Starania o maluszka w 2020 roku ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Enigvaa wrote:Ja objawy miałam 9-11dc. A od 12 śluz płodny i testy negatywne. Tak więc chyba po ptokach. Jakieś ❤️ Były ale jakoś mam dziwne wrażenie że to nie mój szczęśliwy cykl. Cycki już bolą na @, więc pewnie niedługo nadejdzie19.10.2019 - 12tc - aniołek
31.01.2020
* estradiol i testosteron powyżej normy
* FSH poniżej normy
Letrox
-
To nie tylko ja mam jakiś dziwny cykl 😂 najgorsze jest to że nawet nie wiem kiedy@ powinna być. Więc nawet nie wiem kiedy mogłabym zrobić test.. 🙄
Tak więc od przyszłego miesiąca chyba zacznę mierzyć temperaturę bo te testy chyba nie są wiarygodne..🔸28 lat
Ten śluz płodny po owu raczej nie pasuje,a odkąd się pojawił i trwał testy owu robiłam. Więc sama nie wiem co myśleć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2020, 22:05
🔸28 lat
Miłosc wrote:Czesc, jestem tu nowa. W lutym skoncze 35 lat. I naszlo mnie na 2 malenstwo. Staramy sie juz 5 cykli. Pierwsze dziecko to byla totalna wpadka 8 lat temu. Czasem dopada mnie mysl moze jestem juz za stara, moze sie nie uda. Dodajci troche skrzydel
-
Hej ! To ja też dołączam 😊 W tym roku skończę 23 lata . O maleństwo staramy się z mężem od września 2018 , po roku starań udało mi się zajść w ciąże. 27 września 2019 ujrzałam pierwszy raz dwie kreski , niestety radość nie trwała długo.. w piątek zobaczyłam dwie kreski w środę poszłam na betę i wynosiła 286 , kolejna betę robiłam w piątek i niestety nie doczekałam wynikow bo zaczęłam ronić... wieczorem dostałam wyniki i beta wynosiła 86 😞 Kolejnego dnia miałam zabieg łyżeczkowania . Ciąże straciłam w 5 tygodniu. Lekarz kazał odczekać 3 miesiące po zabiegu . Od stycznia mamy zielone światło 😊 Mam nadzieje że początek roku będzie dla nas szczęśliwy !❤️ Trzymam za nas wszytkie kciuki !✊🏽✊🏽😘22 lata
08.2018 - początek starań
27.09.2019 - ⏸️
Poronienie w 5 tygodniu..
05.10.2019 - zabieg łyżeczkowania 😞
01.2020 - wznowienie starań ❤️
06.2020 - HSG
Prawy jajowód niedrożny.
Lewy jajowód znacznie zwężony, udało się delikatnie udrożnić.
07.2020 - Start stymulacją Aromkiem 1x1
14.08.20 - ⏸️ (24cs)
14.08.20 - Beta 400
17.08.20 - Beta 1661
19.08.20 - Beta 3389
▪️ Neoparin
▪️ Duphaston
▪️ Femibion 1
28.08.20 -?
,, Rozgość się kruszynko... 🙏"
-
Natulaa trzymam kciuki zeby @ nie przyszla! 😊
Angelinaaa przykro mi z powodu twojej straty... teraz trzeba być dobrej mysli, tym razem musi sie udac!Angelinaaa lubi tę wiadomość
19.10.2019 - 12tc - aniołek
31.01.2020
* FSH poniżej normy
Letrox
-
Jeżeli chodzi o test ciążowy to ja miałam taką sytuację, że zrobiłam go w 10 albo 11 dpo i wyszedł negatywny. W dniu planowanej @ nie dostałam jej ale miałam objawy miesiączkowe... Tak więc jak spóźniał mi się okres tydzień to nawet nie brałam pod uwagę ciąży, bo czułam, że zaraz przyjdzie @, a przecież test negatywny wyszedł... Dla świętego spokoju zrobiłam jeszcze jeden a tam dwie piękne kreseczki.
Nie wiedziałam, że objawy początkowej ciąży są takie same jak przy @ 😂.Beata.P lubi tę wiadomość
*10.2019 Aniołek 💔
* 18.12.2020 Jaś 💙 3600g i 57cm -
Miłosc wrote:Czesc, jestem tu nowa. W lutym skoncze 35 lat. I naszlo mnie na 2 malenstwo. Staramy sie juz 5 cykli. Pierwsze dziecko to byla totalna wpadka 8 lat temu. Czasem dopada mnie mysl moze jestem juz za stara, moze sie nie uda. Dodajci troche skrzydel
A robiłaś jakieś badania?*10.2019 Aniołek 💔
* 18.12.2020 Jaś 💙 3600g i 57cm -
Mnie tak bardzo wczoraj kusiło, żeby zrobić test 😀 Ostatecznie jednak zrezygnowałam z obawy, że znowu się rozczaruję 2 dni czekania to dla mnie wieczność, a objawy na @ mam teraz takie, że brzuch mnie boli tylko jak dłużej chodzę i to tyle. Piersi mnie nie bolą. Miałam dużą nadzieję, że się uda bo kilka dni po owulacji miałam bóle brzucha, kłucie jak na @ i pojawiały się one co jakiś czas przez kilka następnych dni i to w takim czasie kiedy nie myślałam o ciąży (np. na zakupach z przyjaciółką albo podczas leżenia i oglądania filmu z moim D). Oszaleję zaraz od tego czekania 😔
-
Nadzieja123 wrote:Jeżeli chodzi o test ciążowy to ja miałam taką sytuację, że zrobiłam go w 10 albo 11 dpo i wyszedł negatywny. W dniu planowanej @ nie dostałam jej ale miałam objawy miesiączkowe... Tak więc jak spóźniał mi się okres tydzień to nawet nie brałam pod uwagę ciąży, bo czułam, że zaraz przyjdzie @, a przecież test negatywny wyszedł... Dla świętego spokoju zrobiłam jeszcze jeden a tam dwie piękne kreseczki.
Nie wiedziałam, że objawy początkowej ciąży są takie same jak przy @ 😂.19.10.2019 - 12tc - aniołek
31.01.2020
* FSH poniżej normy
Letrox
-
Natulaa wrote:Mnie tak bardzo wczoraj kusiło, żeby zrobić test 😀 Ostatecznie jednak zrezygnowałam z obawy, że znowu się rozczaruję 2 dni czekania to dla mnie wieczność, a objawy na @ mam teraz takie, że brzuch mnie boli tylko jak dłużej chodzę i to tyle. Piersi mnie nie bolą. Miałam dużą nadzieję, że się uda bo kilka dni po owulacji miałam bóle brzucha, kłucie jak na @ i pojawiały się one co jakiś czas przez kilka następnych dni i to w takim czasie kiedy nie myślałam o ciąży (np. na zakupach z przyjaciółką albo podczas leżenia i oglądania filmu z moim D). Oszaleję zaraz od tego czekania 😔
Wychodzę z założenia co ma być to będzie.*10.2019 Aniołek 💔
* 18.12.2020 Jaś 💙 3600g i 57cm