpliwie, jak mowie przy czułości 10mlU/ml to najwczesniej 6-8 dni po zapłodnieniu. A blizniaki, wiesz to ze nigdy nie było nie znaczy, że nie będzie, zawsze mogą się każdemu przydażyć
Kiedyś marzyłam o bliźniętach teraz raczej wolałabym, żeby ograniczyło się do jednego:)